Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Koniec sklejania, opinii nie było za dużo dlatego nie czekam i wrzucam co się udało skleić i popoprawiać.

Poprawiłem liny, klapę kierowcy zamknąłem, reflektor przerobiłem na taki z kompletnym szkłem.

Oto wysiłek mój i syna 10 lat który sklejał to cudo.

P5288768kw-1_final_4.JPG

P5288773kw-1_final_3.JPG

P5288775kw-1_final_1.JPG

P5288777kw-1_final_6.JPG

P5288778kw-1_final_2.JPG

P5288779kw-1_final_8.JPG

P5288780kw-1_final_9.JPG

P5288783kw-1_final_10.JPG

P5288785kw-1_final_7.JPG

P5288781kw-1_final_.JPG

P5288782kw-1_final_.JPG

Oby oglądanie kolejnego KW sprawiło trochę przyjemności jak w przypadku wcześniejszych wątków z tym czołgiem pokazanych przez "kolegów" z forum.

Pozdrawiam i czekam na ostateczną ocenę

Napisano

Bardzo mi się podoba, osobiście nie mam się do czego przyczepić. Ślady eksploatacji, obicia, brud wszystko zrobione ze smakiem i bez przegięć. Gratuluję, synowi również

Napisano

bardzo dobry duet stworzyliście, mam nadzieję, że jeszcze niejeden model nam pokażecie bo ten jest naprawdę ładny.

Napisano

Oglądałem, oglądałem i nie ma się do czego przyczepić. Wręcz przeciwnie. Bardzo mi się podoba. Malowanie i brudzenie na najwyższym poziomie. Wszystko zrównoważone i przemyślane. Gratulacje

Napisano

Bardzo mi się podoba KW w waszym wykonaniu.

Tak trzymać.

Coraz więcej Klimentów na forum się pojawia, co mnie niezmiernie cieszy.

Napisano

Dobra kawuka, oddaje rosyjskiego ducha tej maszyny i o to chodzi.

Napisano

Dzięki wszystkim za obejrzenie naszego KW za opinie i komentarze.

Następny będzie KW-2 a na stole leży już inny temat Lublin R XIII mam nadzieję że go zakończę.\

Pozdrawiam