kowal76 Napisano 28 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2013 A widzisz zapomniałem o zbiornikach, dla urozmaicenia możesz jeden zrobić aluminiowy. Dobry pomysł . Te zbiorniki w kolorze aluminium to prawda bo nie mogę jakiejś fotki znależć ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 28 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2013 Pierwszy kolor kamo położony. Pomalowałem także zbiornik zieloną jaśniejszą farbką Agamy, ale chyba ta zieleń też nie trafiona . created by C.D.N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 28 Grudnia 2013 Share Napisano 28 Grudnia 2013 Zielony jest git jak i brąz, teraz ciemnozielona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 28 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2013 Zielony jest git jak i brąz, teraz ciemnozielona To fajnie że zielony może być . Teraz czekam na resztę farbek i ruszam dalej. Dzięki za fotkę . Zrobię jeden w aluminium . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 28 Grudnia 2013 Share Napisano 28 Grudnia 2013 Rewelacja , jest super , nielicha dłubanka Świetnie wyglądają głeMBoko zwaloryzowane modele z zestawów słabych wyjściowo . Jak Polskie malowanie - tym bardziej się pochylam w zadumie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 29 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2013 Dzisiaj pomalowałem jaśniejszą zieloną oraz zbiornik na aluminium. created by C.D.N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 30 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2013 Czas na ciemniejszy brąz Pactra A22 Earth Red. created by picasa2html.com C.D.N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 30 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2013 I przemalowane zbiorniki, jeszcze małe retusze do zrobienia. Za namową smialusa jeden w kolorze aluminium . created by picasa2html.com C.D.N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 31 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2013 Ostatni kolor położyłem , jutro chwila prawdy . created by C.D.N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 31 Grudnia 2013 Share Napisano 31 Grudnia 2013 Klasa Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 31 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2013 Klasa Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Dzięki i nawzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek172 Napisano 1 Stycznia 2014 Share Napisano 1 Stycznia 2014 Czekam z niecierpliwością na efekty Twojej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 1 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2014 Czekam z niecierpliwością na efekty Twojej pracy Także jestem ciekaw jak ten model mi wyjdzie ?. Jest to moje pierwsze kamo malowane aerografem oraz pierwsze malutkie przeróbki w modelu typu wnęki podwozia, celownik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 1 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2014 No i tak to wyszło. Fotka od razu po zdjęciu masek, jest trochę miejsc do retuszowania. created by picasa2html.com C.D.N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hardy1987 Napisano 1 Stycznia 2014 Share Napisano 1 Stycznia 2014 Hehe i wyszło super Ciekaw jestem dalszych efektów Pozdrawiam i Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku Życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 1 Stycznia 2014 Share Napisano 1 Stycznia 2014 Jest ok! Najlepszego w nomym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 1 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2014 Dziękuję Wam i nawzajem . Teraz zostały tak jak wspominałem retusze i inne drobiazgi. Kurcze ja już ten model od wakacji robię . Zwykle u mnie to max miesiąc trwa sklejanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 1 Stycznia 2014 Share Napisano 1 Stycznia 2014 Jasny zielony jest zbyt "ostry" i kłuje w oczy... Tak to spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 1 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2014 Jasny zielony jest zbyt "ostry" i kłuje w oczy... Tak to spoko. Może i tak jest, ale już tak zostanie. Chociaż na żywo jest mniej "ostry" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 1 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2014 Coraz bliżej końca. Bardzo fajnie to wygląda po malowaniu Dzięki , do końca jeszcze trochę zostało. Właśnie siedzę i robię retusze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 1 Stycznia 2014 Share Napisano 1 Stycznia 2014 Jest OK A co tam do retuszu zostało, może nic nie trzeba robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 2 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2014 Dziś dokleiłem pylony , Mikele miał rację. Nie pasowały , musiałem je potraktować pilniczkiem oraz papierkiem i jest w miarę ok . Jutro jak podeschnie klej to trzeba będzie jeszcze przy nich popracować. Fotek nie pstrykałem bo w sztucznym świetle słabo widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 2 Stycznia 2014 Share Napisano 2 Stycznia 2014 To czekam na up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2014 Cześć. Dorobiłem przewody we wnękach podwozia oraz skończyłem retusze. Nie za bardzo jestem zadowolony z efektów ale cóż pierwsze koty za płoty. Powoli wszystko zmierza ku końcowi . created by picasa2html.com C.D.N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 5 Stycznia 2014 Share Napisano 5 Stycznia 2014 Okablowanie wygląda rewelacyjnie. Tylko ten tył mi nie pasuje, ten ciemny metaliczny, do końca powinien być alu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi