bożo wpożo Napisano 13 Września 2013 Autor Share Napisano 13 Września 2013 Druga burta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 16 Września 2013 Autor Share Napisano 16 Września 2013 Świnienia ciąg dalszy . Została ni do zrobienia kotwica , śruba , jakieś dulki do wioseł i flagsztok . Potem jakiś delikatny półmat na całość i chcę coś zrobić z szybą , ale to jak będzie delikatnie matowa , bo na takiej śliskiej to lipa.No i przykleić wszystko cuzamen oczywiście do kupy trzeba . Celownik też się złamał na pistoleciku, to jego też trzeba odszukać i dolepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 16 Września 2013 Share Napisano 16 Września 2013 Dzięki za wyjaśnienie. Model bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 16 Września 2013 Autor Share Napisano 16 Września 2013 Niedługo galeria , to może wyczarujesz mi jakimś fotomontażykiem coś fajnego jak ostatnio Artkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 16 Września 2013 Share Napisano 16 Września 2013 Zrób foty z niebem w tle i przy naturalnym świetle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 17 Września 2013 Share Napisano 17 Września 2013 ...mówią, że małe jest piękne, ale czy ten rumpel nie jest aby za ... krótki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 17 Września 2013 Autor Share Napisano 17 Września 2013 Może on i za krUDki , ale wtedy zderzy się z flagsztokiem .... Sebek , dokonam takich fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 17 Września 2013 Share Napisano 17 Września 2013 ...aaa..., nie wiedział ja, że łutce flagsztok typu PRZESZKADZACZ się należy... kierowca na ciasnych wirażach niezły przekładaniec musiał uskuteczniać... (wszystko, jeżeli dziurka na flagsztok, to ta, która - jak mniemam - tuż za siedzeniem została umiejscowiona)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 17 Września 2013 Share Napisano 17 Września 2013 ...nie, no teraz dopiero zauważył kierownicu, to pewnie rumpel za zapasówkę robiło i pewnie, w razie użytku, flagsztok usuwalny był... ale mimo wszystko sternik z familii dołgorukich musiał się rekrutować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 17 Września 2013 Share Napisano 17 Września 2013 Uh ty nieszkolony, toz nic radzieckiej mysli technicznej ty nie ponial. Jak kierownicu granata wyrwala, to sie flagsztok wyciagalo, dokrENcalo do rumpla i gatow... Niby zachodnie ludzie a takie nie kumate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 17 Września 2013 Share Napisano 17 Września 2013 Fiu,fiu....nie źle styrałeś tą łutke ....teraz bierz się za holownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 17 Września 2013 Autor Share Napisano 17 Września 2013 Człowiek Radziecki wymyślił już wszystko , co można było wymyślić ....teraz bierz się za holownika. No jeszcze nie aż tak ... Muszę się uczyć Marku , ćwiczyć , ćwiczyć ,ćwiczyć nie spać , zwiedzać, trenować pacykowanie , a to jeszcze potrwwaaaaa i potrwa ... Poza tym , mam na półce model kolejnej ruskiej łutki , która bije na mordę wszystko pod względem pokractwa , brzydoty i dziwolągowatości . Wkrótce będzie na łamach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 18 Września 2013 Share Napisano 18 Września 2013 No jeszcze nie aż tak ... Muszę się uczyć Marku , ćwiczyć , ćwiczyć ,ćwiczyć nie spać , zwiedzać, trenować pacykowanie , a to jeszcze potrwwaaaaa i potrwa ... Poza tym , mam na półce model kolejnej ruskiej łutki , która bije na mordę wszystko pod względem pokractwa , brzydoty i dziwolągowatości . Wkrótce będzie na łamach ...i rzucą na Ciebie klątwę w bastionie czystych kominów i pokładów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 25 Września 2013 Autor Share Napisano 25 Września 2013 ...i rzucą na Ciebie klątwę w bastionie czystych kominów i pokładów. Łutkę umorusałem tak , że zasługuję na tą klontFe w pełni Łajbę można uznać za skończoną , myślę teraz nad jakaś lepszą podstawką . Chcę też zrobić marynarza , jak wyjdzie "jakoś" to go umieszczę obok , jak nie wyjdzie to zrobię już galerię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 26 Września 2013 Share Napisano 26 Września 2013 ...i rzucą na Ciebie klątwę w bastionie czystych kominów i pokładów. Łutkę umorusałem tak , że zasługuję na tą klontFe w pełni ..nie ma tak lekko, jak tak wybrudzisz holownika i ogłosisz że startujesz w zawodach Naviga wtedy będzie kLontfa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 27 Września 2013 Autor Share Napisano 27 Września 2013 Myślę Marku , że do tej pory , to spokojnie przepisy zmienią się w tejże instytucji Rzucając okiem w marinie na górkach zachodnich wypatrzyłem pod wrakiem starego jachtu ramę , na której spoczywał i w tej samej chwili zapragnąłem zrobić takąż w podobie pod moją motorówkę . Ludzie radzieccy też na pewno takie budowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 27 Września 2013 Share Napisano 27 Września 2013 Bardzo fajna rama, dużo lepsza niż zestawowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 27 Września 2013 Share Napisano 27 Września 2013 kapitalnie Ci wyszedł ten model, zwłaszcza ławeczki i ślady wyeksplowtowanego sprzętu mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 27 Września 2013 Share Napisano 27 Września 2013 ... a to, że jedna śruba szparę trzyma, to też jakiś ruski wynalazek...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 27 Września 2013 Autor Share Napisano 27 Września 2013 No właśnie tak paczę , bo śruba wcześniej szpary nie trzymała . Naklejałem je na "blachę" osobno i było git . Tylko potem odklejałem bo przerabiałem całe łoże i nakleiłem jeszcze raz "blachę" już ze śrubami i chyba nie wcelowałem Jest to do poprawki bez problemu .... tak mi się wydaje przynajmniej . Nie mam tera tego pod ręką , muszę się przyjrzeć , bo może jednak będzie nad albo pod na żywo . Musiałeś się przy.... czepić , nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 28 Września 2013 Autor Share Napisano 28 Września 2013 Zadowolony ? : Dzięki chłopy wszystkim za dobre słowo , to Mobilizuje do dalszego ŚWINIENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A51 Napisano 29 Września 2013 Share Napisano 29 Września 2013 Wykonanie i pomysl z podstawka REWELACJA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 29 Września 2013 Share Napisano 29 Września 2013 ...nu, tiepier wsio w pariadkie... A czepiłem się z dwóch powodów. Po pierwsze, lubię porządek. Po drugie, chciałem Cię uchronić przed drugim i kolejnymi takimi upierdliwcami, jak ja. Nikt się już nie doczepi do nicnietrzymających "nitów" Ponieważ cel został osiągnięty, mogę powiedzieć - owszem, jestem - do kroćset - ZADOWOLONY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 29 Września 2013 Share Napisano 29 Września 2013 naprawdę ładna rzecz... bardzo czekam na galerie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 30 Września 2013 Autor Share Napisano 30 Września 2013 Dzięki Panowie do kroćset - ZADOWOLONY!!! Miałeś szczęście - wspólnie i w porozumieniu CIAPEK z WIELKIM TWAROGIEM przedsięwzięli plan zakwalifikowania Ciebie do skarcenia sznurem od prodiża Zacząłem łutce robić sarkofag : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi