GrzesiekW Napisano 5 Marca 2013 Share Napisano 5 Marca 2013 Witam. Model dla nauki technik i dla relaksu . Znana wszystkim tamka Rozpoczynam pracę od kadłuba Zapraszam do komentowania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 5 Marca 2013 Share Napisano 5 Marca 2013 Podglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 5 Marca 2013 Share Napisano 5 Marca 2013 TAK TAK TAK!!! Tylko dorwe aparat wrzuce fotki swojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Marca 2013 Share Napisano 5 Marca 2013 No popatrzeć trzeba będzie, choć miałem cichą nadzieję ze odgrzejesz jakies kotlety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 6 Marca 2013 Autor Share Napisano 6 Marca 2013 Śmiało Konrad. Z kotletów został mi tylko Walentine,który czeka na swoją kolej. Postęp (rewelacyjna składalność) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 6 Marca 2013 Share Napisano 6 Marca 2013 No nareszcie coś porządnego wykonasz. A tak na serio to zasiadam i podglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 6 Marca 2013 Share Napisano 6 Marca 2013 Melduję się na widowni, BT ma spory potencjał, będę kibicował Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 7 Marca 2013 Share Napisano 7 Marca 2013 Zgadzam się na 100%. Najlepiej spasowany model jaki w życiu widziałem mi osobiście składało się z wielką przyjemnością. Zero obróbki zero czegokolwiek, wystarczy wyciąć z ramki i wkleić. Do tego ostatnio cena tego modelu jest śmieszna. Czekam na malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 7 Marca 2013 Share Napisano 7 Marca 2013 A ten nóż Olfy to po co na fotkach ? Też taki mam, wiesz ? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 7 Marca 2013 Autor Share Napisano 7 Marca 2013 Do malowania jeszcze chwila. Seb - myślałem,że mój to jedyny zachowany egzemplarz - sorry . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 7 Marca 2013 Share Napisano 7 Marca 2013 A ten nóż Olfy to po co na fotkach ?Też taki mam, wiesz ? Pzdr Ja też taki mam i teraz dzięki temu wiem, jakiej wielkosci jest ten model... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
helder Napisano 7 Marca 2013 Share Napisano 7 Marca 2013 Ogólnie gratulacje za E-10, widziałem ładnie się prezentował. Robisz coraz lepsze zdjęcia i modele, tak trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 9 Marca 2013 Autor Share Napisano 9 Marca 2013 Dzięki. Staram się rozwijać . Zawieszenie gotowe Tu góra na sucho oraz założone koła Następna aktualizacja już zapewne po wklejeniu błotników i złożeniu wanny z detalami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 9 Marca 2013 Share Napisano 9 Marca 2013 Niezłe tempo Są jakieś problemy z Tamką/coś trzeba szpachlować ? Czekam na więcej Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 9 Marca 2013 Autor Share Napisano 9 Marca 2013 Są jakieś problemy z Tamką/coś trzeba szpachlować Jedynym problemem było przyklejenie przedniej płyty,bo bałem się uszkodzić spaw i mimo wszystko musiałem szlifować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Marca 2013 Share Napisano 9 Marca 2013 No to o sklejanie można być spokojnym. Czym będziesz malował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 10 Marca 2013 Autor Share Napisano 10 Marca 2013 Męczy mnie jakiś gotowy zestaw farb ale trochę szkoda mi kasy i pewnie skończy się na vallejo (z tamki jakoś żaden odcień mi nie odpowiada). Zacząłem szpachlowanie gąsek (szybko idzie płynną szpachlą i przecieranie zmywaczem). Wypychacze są płytkie więc zostanę przy zestawowych gąskach. Kupię zapewne jedynie metalową lufę. Pierwsza blacha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Marca 2013 Share Napisano 10 Marca 2013 Spróbuj Tamiya XF-58 Olive Green. Piotrek mi polecił i wydaje mi się ok. Właśnie pomalowałem KV to możesz zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 11 Marca 2013 Autor Share Napisano 11 Marca 2013 Z farbami jeszcze pomyślę. Skończona blacharka, czas kończyć gąski i brać się za wieżę. Żarówka mi poszła więc na chwilę przerwa z relacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 12 Marca 2013 Autor Share Napisano 12 Marca 2013 Trochę detali. Błotniki sklejone.Zaczynam zabawę z przodem. Coś mi się chyba zwichorwało,bo przednie włazy krzywo leżały ale doszlifowałem i jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 12 Marca 2013 Share Napisano 12 Marca 2013 Coraz bliżej malowania, świetnie Ci idzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 16 Marca 2013 Autor Share Napisano 16 Marca 2013 Dzięki. Myślę w święta malować ale nie mam pojęcia czy się zmieszczę w tym czasie więc możliwe,że będzie to później. Sporo poskładane jest na sucho więc teraz czas poskładać to do kupy.Lufę wymienię na metalową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Marca 2013 Share Napisano 17 Marca 2013 Sprawnie ci idzie. Widzę żę były na gąsienicach ślady po wypychaczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 17 Marca 2013 Autor Share Napisano 17 Marca 2013 Tak - wypychaczy jest na nich sporo. Działam z gąskami i wychodzi to tak jak widać. Po malowaniu i brudzeniu powinno wyglądać znośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 18 Marca 2013 Autor Share Napisano 18 Marca 2013 Gąska założona. Wydaje mi się,że mogę być zadowolony z efektu. Muszę jeszcze trochę podszpachlować zewnętrzne strony gąsek tam gdzie były kanały wlewowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi