ROMAN Napisano 16 Września 2013 Share Napisano 16 Września 2013 Witam. Przed wakacjami takiego "muzealnego" zardzewiałka zmajstrowałem. Ukraiński wypust zrobiony był z kiepskiego plastiku i mimo prostoty budowy podnosił czasem ciśnienie. Niewielka ilość detali pozwalała by pobawić się w różne techniki malarskie takie jak rdza. Miłego oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Września 2013 Share Napisano 16 Września 2013 Całkiem ładnie zmęczony. Tylko czemu to jedno koło w powietrzu wisi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROMAN Napisano 16 Września 2013 Autor Share Napisano 16 Września 2013 Tylko czemu to jedno koło w powietrzu wisi? No właśnie dlatego, że... ... mimo prostoty budowy podnosił czasem ciśnienie. ...bo mosty w tym pojeździe strasznie podzielone były a instrukcja do bani. Wyszło i tak całkiem dobrze. Pojazd przeznaczony na dioramę bo zamierzam zebrać kilka muzealników na dioramę. Tak więc uniesienia widać nie będzie. Dzięki za komentarz. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 16 Września 2013 Share Napisano 16 Września 2013 fajnie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 16 Września 2013 Share Napisano 16 Września 2013 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 16 Września 2013 Share Napisano 16 Września 2013 Model wykończony imponująco. Na odpowiedniej podstawce (dioramce) będzie się prezentował idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 16 Września 2013 Share Napisano 16 Września 2013 Wygląda jak eksponat z Muzeum Wojska Polskiego w Warszawie, oddział na ulicy Powsińskiej....30 lat na deszczu i wietrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 16 Września 2013 Share Napisano 16 Września 2013 Bardzo udany model, świetne ślady zużycia (a w sumie pozostawienia pod gołym niebem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 16 Września 2013 Share Napisano 16 Września 2013 Super się prezentuje, efekty jak już wspominano wyszły świetnie. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 16 Września 2013 Share Napisano 16 Września 2013 Wygląda jak eksponat z Muzeum Wojska Polskiego w Warszawie, oddział na ulicy Powsińskiej....30 lat na deszczu i wietrze... Podzielam tę opinię Rdza i zwietrzenie farby- pierwsza klasa... Dobra modelarska robota! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 17 Września 2013 Share Napisano 17 Września 2013 Pięknie podniszczony, a te koła to od razu jak je zauważyłem to pomyślałem, na podstawkę go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 17 Września 2013 Share Napisano 17 Września 2013 Dobra robota. Tak mi się go widzi: "muzealna" podstawka + lekkie przysypanie suchymi liśćmi. Tylko trochę poprawnego założenia bieżników na wszystkich kołach nie dopilnowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 17 Września 2013 Share Napisano 17 Września 2013 Świetne malowanie. Dodatkowy plus za walkę z Ukraińskim Produktem Ascetycznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 17 Września 2013 Share Napisano 17 Września 2013 Świetna praca Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 18 Września 2013 Share Napisano 18 Września 2013 To jest to co lubię w modelach. Nie będę sie nadto rozpisywał, ot poezja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROMAN Napisano 19 Września 2013 Autor Share Napisano 19 Września 2013 Witam i dziękuje za komentarze. Tylko trochę poprawnego założenia bieżników na wszystkich kołach nie dopilnowałeś Bieżnik jest tak widoczny że trudno pomylić. Gdy zakładałem oponki to zastanawiałem się czy zrobić regulaminowo czy na "opak" czyli jak popadnie. Pomyślałem, że może w muzealniku bardziej zawadiacko wyglądałoby na "opak" i tak też zrobiłem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 21 Września 2013 Share Napisano 21 Września 2013 No i wszystko jasne Mam nadzieję, że długo nie każesz nam czekać na podstawkę i kolejne eksponaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi