gorlock Napisano 24 Marca 2013 Autor Share Napisano 24 Marca 2013 To jakiego Tygrysa robisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 25 Marca 2013 Autor Share Napisano 25 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 27 Marca 2013 Share Napisano 27 Marca 2013 Kurde RB ładniej błyszczy na tylne ażury będziesz dawał grille ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 27 Marca 2013 Share Napisano 27 Marca 2013 do tego projektu wystarczyłoby to http://panzerart.pl/index.php/welcome/produkt/79 pod warunkiem oczywiście że model robisz stricte wg. zamieszczonej fotografi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 27 Marca 2013 Autor Share Napisano 27 Marca 2013 Kurde RB ładniej błyszczy na tylne ażury będziesz dawał grille ? Tak, RB błyszczy ładniej ale Aber jest bliższy oryginałowi. Tylne grille będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 27 Marca 2013 Autor Share Napisano 27 Marca 2013 do tego projektu wystarczyłoby tohttp://panzerart.pl/index.php/welcome/produkt/79 pod warunkiem oczywiście że model robisz stricte wg. zamieszczonej fotografi Nie będę go robił ściśle wg fotografi. Model będzie pozbawiony pokrowcow na lufach jak i błotniki będą mocno przerzedzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 7 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2013 (edytowane) Kolejnych parę fotek. Tyłna płyta skończona. W trakcie prac wystapił niepasujących blaszek ciąg dalszy. Zapinki na narzedzia wymieniłem na Griffona. Spasowanie rur filtrów wymaga sporo cierpliwości. Sprawdziłby się tu znacznie lepiej patent Tamiya czy Academy z giętkimi rurkami. Pozdrawiam Edytowane 7 Kwietnia 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 7 Kwietnia 2013 Share Napisano 7 Kwietnia 2013 Dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 7 Kwietnia 2013 Share Napisano 7 Kwietnia 2013 Blachy, widzę blachy, Blachy widzę. Ostro pojechałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 7 Kwietnia 2013 Share Napisano 7 Kwietnia 2013 Dobra robota. to za mało wg. mnie blachara pierwsza klasa niejeden już wymiękł na detalach a szczególne uznanie za czystość sklejenia pozdr Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 24 Kwietnia 2013 Share Napisano 24 Kwietnia 2013 Jeśli malowanie dorówna czystości sklejenia i dbałości o detale to będzie petarda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 27 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam! Budowa modelu w zasadzie ukończona. Nie złozyłem jeszcze gąsek MasterCluba ale to potem. Elementy wyciorów wymienione na Aberowskie bo do Voyagera nie miałem już cierpliwości. Wyrzutniki min przeciwpiechotnych Voyagera też nieciekawe. Liny wymieniłem na Eureka XXL. Koła, aberowski MG na razie włożone na sucho. "Parę dni" wolnego zrobię i czas na malowanie. Będzie jednolite Dunkelgelb, tradycyjnie użyję farb Tamiya. Edytowane 27 Kwietnia 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Kwietnia 2013 Share Napisano 27 Kwietnia 2013 Aż szkoda go będzie malować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 27 Kwietnia 2013 Share Napisano 27 Kwietnia 2013 Blacharka pierwsza klasa! Malowałbyyyym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 23 Sierpnia 2015 Share Napisano 23 Sierpnia 2015 Zazdroszczę, bo ja już nie mam cierpliwości na blachy. Dobrze by było jakbyś zrobił warsztat, bo w tym dziale jakoś tak ... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 23 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2015 Witam! Model ogąsienicowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 23 Sierpnia 2015 Share Napisano 23 Sierpnia 2015 O fajnie , w końcu prace ruszyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 23 Sierpnia 2015 Share Napisano 23 Sierpnia 2015 A co to za gąski jeśli można wiedzieć, bo w zestawie były chyba DS-y ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 23 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2015 Gąski to żywiczne Mastercluby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 23 Sierpnia 2015 Share Napisano 23 Sierpnia 2015 to i ja w ślad za zdjęciami przeniosę wpis ;) jest taki piękny, że ja bym go nie miał sumienia malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek 80 Napisano 24 Sierpnia 2015 Share Napisano 24 Sierpnia 2015 Cudowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi