Robert C Napisano 27 Grudnia 2012 Share Napisano 27 Grudnia 2012 Witam Rozpocząłem pracę nad Achillesem 2 dni temu . Ze Stelażami na pociski nieźle się omęczyłem niestety nie dam rady zrobić lepszych. oto wynik prac na dzisiaj : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 27 Grudnia 2012 Share Napisano 27 Grudnia 2012 witam zdjęcia faktycznie kiepskie ale hyba ci niezłe idzie ja sklejałem go parę miesięcy temu mile go wspominam teraz czeka w kolejce do malowania pamiętaj zęby podłogi pod wieżą nie malować na biało tylko na zielono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 27 Grudnia 2012 Share Napisano 27 Grudnia 2012 Jak się go składa? Cena dobra więc może się skuszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 27 Grudnia 2012 Share Napisano 27 Grudnia 2012 Jak się go składa? Cena dobra więc może się skuszę. Mnie się składało świetnie to trzepak z akademi ja go nabyłem za podajże 67zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert C Napisano 28 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2012 Cześć owszem model to 'klocki lego' idealny dla początkujących - np. mnie wystarczy wymienić lufę np. na RBmodel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert C Napisano 29 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2012 Witam ! Przed chwilę ukończyłem wnętrze! Wygląda troszkę jakby nalano do niego wody i go odstawiono na rok.Wydaje mi się że nie jest aż tak źle... Główną ocenę pozostawiam wam W niektórych miejscach kolory są nieco zbyt intensywne i przekłamane... niestety specjalnie nie wiem co z tym zrobić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 29 Grudnia 2012 Share Napisano 29 Grudnia 2012 Jak na wrak moze być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert C Napisano 29 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2012 w tym problem że to nie ma być wrak ... nie chce mi się tego wszystkiego zmywać. co prawda to z tego wnętrza nie będzie wiele widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 29 Grudnia 2012 Share Napisano 29 Grudnia 2012 Faktycznie wygląda jakby stał opuszczony przez dłuższy czas, głównie przez te rdzawo-brązowe plamy i zacieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 30 Grudnia 2012 Share Napisano 30 Grudnia 2012 Usuń ziemię z podłogi, lekko przetrzyj ścianki białym, może coś to pomoże, bo model wygląda faktycznie jak zalany wodą na pół roku... Pomaluj też przestrzenie pomiędzy stelażami na pociski. Podobają mi się dodane przewody i druciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert C Napisano 30 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2012 Witam ! postąpiłem za radą za radą Lipsteina i wyszło tak: Środek zamknę jak wsadzę tam pociski z AFV CLub czyli w tym tygodniu. Zrobiłem jeszcze dzisiaj część wierzy : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 30 Grudnia 2012 Share Napisano 30 Grudnia 2012 No teraz wnętrze dużo lepiej wygląda, chociaż i tak o załodze za dobrze nie świadczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 30 Grudnia 2012 Share Napisano 30 Grudnia 2012 Oglądam czasami na ruskiej stronie wykopki na poprzednich fotkach tak wyglądał , teraz jest dużo lepiej chociaż jeszcze trochę jak dla mnie za dużo zostało mułu z dna rzeki działaj dalej i nie szalej z brudem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert C Napisano 30 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2012 Cześć ! Dzięki za komentarze . Z wnętrzem kadłuba raczej już nie będę nic zmieniał no morze jak wstawię pociski . Dzisiaj pomaluję wózki jezdne i wstawię jutro zdjęcia. puki mam wolne od szkoły to chcę jak najwięcej zrobić ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcrec1962 Napisano 30 Grudnia 2012 Share Napisano 30 Grudnia 2012 Spróbuj doczyścić wnętrze! Choć produkowany dużo pózniej ,wygląda jak wydobyty z ładowni Titanica... Wnętrze ciekawe ,ale ten nadmiar brudu psuje efekt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 31 Grudnia 2012 Share Napisano 31 Grudnia 2012 jest lepiej z wnętrzem, ale posłuchaj kolegów i trochę je doczyść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert C Napisano 1 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2013 Witam! Nowy rok no to czas na nowe postanowienia i zmiany! Pierwsza - Przemalować wnętrze w achillesie. Moim zdaniem wygląda to zbyt sterylnie ale czas na pierwszy wrak kiedyś nadejdzie... Efekt moich zmagań: tak to wygląda ... na zdjęciach trochę się to wszystko mocno świeci więc położę warstwę lakieru satynowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 No teraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 2 Stycznia 2013 Share Napisano 2 Stycznia 2013 mi też pasi, i tak niewiele będzie widać przez wieżę i otwarte włazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 2 Stycznia 2013 Share Napisano 2 Stycznia 2013 Teraz gitara Zamykaj wnętrze i dawaj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Stycznia 2013 Share Napisano 2 Stycznia 2013 Teraz mi się bardziej podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert C Napisano 2 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2013 Cześć Cieszę się że wam się podoba ! ale następna aktualizacja będzie dopiero w piątek o ile przyjdą mi pociski do 17 funtówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 2 Stycznia 2013 Share Napisano 2 Stycznia 2013 zauważyłem, że masz w przedziale bojowym wklejone reflektory przednie, te z takimi małymi światełkami nad nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert C Napisano 2 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2013 Chodzi Ci o to coś na ściance ? jeśli tak to miało tak być. przynajmniej tak mi się wydaje ... ale to sprawdzę . Kurcze widziałem jedno zdjęcie achillesa obłożonego gąsienicami i wyglądał strasznie fajnie, spróbował bym coś takiego zrobić ale jest mały problem .... nie mam gąsienic Wiem że to zalatuje pod żebractwo, ale nie miałby ktoś z Was do odstąpienia kilku gąsek T54E1 lub innych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 2 Stycznia 2013 Share Napisano 2 Stycznia 2013 zauważyłem, że masz w przedziale bojowym wklejone reflektory przednie, te z takimi małymi światełkami nad nimi To jest wklejone poprawnie jest to cos e rodzaju syreny alarmowej sory za pisownie pisze z kom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi