Mirek66 Napisano 22 Sierpnia 2013 Share Napisano 22 Sierpnia 2013 Witam . Dawno nic nie pokazywałem skończonego to pokażę coś dawno zrobionego Model to konwersja Legenda zespawana z Academy ,pracy przy kadłubie było sporo , ale potem było z góry i pomyślnie budowa dobiegła końca . Wrzucam większa ilość fotek aby koledzy mogli ocenić co dobre a co złe Zapraszam do oglądania i wyrażania swoich opinii . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 22 Sierpnia 2013 Share Napisano 22 Sierpnia 2013 Z figurkami jeszcze lepszy niż w warsztacie, lubię jak na wozach coś "żyje" chylę czoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 22 Sierpnia 2013 Share Napisano 22 Sierpnia 2013 Rewelacyjnie wyszedł ci ten model. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 22 Sierpnia 2013 Share Napisano 22 Sierpnia 2013 Klasa.Piekny rydwan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Sierpnia 2013 Share Napisano 22 Sierpnia 2013 i niech to wystarczy za cały komentarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 22 Sierpnia 2013 Share Napisano 22 Sierpnia 2013 Model super! Bardzo mi się podoba, no może poza tym ludkiem w ciemniejszym kombinezonie. Co on taki na baczność? Wygląda komicznie i nie pasuje do reszty. Wg mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Sierpnia 2013 Share Napisano 22 Sierpnia 2013 Dobrego jest dużo. A szukanie złego zostawię specom od koszerki. Śliczny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 23 Sierpnia 2013 Share Napisano 23 Sierpnia 2013 model wyszedł super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 23 Sierpnia 2013 Share Napisano 23 Sierpnia 2013 Bardzo dobra produkcja, ładnie zdetalowany. Jedynie kolor skóry figurantów jest trupi jak pergamin, różowych i białych odcieni zabrakło, nawet chińczyk nie jest tak żółty. Poza tym jest b. ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 23 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2013 Podziękował koledzy , jest mi miło iż się podoba Co do figurek nigdy nie było mi dane malować ich ładnie ale próbuję i wtykam je prawie w każdy otwarty właz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 25 Sierpnia 2013 Share Napisano 25 Sierpnia 2013 Rewelacja Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 26 Sierpnia 2013 Share Napisano 26 Sierpnia 2013 Super model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 27 Sierpnia 2013 Share Napisano 27 Sierpnia 2013 Jak najbardziej, przypada do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 27 Sierpnia 2013 Share Napisano 27 Sierpnia 2013 Lubię to:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 27 Sierpnia 2013 Share Napisano 27 Sierpnia 2013 Podziękował koledzy , jest mi miło iż się podoba Co do figurek nigdy nie było mi dane malować ich ładnie ale próbuję i wtykam je prawie w każdy otwarty właz Figurasie są jak najbardziej spoko, i bardzo dobrze, że je wtykasz wszędzie gdzie się da. Odcień tylko dograj i będzie 10/10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 27 Sierpnia 2013 Share Napisano 27 Sierpnia 2013 Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 28 Sierpnia 2013 Share Napisano 28 Sierpnia 2013 Mirek zrób coś brzydkiego, albo spartol totalnie kolejny model. Żeby było o czym pisać. To już staje się nudne, tylko same pochwały i pochwały . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek - MaXus Napisano 28 Sierpnia 2013 Share Napisano 28 Sierpnia 2013 Fajny model wyszedł, ten pan, co jakby na na mróz dwudziestostopniowy wystawiony faktycznie, jakiś sztywny. No ale sam żadnej figurki jeszcze nie malowałem, zresztą zdaję sobie sprawę, że trudno. Ogólnie, świetna praca, tylko czekać na następne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 28 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2013 Podziękował koledzy za opinie , z figurkami jak pisałem walczę z nimi przy każdym modelu Zbyszku pomalowałem M51 jak powymalowuje drobiazgi to wstawię fotki i kurde powiem ci że podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi