Gość Napisano 17 Lipca 2013 Share Napisano 17 Lipca 2013 Na czeskim forum pojawiły się pierwsze fotki nowych ramek do MiG-21PFM zapowiadanego na wrzesień - w zestawie jest GP-9, a w kalkach 6910 w okazjonalnym malowaniu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 17 Lipca 2013 Share Napisano 17 Lipca 2013 http://modelforum.cz/viewtopic.php?f=1&t=50410&start=1350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 17 Lipca 2013 Share Napisano 17 Lipca 2013 http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=1&t=50410&start=1350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 17 Lipca 2013 Share Napisano 17 Lipca 2013 Ciekawe czy 6910 będzie miał wszystkie oznaczenia(Panda, diabełek, podpis pod kabiną - Masłowski). Tak czy owak trzeba będzie kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 17 Lipca 2013 Share Napisano 17 Lipca 2013 Ciekawe czy 6910 będzie miał wszystkie oznaczenia(Panda, diabełek, podpis pod kabiną - Masłowski). Tak czy owak trzeba będzie kupić. Pierwsze słyszę o jakimś diabełku, masz jakieś kwity? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 17 Lipca 2013 Share Napisano 17 Lipca 2013 Ciekawe czy 6910 będzie miał wszystkie oznaczenia(Panda, diabełek, podpis pod kabiną - Masłowski). Tak czy owak trzeba będzie kupić. Pierwsze słyszę o jakimś diabełku, masz jakieś kwity? Wygląda jak kot, ale moja córka powiedziała że wygląda jak diabełek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 17 Lipca 2013 Share Napisano 17 Lipca 2013 ok, niech tak będzie. Zamysł był podobno taki, że kota Jerry'ego miała pałować mysz Tom ale na nią już zabrakło czasu widocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 18 Lipca 2013 Share Napisano 18 Lipca 2013 Ciekawe czy 6910 będzie miał wszystkie oznaczenia(Panda, diabełek, podpis pod kabiną - Masłowski). Tak czy owak trzeba będzie kupić. To nie wydaje się być problemem, mnie zaś ciekawi jak załatwią sprawę napisów eksploatacyjnych na MONSUNie. Komplet na cały samolot znów będzie czeski/rosyjski a na tych belkach polskie napisy? Trochę dziwnie Btw. Ten schemat 6910 przecież jest do poprawki. Statecznik nie jest szary, a jak wiemy powinien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 W Martoli w zapowiedziach po 133 zl. Lepiej sie jakos czuje z dwoma w koszyczku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 4 Sierpnia 2013 Share Napisano 4 Sierpnia 2013 Z edkowego pdfa wynika, że będzie 7 ramek w tym trzy zupełnie nowe i dwie gruntownie zmodyfikowane. Nowe skrzydła, kadłub. Sam tym razem poczekam chyba na edycję Weekend. I tak wsadzę tam żywiczny kokpit, silnik, koła i może chwyty powietrza. Dodam własne kalki, więc Profi Pack nie jest mi potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 17 Sierpnia 2013 Share Napisano 17 Sierpnia 2013 Zdjęcia ramek Ramka M, na lewo od 3 i 4 R-3S, widać belkę pośrednią Monsuna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 17 Sierpnia 2013 Share Napisano 17 Sierpnia 2013 Żenujący filmik promocyjny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 17 Sierpnia 2013 Share Napisano 17 Sierpnia 2013 Żenujący filmik promocyjny... Racja, filmik tak niesamowicie żenujący, że aż na mnie przynajmniej działa jako anty-reklama . Zresztą tak samo, jak pomalowanie prawdziwego MiGa-21 na pedalskiego Bunny Fightera. Serce boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 17 Sierpnia 2013 Share Napisano 17 Sierpnia 2013 Najzabawniejsze jest to ze filmik ma promowac MiGa-21 PFM a nakrecony jest w wersji MF lub M... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boros Napisano 21 Sierpnia 2013 Share Napisano 21 Sierpnia 2013 Zresztą tak samo, jak pomalowanie prawdziwego MiGa-21 na pedalskiego Bunny Fightera. Serce boli. hahahahahaaha dobre ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 21 Sierpnia 2013 Share Napisano 21 Sierpnia 2013 Mnie się Bunny Fighter podoba jako ciekawostka, ale bym swojego "ołówka" tak nie pomalował A filmik...no cóż, po reklamach Vanisha sądziłem, że nie da się kobiety pokazać w krótkim spocie jako jeszcze głupszej i infantylnej istoty, a jednak... I to też słowo w słowo zdanie kobiety zaglądającem mi przez ramię na filmik Eduarda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 22 Sierpnia 2013 Share Napisano 22 Sierpnia 2013 Po prostu Bunny fighter jako ciekawostka marketingowa może być, ale pomalowanie PRAWDZIWEGO samolotu odrzutowego na taki schemat wymyślony przez autora komiksów, z marchewkami zamiast oznaczeń państwowych i pluszowym królikiem wystającym z jednego z luków serwisowych jest jest profanacją. Wstyd dla Eduarda za taki marketing. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 22 Sierpnia 2013 Share Napisano 22 Sierpnia 2013 Ja wiem czy żenujący poprostu czeski:nikt nic nie wie ,nikt nie rozumie,ja z niego nic nierozumiem ale zmontowany całkiem całkiem,Panowie więcej dystansu.Buuny fighter fajny moja 4-letnia córka się cieszy , dla mnie to mogła by z niego bić moc troskliwych misiów-patysiów.Lubie takie nietypowe malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 22 Sierpnia 2013 Share Napisano 22 Sierpnia 2013 I tak nikt nie pobije kolegów na dalekim wschodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 22 Sierpnia 2013 Share Napisano 22 Sierpnia 2013 No Japońców nic nie pokona w malowaniach, no choćby taka wersja camo dla f-16:... Mnie się podoba malowanie Bunny Fightera, ale tylko dlatego, że to samolot NAJEMNIKA, a nie żadnego państwa (umówmy się, służba w lotnictwie samozwańczego państewka w środku Afryki to najemnictwo i nic wspólnego z państwowością) i chłop pracujący w dość surrealistycznych warunkach pomalował sobie maszynę też surrealistycznie, widać jak wielki miał cynizm (cenię to osobiście) i dystans do tego co robi Wojna oraz wszelkie operacje wojskow-policyjne z dużym zagrożeniem życia własnego i oglądaniem cudzej śmierci to straszny cyrk i (niestety) z autopsji oraz wrażeń wielu moich kumpli z branży wiem, że im głupszy pomysł na rozrywkę czy malowanie sprzętu, tym bardziej odstresowuje chłopaków biorących udział w takich akcjach... stąd choćby naszywki "morale patches" na mundurach Jan Zumbach też był po wojnie pilotem najemnikiem i nic bym nie miał przeciw temu, by swój katangijski samolot pomalował w Kaczora Donalda rodem z któregoś ze swoich "państwowych" Spitfire-ów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 22 Sierpnia 2013 Share Napisano 22 Sierpnia 2013 I tak nikt nie pobije kolegów na dalekim wschodzie Lubię tą azjatycką twórczość,chociaż te kwiatki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 10 Października 2013 Share Napisano 10 Października 2013 Cuś sie edzio spoznia: 10 pazdziernika, a modelu w sklepach jak nie bylo ta nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 10 Października 2013 Share Napisano 10 Października 2013 Gorzej, że dostaw z Czech w sklepach też jeszcze nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smk_szkwal Napisano 10 Października 2013 Share Napisano 10 Października 2013 Przegladając E-bay stwierdzam, ze nie ma go już chyba tylko w polsce :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 10 Października 2013 Share Napisano 10 Października 2013 Żenujący filmik promocyjny... Hmm mi się bardzo podoba Może następny będzie F13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi