kawalek74 Napisano 28 Maja 2013 Share Napisano 28 Maja 2013 Koniec sklejania, opinii nie było za dużo dlatego nie czekam i wrzucam co się udało skleić i popoprawiać. Poprawiłem liny, klapę kierowcy zamknąłem, reflektor przerobiłem na taki z kompletnym szkłem. Oto wysiłek mój i syna 10 lat który sklejał to cudo. Oby oglądanie kolejnego KW sprawiło trochę przyjemności jak w przypadku wcześniejszych wątków z tym czołgiem pokazanych przez "kolegów" z forum. Pozdrawiam i czekam na ostateczną ocenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Maja 2013 Share Napisano 28 Maja 2013 No i ładnie wam ta kooperacja wyszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 28 Maja 2013 Share Napisano 28 Maja 2013 Bardzo mi się podoba, osobiście nie mam się do czego przyczepić. Ślady eksploatacji, obicia, brud wszystko zrobione ze smakiem i bez przegięć. Gratuluję, synowi również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 28 Maja 2013 Share Napisano 28 Maja 2013 bardzo dobry duet stworzyliście, mam nadzieję, że jeszcze niejeden model nam pokażecie bo ten jest naprawdę ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drago101 Napisano 28 Maja 2013 Share Napisano 28 Maja 2013 Naprawdę ładny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 29 Maja 2013 Share Napisano 29 Maja 2013 Oglądałem, oglądałem i nie ma się do czego przyczepić. Wręcz przeciwnie. Bardzo mi się podoba. Malowanie i brudzenie na najwyższym poziomie. Wszystko zrównoważone i przemyślane. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 29 Maja 2013 Share Napisano 29 Maja 2013 Bardzo ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 29 Maja 2013 Share Napisano 29 Maja 2013 Bardzo mi się podoba KW w waszym wykonaniu. Tak trzymać. Coraz więcej Klimentów na forum się pojawia, co mnie niezmiernie cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 29 Maja 2013 Share Napisano 29 Maja 2013 Dobra kawuka, oddaje rosyjskiego ducha tej maszyny i o to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 29 Maja 2013 Share Napisano 29 Maja 2013 Świetny,brudzenie klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 30 Maja 2013 Share Napisano 30 Maja 2013 Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 31 Maja 2013 Share Napisano 31 Maja 2013 Trudno nie zabrać głosu. Ładny KWś, aż się prosi żeby go postawić na "czymś". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawalek74 Napisano 2 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2013 Dzięki wszystkim za obejrzenie naszego KW za opinie i komentarze. Następny będzie KW-2 a na stole leży już inny temat Lublin R XIII mam nadzieję że go zakończę.\ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi