zbychm Napisano 1 Czerwca 2013 Share Napisano 1 Czerwca 2013 Martola podała w zapowiedzi : Mi-2 morski: http://www.martola.com.pl/pl1879/produkty48654/mi_2_morski Mi-2 transportowy: http://www.martola.com.pl/pl1879/produkty48655/mi_2_transportowy_ Mi-2 URN: http://www.martola.com.pl/pl1879/produkty48656/mi_2_urn_ Mi-2 wojskowy: http://www.martola.com.pl/pl1879/produkty48657/mi_2_wojskowy_ Mi-2 czajnik 50 lat: http://www.martola.com.pl/pl1879/produkty48658/mi_2_czajnik_50_lat_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 1 Czerwca 2013 Share Napisano 1 Czerwca 2013 Chyba będzie trzeba kupić tego brzydala ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 1 Czerwca 2013 Share Napisano 1 Czerwca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 1 Czerwca 2013 Share Napisano 1 Czerwca 2013 pięknie, oby jakością nie ustępowały Puszczykowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano 1 Czerwca 2013 Share Napisano 1 Czerwca 2013 HURA !!! Po tym co producent mówił po wypuszczeniu puszczyka czułem po kościach że Mi-2 się zbliża Jak utrzymają poziom to zorbie ze dwa. Szkoda tylko ze nie ma mojego wymnażanego, łaciatego Mi-2URP ale to już pryszcz, można przerobić z URN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 1 Czerwca 2013 Share Napisano 1 Czerwca 2013 URP też by cieszył, ale nie ma co wybrzydzać. To jedna z lepszych wiadomości w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 1 Czerwca 2013 Share Napisano 1 Czerwca 2013 Wiadomość cieszy, ale czy to nowe wypraski czy stary Smer z nowymi kalkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus Napisano 1 Czerwca 2013 Share Napisano 1 Czerwca 2013 Wiadomość cieszy, ale czy to nowe wypraski czy stary Smer z nowymi kalkami? Nowe wypraski, nie mają nic wspólnego ze SMERem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 1 Czerwca 2013 Share Napisano 1 Czerwca 2013 To się teraz zacznie polowanie na in-boxy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 1 Czerwca 2013 Share Napisano 1 Czerwca 2013 Wiadomość cieszy, ale czy to nowe wypraski czy stary Smer z nowymi kalkami? Leszku, tak jak pisze Tytus, już po wydaniu Puszczyka mówiono o nowym Mi-2 ;) Panowie zlitujcie się i zróbcie TS-11! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 1 Czerwca 2013 Share Napisano 1 Czerwca 2013 Zamawiam cztery, tak jak kol. young czekam na Iskrę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JARD Napisano 1 Czerwca 2013 Share Napisano 1 Czerwca 2013 pięknie, oby jakością nie ustępowały Puszczykowi I ceną, i ceną psze Pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 1 Czerwca 2013 Share Napisano 1 Czerwca 2013 75 zł. w M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 1 Czerwca 2013 Share Napisano 1 Czerwca 2013 Ale my chcemy TS-11 !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 1 Czerwca 2013 Share Napisano 1 Czerwca 2013 Ale my chcemy TS-11 !!! Jakiś czas temu miałem przyjemność rozmawiać z właścicielem jednej z polskich firm modelarskich i zaproponowałem aby zrobili TS 11 Iskra . Miły Pan powiedział że model Iskry się nie sprzeda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 1 Czerwca 2013 Share Napisano 1 Czerwca 2013 teraz to już nigdy nie skończę swojego ruskiego no name'a czajnika. to czekamy na in-boxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano 1 Czerwca 2013 Share Napisano 1 Czerwca 2013 Jakiś czas temu miałem przyjemność rozmawiać z właścicielem jednej z polskich firm modelarskich i zaproponowałem aby zrobili TS 11 Iskra . Miły Pan powiedział że model Iskry się nie sprzeda Ciekawe jaką metodą badał rynek ? Bo na moje oko gdyby był na cywilizowanym poziomie wykonania i w rozsądnej cenie to by schodził jak świeże bułeczki. Sam by ze dwie iskierki złożył. Jest sporo nietkniętych tematów które mogły by być hitem nie tylko z dziedziny lotnictwa np STAR 266 piękny pojazd i w ogromnej ilości wersji zabudowy, aż się prosi o zestaw w 1/35. IBG zrobiła Bedford QLD a STAR się nie da ? Przepraszam za delikatne zboczenie z tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 1 Czerwca 2013 Share Napisano 1 Czerwca 2013 Zapobiegawczo: na dyskusje o polityce producentów itp proszę założyć osobny wątek Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus Napisano 1 Czerwca 2013 Share Napisano 1 Czerwca 2013 Ciekawe jaką metodą badał rynek ? Zapewne własnego doświadczenia w handlu. Bo na moje oko gdyby był na cywilizowanym poziomie wykonania i w rozsądnej cenie to by schodził jak świeże bułeczki. Cywilizowany poziom i rozsądna cena raczej nie chodzą w parze. IBG zrobiła Bedford QLD a STAR się nie da ? Da się, tylko kto to kupi i w jakiej ilości? Podejrzewam, że w przypadku STARA 266 nawet nie zwróciłyby się nawet poniesione koszty. Jest sporo nietkniętych tematów Zapewne dlatego że są nieopłacalne. Spróbuj a zobaczysz EDIT Zapobiegawczo, jeżeli taki temat powstanie, proszę o przeniesienie tego posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 1 Czerwca 2013 Share Napisano 1 Czerwca 2013 A co z topgunem? Odpuślili wobc zapowiedzi aeroplastu? To teraz czakamy na blachy parta i kalki Tytusa... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus Napisano 1 Czerwca 2013 Share Napisano 1 Czerwca 2013 A co z topgunem? No okładka już jest, trzeba zapewne jeszcze chwilę poczekać. Fajnie bo będzie można wybrać to co lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 1 Czerwca 2013 Share Napisano 1 Czerwca 2013 Bo na moje oko gdyby był na cywilizowanym poziomie wykonania i w rozsądnej cenie to by schodził jak świeże bułeczki. Cywilizowany poziom i rozsądna cena raczej nie chodzą w parze. Tutaj akurat SW-4 jest bardzo dobrym przykładem kompromisu Jak Mi-2 będzie trzymało ten sam poziom, a wierzę, że tak, to będzie naprawdę nie lada gratka. Jeszcze później Mi-8/17 by się przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 1 Czerwca 2013 Share Napisano 1 Czerwca 2013 Ale my chcemy TS-11 !!! Jakiś czas temu miałem przyjemność rozmawiać z właścicielem jednej z polskich firm modelarskich i zaproponowałem aby zrobili TS 11 Iskra . Miły Pan powiedział że model Iskry się nie sprzeda . Sami bywalcy forum wszystko by rozkupili A jak mamy listę pobożnych życzeń do AeroPlastu, ja bym poprosił o polską pancerkę w 35, wykonaną tak dobrze, jak Puszczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 1 Czerwca 2013 Share Napisano 1 Czerwca 2013 Jeszcze później Mi-8/17 by się przydało lubię to!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 1 Czerwca 2013 Share Napisano 1 Czerwca 2013 Bedford i Mi-2 znajdą zapewne wielu nabywców zagranicznych, takie tematy jak Iskra czy Stary trzeba jednak kalkulować przy założeniu, ze będą kupowane prawie wyłącznie przez Polaków. (Mimo powyższego nie tracę nadzieji;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi