Dumo Napisano 15 Sierpnia 2013 Share Napisano 15 Sierpnia 2013 Twój najlepszy model Czekam na dalsze efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Sierpnia 2013 Share Napisano 15 Sierpnia 2013 Jeden z najlepiej zardzwiałych modeli jakie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 15 Sierpnia 2013 Share Napisano 15 Sierpnia 2013 Te siodełka to prawie jak w tramwaju Fajnie fajnie, pracuj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 16 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2013 Ciąg dalszy. Zastanawia mnie jedno? Jeżeli bezczelnie skopiowałem jedną stronę to co to jest? Plagiat czy inspiracja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 16 Sierpnia 2013 Share Napisano 16 Sierpnia 2013 Hmm, nie wiem , ale jak plagiat , to idealny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 17 Sierpnia 2013 Share Napisano 17 Sierpnia 2013 lepszy-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 30 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2013 Za ostatnie grosze kupiłem Friule. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 30 Sierpnia 2013 Share Napisano 30 Sierpnia 2013 Co do tego modelu to te gumisie to jest totalna porażka... na prawdę warto do niego dokupić Friule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 30 Sierpnia 2013 Share Napisano 30 Sierpnia 2013 Poprostu rewelacyjnie co tu więcej pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Sierpnia 2013 Share Napisano 30 Sierpnia 2013 Nie no do czegoś takiego to Friule muszą być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 30 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2013 Miło ,że się podoba ale friule będą malowane jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 30 Sierpnia 2013 Share Napisano 30 Sierpnia 2013 Ależ piękny złomek !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 1 Września 2013 Autor Share Napisano 1 Września 2013 Tak nieśmiało napiszę ,że założyłem Facebooka i moim zamiarem jest przeniesienie części tego co robię tam. Niestety jestem strasznym leniem i czasami potrzebuję trochę motywacji ze strony nerwowych użytkowników więc nawet z własnej ciekawości chcę sprawdzić ilu uzyskam oglądających. Może tak uda mi się chociaż ruszyć trochę d**ę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 2 Września 2013 Share Napisano 2 Września 2013 Jak chcesz mieć oglądalność, jak nikt nie wie jak Cię znaleźć na "fejsie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archelaos Napisano 2 Września 2013 Share Napisano 2 Września 2013 Wygląda super! Rdza i błocenie są świetne, a te rosyjskie napisy to też bardzo fajny akcent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 2 Września 2013 Autor Share Napisano 2 Września 2013 Spoko, zabiorę się za wszystko ale najpierw muszę zaliczyć "kampanię wrześniową" ;) Do zobaczenia za dwa tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 5 Września 2013 Autor Share Napisano 5 Września 2013 https://www.facebook.com/piotr.kulesza.1840 Link do nowego profilu ,śmiało można wysyłać zaproszenia, na razie jestem nieco zajęty ,ale jak się wszystko uspokoi to będą regularne aktualizacje. Chce się wziąć do roboty ,bo ostatni rok bardzo zaniedbałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 5 Września 2013 Share Napisano 5 Września 2013 A kiedy Adam W przyjedzie do Ciebie na korepetycje? Moim zdaniem prezentuje się znacznie lepiej od modelu Adama, ma w sobie to coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi