pankot13 Napisano 19 Kwietnia 2013 Share Napisano 19 Kwietnia 2013 Wreszcie skończyłem. Ocenę pozostawiam wam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 19 Kwietnia 2013 Share Napisano 19 Kwietnia 2013 Nie znam kompletnie tej konstrukcji ale model wyszedł rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 19 Kwietnia 2013 Share Napisano 19 Kwietnia 2013 Pięknie wyszły Ci modulacje koloru... Gratuluję! Korzystnie wyglada kurz i niezbyt nachalne uszkodzenia lakieru. Wypadałoby popracować nad klamrami narzędzi... ale to szczegół. Model wart obejrzenia! Tak Trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 19 Kwietnia 2013 Share Napisano 19 Kwietnia 2013 Swietna praca.Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 19 Kwietnia 2013 Share Napisano 19 Kwietnia 2013 Bardzo dobry model ! Dobrze pomalowany i jeszcze lepiej podniszczony. A konstrukcja , choć w zasadzie prototypowa, jest świetna! Bardzo podoba mi się ten czołg , choć ja czekam na zapowiadane Bronco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 20 Kwietnia 2013 Share Napisano 20 Kwietnia 2013 Dla mnie także model bardzo przypadł do gustu Jak zwykle zużyty z wyczuciem, fajnie okurzony, pozostaje pogratulować Jedynie co, to doprawiłbym kanister do smaku jakimś rdzawym zaciekiem, ale to detal Pozdrawiam Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 20 Kwietnia 2013 Share Napisano 20 Kwietnia 2013 Bardzo fajnie wymalowany, ale brak fototrawionych zapinek trochę ujmuje modelowi. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 20 Kwietnia 2013 Share Napisano 20 Kwietnia 2013 Bardzo dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 21 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2013 Dzięki Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 21 Kwietnia 2013 Share Napisano 21 Kwietnia 2013 Lubię twój styl! Polecam sdkfz222 ,bo na pewno ciekawie by wyglądał w twoim wykonaniu. p.s. Czekam niecierpliwie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 21 Kwietnia 2013 Share Napisano 21 Kwietnia 2013 Piękny Piotrze . Sdek 222 w twoim wykonaniu jeszcze z afryki to by było coś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Kwietnia 2013 Share Napisano 21 Kwietnia 2013 Pieknie ci wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 21 Kwietnia 2013 Share Napisano 21 Kwietnia 2013 Piękny, brak słów. Praca z pigmentami powala na kolana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 21 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2013 Dzięki Panowie. Michał zdążyłeś w ostatniej chwili bo skasowałem konto na Photobucket i wszystkie moje fotki znikną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 21 Kwietnia 2013 Share Napisano 21 Kwietnia 2013 Kurde no, nie zdązyłem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 22 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2013 Fotki z nowego konta; created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 23 Kwietnia 2013 Share Napisano 23 Kwietnia 2013 Raz jeszcze będzie można się napatrzeć , super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 23 Kwietnia 2013 Share Napisano 23 Kwietnia 2013 Klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 23 Kwietnia 2013 Share Napisano 23 Kwietnia 2013 Czołem Lodzio miodzio, model świetny, detale itp. git, delikatnie drażniące dla oka są grille nad silnikiem, takie bardzo jasne, jak i łącząca się z nimi płyta boczna kadłuba, też fragment bardzo jasny, oczywiście jest to uwaga mało istotna dla odbioru. Cóż dodać wypada: kawał świetnej modelarskiej roboty na wysokim poziomie. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 24 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2013 Dzięki. W realu to tak strasznie nie wygląda. Nie ma takiego dużego kontrastu.To wina oświetlenia górnych lamp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 25 Kwietnia 2013 Share Napisano 25 Kwietnia 2013 Piotr przyzwyczaił nas już do takich prac. Kolejny świetny model Gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 29 Kwietnia 2013 Share Napisano 29 Kwietnia 2013 Fajny maluszek. Dobrze że zdjęcia wróciły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 29 Kwietnia 2013 Share Napisano 29 Kwietnia 2013 Fajnie Ci wyszedł ten liliput. Też mam go w planie ale ze stajni Bronco, który zapowiedział już tez Pz. II J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 29 Kwietnia 2013 Share Napisano 29 Kwietnia 2013 Też mam go w planie ale ze stajni Bronco, który zapowiedział już tez Pz. II J. Bardzo fajny modelik Pz. II ausf. J jest też dostępny od Alana. Fakt, ten model jest już wiekowy ale całkiem przyjemnie się skleja. Właśnie mam go na warsztacie. Wrzucę niedługo galerię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi