drabik Napisano 1 Sierpnia 2013 Share Napisano 1 Sierpnia 2013 To czystej krwi "pudlak", spaprany niestety na finiszu... Zachciało mi się malarskich nowinek - to i mam; MIG za chwilę dołączy do grona modeli nietykalnych - pomimo wyschniętej farby (MrMetalColor) zostawia na macających palcach dowody przestępstwa. Kalki kładzione z duszą na ramieniu na tej dziwnej powłoce... Powiem szczerze - nie mam siły i ochoty go poprawiać - trafi na półkę; w pudełkach leżą jeszcze przynajmniej dwa - więc lepiej do czegoś nowego się przymierzyć niż z tym walczyć z niepewnym skutkiem... Ten doprowadził mnie do stanu "kończ waść, wstydu oszczędź..." no i skończyłem. Co do malowania - tu wyszedł ze mnie nieokrzesany wyznawca żeńskiej golizny... W którymś momencie przyszło mi do głowy uzbieranie mini-kolekcji "gołych" samolotów... Jak macie jakieś pomysły - chętnie przyswoję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 1 Sierpnia 2013 Share Napisano 1 Sierpnia 2013 Każdy skończony model z tego zestawu to sukces, więc nie narzekaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 1 Sierpnia 2013 Share Napisano 1 Sierpnia 2013 Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 1 Sierpnia 2013 Share Napisano 1 Sierpnia 2013 Jak na Plastyka z założeniem "spudełkowym" wyszedł zupełnie przyzwoicie. Czy możesz dać fotkę pierwowzoru nose-artu (zarówno na samolocie jak i w naturze) , abyśmy mogli ocenić czy dobrze Ci wyszła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drabik Napisano 1 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2013 Jak na Plastyka z założeniem "spudełkowym" wyszedł zupełnie przyzwoicie. Czy możesz dać fotkę pierwowzoru nose-artu (zarówno na samolocie jak i w naturze) , abyśmy mogli ocenić czy dobrze Ci wyszła? Dzięki zbiorczo:) A co do fotki; to mogę raczej spróbować stworzyć wtórną na podstawie nose-artu, ale nie wiem, co na to szanowna administracja Orginału - orginału szukałem tymczasem, ale jak na razie bez większego powodzenia (chyba, że jestem gamoń jakiś, co też jest możliwe). Dogrzebałem się jedynie do tego, że Fuijmi wypuścił MIG-a w tym samym malowaniu, ale przynajmniej z golizną bardziej realistyczną;) Co ja mogę rzec... Ta golizna od razu mnie urzekła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 2 Sierpnia 2013 Share Napisano 2 Sierpnia 2013 MiG prezentuje się bardzo ładnie. __________________________________________________________________________ Na warsztacie: Jak-18 - Amodel 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 2 Sierpnia 2013 Share Napisano 2 Sierpnia 2013 Co ja mogę rzec... Ta golizna od razu mnie urzekła Golizna ma to do siebie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 Eee, yyy, no ładna laska z tego MIGa że się tak wyrażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drabik Napisano 3 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2013 Eee, yyy, no ładna laska z tego MIGa że się tak wyrażę No nie do końca w moje gusta trafia, ale co ja mogę jak nie bardzo jest możność marudzić? Ale ten temat nam "zbacza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin D Napisano 10 Sierpnia 2013 Share Napisano 10 Sierpnia 2013 Na pudełku ta laska wygląda ładniej niż na kalce. Model się podoba +. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 10 Sierpnia 2013 Share Napisano 10 Sierpnia 2013 A gdzie belka podkadłubowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 26 Września 2013 Share Napisano 26 Września 2013 A gdzie belka podkadłubowa ? Poszła sobie. Jeżeli chodzi o model, to bardzo mi się podoba. Jest to też dowód, że z Plastyka można zrobić fajny modelik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi