GrzesiekW Napisano 11 Lutego 2013 Share Napisano 11 Lutego 2013 Jakimi farbami malowany ?? Wygląda super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 11 Lutego 2013 Autor Share Napisano 11 Lutego 2013 Jakimi farbami malowany ?? Wygląda super . Vallejo air russian green, kilka razy rozjaśniane bielą. Powoli maluję szczegóły: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 11 Lutego 2013 Share Napisano 11 Lutego 2013 Ładnie wygląda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Lutego 2013 Autor Share Napisano 12 Lutego 2013 Ładnie wygląda . Dzięki Do budowy wracam za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomB(raider) Napisano 12 Lutego 2013 Share Napisano 12 Lutego 2013 Mi też się podoba. Mój leży zaczęty. Chętnie podpatrzę to i owo. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Lutego 2013 Share Napisano 12 Lutego 2013 Jak to u ciebie - cudnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 23 Lutego 2013 Autor Share Napisano 23 Lutego 2013 Apdejcik, szczegóły wymalowane, figurka zmalowana przez Przemka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Lutego 2013 Share Napisano 23 Lutego 2013 Na razie jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 23 Lutego 2013 Share Napisano 23 Lutego 2013 Świetnie zmalowany Rafał. Czekam na brudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 23 Lutego 2013 Share Napisano 23 Lutego 2013 Aaaaaaa ślad po wypychaczu z wewnętrznej strony włazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 Powiesi się jakąś szmatkę i nie będzie widać ;) Prostsze to, niż szpachlowanie i przemalowywanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 24 Lutego 2013 Autor Share Napisano 24 Lutego 2013 Ledwo żyję po wczorajszej (dzisisejszej ) imprezie jeszcze to nie zauwazyłem tych wypychaczy..... eh poprawiać już nie będę na isiaku szmat nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 Rafale opamiętaj się ładniusi ci wyszedł a co żeś malowanie figurek wydzierżawił innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 24 Lutego 2013 Autor Share Napisano 24 Lutego 2013 ja jestem wiecznie nieogarniety. mam dwoch swietnych nadwornych malarzy figurek na pw moge ich polecic hutro apdejt ten weekwnd impreza ;-) napisane z telefonu wybaczcie blefy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Lutego 2013 Autor Share Napisano 26 Lutego 2013 Trochę to trwało ale kalki nareszcie nałożone, zalakierowany przygotowany pod dalsze operacje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 26 Lutego 2013 Share Napisano 26 Lutego 2013 Ładnie leżą!chwała ci za kuricę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woto Napisano 26 Lutego 2013 Share Napisano 26 Lutego 2013 Te wydechy wg mnie psują dobry efekt (pierwsze rzucają się w oczy), chyba że będziesz przy nich jeszcze coś majstrował - wyglądają jak pokryte laminatem . Wrona fajna, na moim taka nie wyszła . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Lutego 2013 Autor Share Napisano 26 Lutego 2013 Ładnie leżą!chwała ci za kuricę! Najgorzej było dobrać numery porządne naszukałem się Postawiłeś na swoim no hehe, Polak jest Te wydechy wg mnie psują dobry efekt (pierwsze rzucają się w oczy), chyba że będziesz przy nich jeszcze coś majstrował - wyglądają jak pokryte laminatem . Wrona fajna, na moim taka nie wyszła . pozdrawiam To dopiero początek, wszystko będzie wypłowione i kolorki się zmienią na całym pojeździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Lutego 2013 Share Napisano 26 Lutego 2013 Ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 27 Lutego 2013 Share Napisano 27 Lutego 2013 Grunt to dobre argumenty dajesz dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obalacz panzermitów Napisano 27 Lutego 2013 Share Napisano 27 Lutego 2013 Ile razy można powtarzać, ta blacha osłaniająca wydechy byłą gruba i nie rdzewiała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 27 Lutego 2013 Autor Share Napisano 27 Lutego 2013 Grunt to dobre argumenty dajesz dalej Dookładnie Ile razy można powtarzać, ta blacha osłaniająca wydechy byłą gruba i nie rdzewiała... Pójdzie to do poprawki ale trochę rdzy i tak zostawię dla samego efektu. Taka kompilacja mała: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 27 Lutego 2013 Share Napisano 27 Lutego 2013 Ło ludzie aleś go oprał ładnie Rafałku pokaż no bliżej tego kolosa bo teraz wygląda jak 72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 27 Lutego 2013 Autor Share Napisano 27 Lutego 2013 Styrałem go od serca Wrzucam fotke w większej rozdziałce, niestety dzisiaj więcej zdjęć nie zrobię apropo's zdjęć ciągle mi się kolor gubi nie mogę cyknąć jednolitych fotek.: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 28 Lutego 2013 Autor Share Napisano 28 Lutego 2013 Kupiłem po drodze baterie do aparatu staram się cyknąć dobre fotki ale coś mi się popiepszył , co zdjęcie to inne kolory nawet na fotoszopie ustalić nie mogę. Tutaj najbardziej zbliżony kolorek mi się wydaję: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi