pankot13 Napisano 30 Stycznia 2013 Share Napisano 30 Stycznia 2013 Proszę Konrad; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 30 Stycznia 2013 Share Napisano 30 Stycznia 2013 (edytowane) Witam. Piotrze a przypadkiem to nie są plany z BT-5 w wersji A ? ? ? Konradzie świetnie Ci idzie. Dobrze, że robisz go w wersji kołowej, będzie to coś oryginalnego i ciekawego. Przydałaby się jeszcze jakaś podstawka. Edytowane 30 Stycznia 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 30 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2013 Piotrek to BT-7 ale co inne plany to inne położenie. W BT-7 jedna zaslepka była chyba na ukos. Popatrzcie na to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 30 Stycznia 2013 Share Napisano 30 Stycznia 2013 Z czego co przejrzałem w Bt-7 to z klapą nad silnikową jak w modelu Tamyia miały te nakładki w linii prostej. @edit znalazłem zdj na ruskich stronach BT-7 z dzialem 76 mm i tą klapą i nakładka jet pod kątem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 30 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2013 Sam już nie wiem. Może ktoś obeznany pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 30 Stycznia 2013 Share Napisano 30 Stycznia 2013 Pokazujecie dwie różne wersje czołgu. Moje plany pochodzą z oryginalnej radzieckiej instrukcji czołgu BT-7. Jak się wykąpię to Ci ją wyślę Konrad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 30 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2013 No dobra to zrobię na prosto, może ktoś wie do czego to służyło? Może dałoby się jedną otworzyć o ile jest taka możliwość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 30 Stycznia 2013 Share Napisano 30 Stycznia 2013 Sprawdź PW Konrad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 30 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2013 Sprawdź PW Konrad. Problem rozwiązany, dziękuje Piotrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 2 Lutego 2013 Autor Share Napisano 2 Lutego 2013 Ruszyłem powoli z blachami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 2 Lutego 2013 Share Napisano 2 Lutego 2013 Blacharka wygląda super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 2 Lutego 2013 Share Napisano 2 Lutego 2013 Blacharka wygląda super . Zgadzam się w całej rozciągłości Ale mnie to fotki ujęły. Piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 5 Lutego 2013 Autor Share Napisano 5 Lutego 2013 Dziękuje Panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomB(raider) Napisano 5 Lutego 2013 Share Napisano 5 Lutego 2013 Jak tak patrzę na Twój model, to zaczynam żałować, że nie zamówiłem do swojego blaszek... Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 5 Lutego 2013 Share Napisano 5 Lutego 2013 Ładnie oblaszkowałeś go blaszka dodaje delikatności detalu , chyba nie długo malowanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Lutego 2013 Share Napisano 5 Lutego 2013 Ładnie, widzę że delektujesz się nim. Mam nadzieję Konrad że jednak będziesz dalej dłubał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 14 Lutego 2013 Autor Share Napisano 14 Lutego 2013 Dzięki Panowie. Myślę, że na feriach zacznę malowanie. Zostały błotniki i parę detali. Malowanko wkrótce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Lutego 2013 Share Napisano 14 Lutego 2013 Ładny, czekam na malowanie, bo, wtedy jest też na co patrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi