Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Góra pojazdu bardzo fajna, nad dołem (brudzeniem wanny i układu jezdnego) jeszcze możnaby popracować.

Napisano
Góra pojazdu bardzo fajna, nad dołem (brudzeniem wanny i układu jezdnego) jeszcze możnaby popracować.

No to popracuj. Nad swoim.

Napisano

1. Nowe? Bo świeżo "wyzwolone"

2. A czy jeździ? Jeszcze nie, ale jak radzieccy naukowcy nad tym popracują........

3. Tempo? Ano drgnęło bo już kolejne KW na ostatniej prostej pod podkładzik

Napisano

Bardzo fajnie pomalowany, rzeczywiście oprysk "z pędzla" trochę daje nieco abstrakcyjny efekt, ale wiaderko cud malina - prosto z GS'u.

Napisano

Jak koledzy wyżej model pięknie się prezentuje. Brudzenie wanny mi nie pasi (rzecz gustu oczywiście ) i wiaderko zbyt że tak powiem glossy. Reasumując Panie Robercie kolejna udana kawuszka

Napisano

Kolejny przepięknie zrobiony KW, świetnie wykonane "gąski" i nie tylko,mogę pozazdrościć.

Bardzo ciekawy pomysł z tym niebieskim "kiblem" tylko troszkę za czyste , no chyba że dopiero co zapożyczone od państwowego parobka rolnego (to już kwestia interpretacji) SUPER .

Napisano

Tylko pogratulować. Wygląda świetnie.

Wiadro może rzeczywiście trochę za sterylne.

Podoba mi się ta maszyna, KW-1 z ekranami był pierwszym z mojej serii KW.

PS. Robercie jak ty robisz takie bajeranckie fotki??

Napisano

R e w e l a c j a

Tylko jedno ale - co znaczy ten napis? Znam ten język jako tako, ale jakoś nie potrafię tego rozszyfrować?

pzdr

Napisano

^^ aaa, "gadzinu" tam miało być, to ewidentnie ktoś chyba nie do końca wiedział jakie literki stawia, tylko odwzorowywał ze zdjęcia

ale czemu "biej" a nie "bij"?

Anyway sorki za offtop

Pzdr