cloner16 Napisano 28 Grudnia 2012 Share Napisano 28 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 28 Grudnia 2012 Share Napisano 28 Grudnia 2012 merytorycznie sie nie wypowiem bo sie nie znam ale "modelarsko" bardzo mnie sie widzi ,ładny Kotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 28 Grudnia 2012 Share Napisano 28 Grudnia 2012 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 29 Grudnia 2012 Share Napisano 29 Grudnia 2012 KT wyszedł Ci bardzo zgrabnie. Podobają mi się obicia. Widzę,że odszedłeś od swoich projektów SF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Grudnia 2012 Share Napisano 29 Grudnia 2012 Obicia faktycznie robią wrażenie. Podstawka zdecydowanie za słaba jak na twoje możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 29 Grudnia 2012 Share Napisano 29 Grudnia 2012 Podstawka fakt zbyt monotonna ale za to Tygrys jak figurki rewelacyjne. Mógł byś powiedzieć coś o malowaniu figurantów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 29 Grudnia 2012 Share Napisano 29 Grudnia 2012 Podoba mi się, figury też fajne. Dobra robota ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 29 Grudnia 2012 Share Napisano 29 Grudnia 2012 Mi też bardzo się podoba Twoja produkcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 29 Grudnia 2012 Share Napisano 29 Grudnia 2012 Bardzo ładne figurki, fajnie pomalowane. Co do czołgu miłe camo jednak zastanowiłbym się nad powierzchniami poziomymi KT bo troszke takie "puste" są. Brud , oleje albo troszkę popracowałbym pigmentami w tamtych okolicach. Nie zmienia to jednak faktu , że praca miła w odbiorze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 29 Grudnia 2012 Share Napisano 29 Grudnia 2012 Jak dla mnie podkład pod zimeritem nazbyt razi w oczy swoją czerwienią, ale nie znam się na niemieckiej pancerce - model git, ładne figurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 29 Grudnia 2012 Share Napisano 29 Grudnia 2012 Witam krótko tylko OK,OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 29 Grudnia 2012 Share Napisano 29 Grudnia 2012 Jak dla mnie podkład pod zimeritem nazbyt razi w oczy swoją czerwienią, ale nie znam się na niemieckiej pancerce - model git, ładne figurki Różne źródła różnie podają. Wg. niektórych pod zimmeritem powinna być minia, inni z kolei twierdzą że powinien tam być szary. A co do modelu, podoba mi się. Ładnie ci wyszły rysy i otarcia, szczególnie na błotnikach. Minia pod zimmeritem może faktycznie nieco za czerwona. Figurki także wyszły dobrze. Jedynie co mógłbyś jeszcze poprawić to wytrzeć jakimś metalizerem km przeciwlotniczy i narzędzia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldeczek Napisano 29 Grudnia 2012 Share Napisano 29 Grudnia 2012 Ciekawy model, fajne szczegóły - natomiast nad podstawką możesz jeszcze popracować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Czy aby ułożenie numeru taktycznego jest właściwe ? Z tego co kojarzę chyba nie za bardzo. Sam model prezentuje się bardzo ładnie. Tylko jakoś ten numer gryzie w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 1 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2013 Dziękuję za komentarze. Nie pamiętam czy numer jest poprawnie, malowanie na pewno jest sf. Figurki malowane przez znajomego dlatego nie potrafię odpowiedzieć jak pomalowane. Pewnie skóra to Dwarf Flash i Kislev Flesh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi