Marcin1970 Napisano 2 Lipca 2014 Share Napisano 2 Lipca 2014 Swietnie wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 2 Lipca 2014 Share Napisano 2 Lipca 2014 Super Grzechu. Następne pojazdy w twym wykonaniu będą coraz bardziej widowiskowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Lipca 2014 Share Napisano 2 Lipca 2014 Ni co ci powiem - jest moc. Nie zapomnij pomalować luf km-ów na czarno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 2 Lipca 2014 Share Napisano 2 Lipca 2014 Jeden z ładniejszych modeli jakie ostatnio widziałem na forach. Świetny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 3 Lipca 2014 Share Napisano 3 Lipca 2014 Doskonale się to wszystko prezentuje. Dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 3 Lipca 2014 Share Napisano 3 Lipca 2014 Ja mam pytanko spóźnione : Jakie koloru użyłeś pod zdrapki? Znaczy tą rdzawą bazę - jaki to dokładnie kolorek Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 3 Lipca 2014 Autor Share Napisano 3 Lipca 2014 Dzięki wielkie . Rdzawa baza to mieszanka flat brown i red hull od Tamki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 3 Lipca 2014 Share Napisano 3 Lipca 2014 Dzięki wielkie . Rdzawa baza to mieszanka flat brown i red hull od Tamki. Dziękować! Czekamy na więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 7 Lipca 2014 Autor Share Napisano 7 Lipca 2014 Brudzenie wanny i wash . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Lipca 2014 Share Napisano 7 Lipca 2014 Ładnie ci ten syf na wannie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 7 Lipca 2014 Share Napisano 7 Lipca 2014 Pięknie wymalowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalZ Napisano 7 Lipca 2014 Share Napisano 7 Lipca 2014 Pięknie zmalowany,idealnie ubrudzony ,czy czasem nie brakuje pewnego elementu na ostatnim kole ? ;) aaa.. i jakich farb użyłeś do malowania,jakie kolory ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 23 Lipca 2014 Autor Share Napisano 23 Lipca 2014 Brakuje Michale . Kolory to khaki, deck tan i light grey od Tamki. Podziałałem trochę pigmentami. Zostało teraz doskładać gąski i pomalować bambetle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Lipca 2014 Share Napisano 23 Lipca 2014 Świetny. Możesz coś więcej napisać o tych kolorach, jak mieszałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 4 Sierpnia 2015 Share Napisano 4 Sierpnia 2015 Powiem tak... Rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 5 Sierpnia 2015 Share Napisano 5 Sierpnia 2015 Oj Grzesiek, następnym razem w piwniczce na przesłuchanie z tymi kolorami, bo bardzo, bardzo fajnie kolorki wyszły. Tak generalnie to super wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 6 Sierpnia 2015 Share Napisano 6 Sierpnia 2015 Michał, Post Grześkla ma rok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 6 Sierpnia 2015 Share Napisano 6 Sierpnia 2015 Michał, Post Grześkla ma rok... No właśnie...od zawsze mi się ten czołg podobał i ten zachwyt trwa do dzisiaj A tak serio to przez ten yrlop wszystko. Tyły mam w oglądaniu forumowego życia, to i mi się potentegowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 6 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2015 Dzięki za uznanie mojej pracy nawet po roku od skończenia modelu . Nie ma sprawy Michale, przy okazji oddam literaturę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi