Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Dzień pierwszy z warsztatu tego potwora, zamierzam zbudować wersje Amerykańską i jak zdąże na Telford to postawie go na M1070.

In box-ów w sieci jest już pare, więc nie będe robił zbędnych zdjeć.

Do tej pory (czyli w pół godziny od otwarcia pudła) złożyłem tyle:

DSC_0136_zpsb65774e3.jpg

• Odpowiedzi 65
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nie napiszę, że zasiadam w pierwszym rzędzie, bo nie trawię tego idiotycznego tekstu Napiszę za to, że na pewno będę tu zaglądał, bo wiem co potrafisz wyczarować z zestawu do budowy modelu Powodzenia

Napisano

To ja bym proponował tego z kratami... wygląda bajerancko

Swoją drogą to po co były te kraty??

Napisano

Nowy warsztat Adama więc zasiadm w górnych rzędach, zeby miec lepszy widok

Napisano

Kiedyś ty go wyrwał? No teraz to już się zapowiada naprawdę super zestaw. Będziesz czekał na jakieś blachy czy lecisz jak jest?

Napisano

WItam

Bazyl - Zamówiłem z Lucky Models i doszedł w poniedziałek (dowalili mi na granicy Vat i złodzieje z Royal Maila tez sobie dołożyli)

Nie wiem jak sie fachowo ta część z tyłu nazywa, ale już złożylem. Producent przewidział możliwośc wykonania tej części ruchomej i tak też zrobiłem:

DSC_0138_zps8bd6ca2b.jpg

DSC_0137_zps6c0d6319.jpg

Napisano

Nie siedzę w klimatach współczesnych pojazdów, ale chętnie popodglądam - Twój przerośnięty Bobcat jest wyjątkowo ciekawy, a na lawecie z ciągnikiem będzie wyglądał spektakularnie

Napisano

Witam z powrotem

Kolejny etap skończony, tutaj bede musiał troche przysiedzieć jako że model jest nienajlepiej spasowany.

Jak na razie model złożony na sucho:

DSC_0141_zps9103e9cb.jpg

DSC_0140_zps2e95c0ab.jpg

DSC_0139_zps17422267.jpg

Napisano
W warsztacie M1070 nie widziałeś spychacza na lawecie a teraz zmiana zdania. Oczywiście na plus.

Wtedy mialem inne plany dla D9, nie mowiac o tym ze planowalem skonczyc M1070 juz 3 miechy temu. Plany sie zmieniaja, w sumie to moze na plus.