Marcin1970 Napisano 4 Kwietnia 2015 Share Napisano 4 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 20 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2015 Kolejne pojazdy Niektóre w trakcie budowy Wstępne ustawienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 20 Czerwca 2015 Share Napisano 20 Czerwca 2015 Sądziłbym, że ten esdek 250/9 to skala 1:35, gdybym nie wiedział już jaka to skala czekam niecierpliwie na finał i możliwość obejrzenia tego w realu na jakimś konkursie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Czerwca 2015 Share Napisano 21 Czerwca 2015 Planujesz jeszcze jakieś wozy dołożyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 21 Czerwca 2015 Super Moderator Share Napisano 21 Czerwca 2015 Czołem Cód miód i orzeszki ... ale w tym 251 zeszlifuj te kładki od podstawy bo wygląda to źle... szkoda że nie pokazałeś wcześniej ... tak na szybko http://hosted.wargamer.com/panzer/munster/sdkfz251pionier/imagepages/image4.html http://www.mojehobby.pl/zdjecia/0/7/3/7451_5-auto_downl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 21 Czerwca 2015 Share Napisano 21 Czerwca 2015 Diorama godna Mistrza, miejsca jeszcze dużo więc na pewno coś jeszcze będzie "jeździło". Niestety to co napisał Greif to nie jedyny mankament pojazdów, 250-ka też wykazuje brak staranności np. prawy zasobnik ma kształt łódki i nie naturalne wyoblenia, siatki ochronne na wieży źle spasowane... . Widać to nawet na "pomniejszonych" zdjęciach i mam wrażenie, że super malowanie nie załatwi tego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 21 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2015 Niestety ACE jest jaki jest,ale coś pokombinuję,zasobnik zakryję zieleniną albo dorobię jakieś szmaty a na siatce posadzę kogoś,myślałem jeszcze żeby siatki wyrzucić zupełnie i zostawić wieżę bez nich tak jak tutaj ,co do innych pojazdów to mam kilka na tapecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 24 Czerwca 2015 Share Napisano 24 Czerwca 2015 Pięknie , pięknie, pięknie Ci to wychodzi - możesz napisać jaki finalnie wymiar będzie miała podstawa Twojej dioramy? śledzę prace od początku i ciagle taki sam poziom zachwytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 24 Czerwca 2015 Share Napisano 24 Czerwca 2015 Bardzo fajna zieleń i super budynki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 12 Października 2015 Autor Share Napisano 12 Października 2015 Chyba już koniec z drzewami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kerm Napisano 12 Października 2015 Share Napisano 12 Października 2015 Wooow... piękna ta dioramka. Trzeba w nią było włożyć masę czasu i pracy, młyn i rzeczka mega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Października 2015 Share Napisano 15 Października 2015 Jak już skończysz to będzie hit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 16 Stycznia 2016 Share Napisano 16 Stycznia 2016 (komentarz będzie jak wyjdę z szoku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz84 Napisano 16 Stycznia 2016 Share Napisano 16 Stycznia 2016 Woow super Wysłane z Nokia 3310 za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 18 Maja 2016 Share Napisano 18 Maja 2016 Bardzo bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 17 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2016 Wszystkie pojazdy gotowe,została jeszcze mała kosmetyka Zacząłem odlewać figurki.... Ustawienie które będzie już ostateczne...Chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 19 Czerwca 2016 Share Napisano 19 Czerwca 2016 Bombowo to wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 19 Czerwca 2016 Share Napisano 19 Czerwca 2016 Ładne cacko nam tu kolega przygotował! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 19 Czerwca 2016 Share Napisano 19 Czerwca 2016 Cacuszko Tylko ludzików bardzo brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 19 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2016 W trakcie odlewania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Czerwca 2016 Share Napisano 25 Czerwca 2016 Świetnie to wygląda. Bardzo naturalnie. Czekam na figurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 12 Marca 2017 Autor Share Napisano 12 Marca 2017 Pierwsze figurki Zostało jeszcze olejowanie i dalsza kosmetyka I wstępne ustawienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Marca 2017 Share Napisano 13 Marca 2017 Szkoda że tak długo trzeba ba czekać na aktualizację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 16 Marca 2017 Share Napisano 16 Marca 2017 Ta diorama to jakiś inny modelarski świat. Też mnie smuci rzadkość aktualizacji, czasem napisz coś, cokolwiek, zdaj relację z prac nie muszą być od razu cuda na kiju. Czemu nie robisz dioram z np. Afryki 40-43? Jestem ciekaw jak poradziłbyś sobie z pustynnym krajobrazem:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 19 Marca 2017 Share Napisano 19 Marca 2017 W mojej wsi 20 lat temu na przystanku autobusowym był napis "niech żyją artyści, plastycy". Teraz wiem o czym mowa Zdradzisz jakiego producenta figurki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi