bazylms Napisano 12 Września 2013 Share Napisano 12 Września 2013 Miałem nadzieję go wczoraj zobaczyć, no ale nie wyszło. Przy okazji następnych zdjęć wrzuć go na lawetę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin K. Napisano 12 Września 2013 Share Napisano 12 Września 2013 Plany sie zmieniaja, w sumie to moze na plus. Skoro tak, to co myślisz o takiej ekspozycji mocarnego traktorka? http://www.supervideo.com/D9MantakSide.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 13 Września 2013 Autor Share Napisano 13 Września 2013 Plany sie zmieniaja, w sumie to moze na plus. Skoro tak, to co myślisz o takiej ekspozycji mocarnego traktorka? http://www.supervideo.com/D9MantakSide.jpg Super fota, tej jeszcze nie widzialem. Zostane przy wersji Marines, wiec raczej ten motyw odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin K. Napisano 13 Września 2013 Share Napisano 13 Września 2013 Sorki ,ale nie mogłem się powstrzymać żeby znów pomen(g)dzić Doobilla atakuje! http://www.salem-news.com/gphotos/1289206312.jpg A tak poważniej, to D9 najlepiej prezentuje się wg. mnie w swoim "naturalnym" środowisku a nie prozaicznie"na barana" na lawecie...Możliwości mnóstwo, choćby zrywanie zasieków, rozwalanie jakiejś chałupki czy wreszcie usuwanie z drogi wraku jakiegoś pojazdu. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 13 Września 2013 Autor Share Napisano 13 Września 2013 Sorki ,ale nie mogłem się powstrzymać żeby znów pomen(g)dzić Doobilla atakuje! http://www.salem-news.com/gphotos/1289206312.jpg A tak poważniej, to D9 najlepiej prezentuje się wg. mnie w swoim "naturalnym" środowisku a nie prozaicznie"na barana" na lawecie...Możliwości mnóstwo, choćby zrywanie zasieków, rozwalanie jakiejś chałupki czy wreszcie usuwanie z drogi wraku jakiegoś pojazdu. Pozdrawiam Marcin Ilu modelarzy, tyle opini. Działam dalej, jak narazie to złożone na sucho, jak dobrze pójdzie to zaczne malować wnętrze w ten weekend: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 19 Września 2013 Share Napisano 19 Września 2013 Prezentuje się znakomicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 22 Września 2013 Autor Share Napisano 22 Września 2013 Witam Przy okazji dłubania przy M1070 poskladałem troche też D9R. Jak na razie wszystko ładnie pasuje, tylko śladów po wypychaczach mnóstwo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 25 Września 2013 Autor Share Napisano 25 Września 2013 Dalszy postęp: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 21 Października 2013 Autor Share Napisano 21 Października 2013 Ok, oprócz jakiś tam dupereli pozostały gąski: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 21 Października 2013 Share Napisano 21 Października 2013 Wow, robi wrażenie Ciekaw jestem malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Października 2013 Share Napisano 23 Października 2013 Ładniutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 23 Października 2013 Share Napisano 23 Października 2013 Detal Menga wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 23 Października 2013 Share Napisano 23 Października 2013 Detal Menga wymiata Który? Widzę Adam, że trochę podniszczyłeś osłonę nad lemieszem. Czyli będą fajne ślady eksploatacji. Kilka inspiracji: http://www.network54.com/Forum/110741/thread/1382008834/D9R+-+Combat+Bulldozer+-+Iraq+deployment http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=SquawkBox&file=index&req=viewtopic&topic_id=213047 A tu na forum IDF dział dla budujących D9R: http://www.idf-modelling.com/forum/viewforum.php?f=91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 23 Października 2013 Share Napisano 23 Października 2013 Nugget, chyba nie miałeś tego modelu w ręku... Szału nie ma... Podobnie jak wymiatającego detalu... Ale części odlanych z przesunięciami i ogromną ilością wypychaczy za to jest mnóstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 23 Października 2013 Share Napisano 23 Października 2013 Wydawało mi się, poprostu mało na codzien widze takich modeli, i zdawało mi sie, ze detal jest tu dobry. Producent tez sobie dosc liczy za swoje modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 23 Października 2013 Share Napisano 23 Października 2013 Luzik Ja po pierwszym spojrzeniu w zawartość wielkiego pudełka byłem zadowolony. Ale im dalej w las, tym gorzej... Nie umniejsza to faktu, że jest to wielki i naprawdę nietuzinkowy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 23 Października 2013 Autor Share Napisano 23 Października 2013 Hej Kubisz, no bedzie podniszczony, jak wykombinuje to i moze domowej roboty pancerz z plotu na kurczaki zrobie. Poczekamy zobaczymy. Wisa,Nugget - jak dla mnie to detal jest dobry, jakos sie specjalnie zadnych brakow nie dopatrzylem, chyba ze ktos chce nity i katy liczyc. Jezeli chodzi o jakosc to ja jestem zadowolony, pare rzeczy mogliby zrobic lepiej. Model takiej samej jakosci jak M1070 Hobby Bossa (chociaz blachy ma duze lepsze niz HET). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 24 Października 2013 Share Napisano 24 Października 2013 Zestaw Voyagera z armor slat jest już w sprzedaży. Sam zakupiłem do swojego Doobi duży zestaw firmy Voyager. Istnieje również jako odrębny zestaw sama siatka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 24 Października 2013 Share Napisano 24 Października 2013 Z tym, że Adam robi wersję Amerykańską, a taki pancerz prętowy, jaki robi Voyager posiadają tylko izraelskie spychacze. Adamie, będziesz odtwarzał powierzchnie antypoślizgowe (na dachu)? Przydałoby sie też poszpachlować trochę przy mechanizmie zrywaka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 31 Października 2013 Share Napisano 31 Października 2013 Phi, taki większy Staliniec, wielkie mi halo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 16 Listopada 2013 Autor Share Napisano 16 Listopada 2013 Witam, czas zacząć zużywanie Stalinca: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 16 Listopada 2013 Share Napisano 16 Listopada 2013 Adamie a dotarłeś juz do gąsienic? Ja zostawiłem je sobie w moim na koniec i rzucam mięsem przy nich...masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 16 Listopada 2013 Autor Share Napisano 16 Listopada 2013 Adamie a dotarłeś juz do gąsienic? Ja zostawiłem je sobie w moim na koniec i rzucam mięsem przy nich...masakra Udało mi się jakoś zlożyć je w całość, położyłem podklad i tak nadal się rozpadają. Zgubilem 3 elementy i musiałem kombinować. Mam nadzieje że jak zaczne malować to się trud wynagrodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 17 Listopada 2013 Share Napisano 17 Listopada 2013 z tego co widziałem gąsek jest raczej z zapasem, wczoraj po kilku godzinach zrobiłem jedna dziś ciąg dalszy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 17 Listopada 2013 Autor Share Napisano 17 Listopada 2013 z tego co widziałem gąsek jest raczej z zapasem, wczoraj po kilku godzinach zrobiłem jedna dziś ciąg dalszy:) Też tak myslałem, więc jak zgubiłem parę w dziurze w podłodze, to temat zlałem. Jak sie okazało po zrobieniu zalecanych 43 w jednej na drugą zabrakło mi dwóch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi