Dumo Napisano 23 Lutego 2013 Share Napisano 23 Lutego 2013 Najnowszy projekcik, będzie wykonana polska wersja tej ciężarówki. Sam model moim zdaniem tragiczny, spasowania brak a większość blaszek nieprzydatna. Postaram się z niego wycisnąć tyle ile się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 23 Lutego 2013 Share Napisano 23 Lutego 2013 Śledzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 23 Lutego 2013 Share Napisano 23 Lutego 2013 Też popatrzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 23 Lutego 2013 Share Napisano 23 Lutego 2013 A ten znowu szaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Lutego 2013 Share Napisano 23 Lutego 2013 Ale cię nosi. Mnie to cieszy, bo dobrego nigdy za wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 19 Marca 2013 Autor Share Napisano 19 Marca 2013 Postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 19 Marca 2013 Share Napisano 19 Marca 2013 Lewa opona jest założona odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 20 Marca 2013 Autor Share Napisano 20 Marca 2013 Na razie są nałożone od tak, po malowaniu założę poprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 20 Marca 2013 Share Napisano 20 Marca 2013 Model ciężki temat mnóstwo szpachlowania , ciekaw jestem twojego malowania szczególnie silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 20 Marca 2013 Autor Share Napisano 20 Marca 2013 Właśnie szpachlowania dużo nie trzeba ale spasowanie części jest tragiczne... jeden z najgorszych modeli jakie budowałem ale staram się jak mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Marca 2013 Share Napisano 20 Marca 2013 Na razie są nałożone od tak, po malowaniu założę poprawnie Zwróciłem uwagę od razu, bo odwrotne założenie opon to dość częsty błąd, no i żebyś potem nie mówił: "za późno, już przyklejone na stałe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 20 Marca 2013 Autor Share Napisano 20 Marca 2013 Na razie są nałożone od tak, po malowaniu założę poprawnie Zwróciłem uwagę od razu, bo odwrotne założenie opon to dość częsty błąd, no i żebyś potem nie mówił: "za późno, już przyklejone na stałe" Koła na koniec będą żywiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 20 Marca 2013 Share Napisano 20 Marca 2013 Właśnie szpachlowania dużo nie trzeba ale spasowanie części jest tragiczne... jeden z najgorszych modeli jakie budowałem ale staram się jak mogę Witaj w klubie trumpa;sa takie modele tego producenta ze nerwow malo.Nie polecam Challengerow-Telicow.Byle do przodu.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 23 Marca 2013 Autor Share Napisano 23 Marca 2013 Powolutku do przodu paka ogólnie przygotowana już do malowania, w następnym tygodniu okablowanko i reszta szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 24 Marca 2013 Share Napisano 24 Marca 2013 Koła na koniec będą żywiczne Te zestawowe słabe? Wyglądają nie najgorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 24 Marca 2013 Share Napisano 24 Marca 2013 Model nie jest taki zly zrobilem juz z 5 zilow troche pracy jest ale nie ma tragedi.Sa gorsze modele:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 24 Marca 2013 Share Napisano 24 Marca 2013 Nie ma tragedii ze sklejaniem, a niewielkim nakładem pracy można zrobić model bardzo zbliżony do oryginału, np. silnik jest bardzo dobrze odwzorowany. Przy walorce polecam monografię WWP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 24 Marca 2013 Autor Share Napisano 24 Marca 2013 Mam tą monografię chociaż zaglądam do Twojego warsztatu, okablowanie wyszło Ci na prawdę fajnie, będę się wzorować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 3 Kwietnia 2013 Share Napisano 3 Kwietnia 2013 I jak tam? Jakieś postępy Rafał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2013 Witaj, dopiero dzisiaj wróciłem na swoją stancje. Jutro po wykładach okablowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 8 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2013 Bardzo powoli do przodu, ostatnio kompletnie nie mam czasu na nic. Jutro muszę skoczyć do modelarskiego po wiertełka jak zwykle musiałem pogubić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 29 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Update: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Jak na "nie mam czasu na nic" te parę wątków jakoś zapełniasz... Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 29 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2013 No właśnie nie mam czasu bo ciągle przy modelach zasuwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 4 Września 2013 Autor Share Napisano 4 Września 2013 Jadymy do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi