gorlock Napisano 26 Grudnia 2012 Share Napisano 26 Grudnia 2012 (edytowane) Witam! Dawno nic tu nie pokazywałem więc czas to zmienic Dziś prezentuję dośc mało popularny model na forach. KV-1 w służbie niemieckiej. Model Trumpetera, blaszki Voyager, lufy RB, gąsienice Master Club + dragonowska kopułka dowódcy. Dorzuciłem spawy i fakturę odlewu na wieży. Malowany farbami Tamiya/Vallejo, postarzany olejami, pigmentami i chemią Mig/AK. Zachęcam do komentowania i oceny Pozdrawiam Edytowane 26 Grudnia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 26 Grudnia 2012 Share Napisano 26 Grudnia 2012 Czołem Model zacny, fajnie komponuje się z podłożem. Jak cenowo wyglądają te gąski w porównaniu do friuli ? Dodam, iż mogłeś się troszkę bardziej z kolorem pojazdu pobawić, bo jest taki hmmm... nie wiem, mdły troszkę. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 26 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2012 (edytowane) Macter Cluby to koszt ok 120 zł z przesyłką (np z Czech). Fotki faktycznie są mdłe, ale to więcej wina kiepskiego światła jakie miałem do dyspozycji i użycia photoshopa. No i aparat także niskich lotów Edytowane 26 Grudnia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 26 Grudnia 2012 Share Napisano 26 Grudnia 2012 rewelacja bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 26 Grudnia 2012 Share Napisano 26 Grudnia 2012 Podoba sie.Fajne malowanie i efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 26 Grudnia 2012 Share Napisano 26 Grudnia 2012 Podoba mi się-jestem na tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 26 Grudnia 2012 Share Napisano 26 Grudnia 2012 Elegancko wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 26 Grudnia 2012 Share Napisano 26 Grudnia 2012 Wyszedł bardzo ładnie. Bardzo efektowne delikatne brudzenie i ślady eksploatacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Grudnia 2012 Share Napisano 26 Grudnia 2012 Mnie też się bardzo podoba. Super wyszło urealnianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saty Napisano 27 Grudnia 2012 Share Napisano 27 Grudnia 2012 szacun. Świetnie wykonane zacieki, przebarwienia i inne syfy czyniące ten pojazd wypasionym. Trochę śmieszne są ślady gąsienic z przodu i z tyłu pojazdu. Podjechał i się cofa? Bo jeżeli jedzie śladami innego to ma duże szczęście idealnie jechać torem poprzednika. Oczywiście czepiam się z zazdrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2012 Trafił idealnie w bruzdy po poprzednim jak Janek Kos 3 dziesiątki w 2 otwory hehe Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 27 Grudnia 2012 Share Napisano 27 Grudnia 2012 Bardzo ładnie wymalowany i ze smakiem podniszczony. Bardzo mi się podoba. Wydaje mi się jednak, że gąsienice założyłeś na odwrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2012 Bardzo ładnie wymalowany i ze smakiem podniszczony. Bardzo mi się podoba. Wydaje mi się jednak, że gąsienice założyłeś na odwrót. Faktycznie, niezłe niedopatrzenie mi sie trafiło. Zasugerowałem się fotkami z recenzji gąsek Miniarmu i jak sie okazuje tam tez na odwrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 27 Grudnia 2012 Share Napisano 27 Grudnia 2012 Podoba mi się, ale nie rozumiem po co ta cała dbałość o szczegóły jak malowanie SF ? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 27 Grudnia 2012 Share Napisano 27 Grudnia 2012 Jest świetny, jeden z lepszych jakie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 27 Grudnia 2012 Share Napisano 27 Grudnia 2012 ...ale nie rozumiem po co ta cała dbałość o szczegóły jak malowanie SF ? Obstawiam, że dla własnej przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash Napisano 27 Grudnia 2012 Share Napisano 27 Grudnia 2012 ...ale nie rozumiem po co ta cała dbałość o szczegóły jak malowanie SF ? Cyrk to jest dopiero jak niektorzy robią nie SF bez dbałości o szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2012 malowanie SF ?Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 27 Grudnia 2012 Share Napisano 27 Grudnia 2012 Obstawiam że dla własnej przyjemności Znam lepsze bodźce Osprey Sam Trumpeter jest nie konsekwentny, w 1:35 proponuje trój czy dwu kolorowe kamo, a w 1:72 jednolite, takie jak Twoje. Tymczasem, to KW istniało tylko w jednym egzemplarzu i na jedynym zdjęciu tego czołgu widać kamuflaż w postaci wąskich wężyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldeczek Napisano 30 Grudnia 2012 Share Napisano 30 Grudnia 2012 Super robota:) wielka brawa za zdjęcia:) Czym oświetlasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 30 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2012 Czym oświetlasz? Oświetlenie nadzwyczaj skromne:) Światło słoneczne + zwykłe lampki halogenowe i białe tło. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simpl Napisano 31 Grudnia 2012 Share Napisano 31 Grudnia 2012 Witaj. Model prezentuje się rewelacyjnie, a subtelne obicia sprawiają, że wygląda jak prawdziwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 3 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2013 Dziękuję wszystkim za komentarze, spostrzeżenia i opinie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi