Gościu Napisano 9 Listopada 2013 Share Napisano 9 Listopada 2013 Do budowy wybrałem model Pz IV Ausf H Dragona z tego powodu że lepiej przerobić wersję H na J niż odwrotnie. A jeszcze łatwiej by było jakbyś kupił "jatkę" I kup do tego Tygrysa Late Tamiya ty moje fajne ...ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 20 Listopada 2013 Autor Share Napisano 20 Listopada 2013 Kolejna mała porcja zdjęci z budowy , z tyłu pojazdu zostało zamontować jeszcze jedną część błotnika . Zaczełem także montować wyposażenie na błotnikach a także ruszyły prace z wieżą jak widać na zdjęciach i dodałem dodatkowe dopancerzenie w postaci fragmentów gąsienic. . Jak zawsze wszelkie uwagi mile widziane. created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Listopada 2013 Share Napisano 20 Listopada 2013 Nie bardzo podoba mi się ten bałagan na przednim pancerzu, ale może po malowaniu będzie się lepiej komponować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 30 Marca 2015 Autor Share Napisano 30 Marca 2015 Odświeżam warsztat . Pora na małą aktualizację z prac nad Panzerbeobachtungswagenem IV , jak to u mnie bywa zaszła zmiana planów i model będzie przedstawiał pojazd sf. Jak widać na zdjęciach powoli maluję , nie śmiało odważając się w coraz mocniejszą modulację . Wieży brakuje bo jest jeszcze na etapie poprawek po małym wypadku i czeka na osłony wieżowe . Niektóre ekrany boczne poprzesuwały się przy zdjęciach będą poprawione .Pora na zdjęcia :s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 30 Marca 2015 Share Napisano 30 Marca 2015 Ładnie wygląda, podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 30 Marca 2015 Share Napisano 30 Marca 2015 Rewelacyjna praca z blachami Dawaj kamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 31 Marca 2015 Autor Share Napisano 31 Marca 2015 Korzystając z dnia wolnego pomalowałem do końca wannę pojazdu , na wstępie rozjaśniając bardziej kolor bazowy i nanosząc wzór kamuflażu Jestem bardzo zadowolony z modelu na tym etapie :rolleyes: ale czekam bardziej na wasze opinię na ten temat .Model malowany w całości farbami Tamyii . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Marca 2015 Share Napisano 31 Marca 2015 Mi się podoba. A możesz podać kolory tych farb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 1 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2015 Mi się podoba. A możesz podać kolory tych farb? Bardzo dziękuje , a farby to Tamiya , brąz- Nato Brown XF-68 z odrobiną żółtego tego samego producenta , zieleń Nato Green XF-67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Kwietnia 2015 Share Napisano 1 Kwietnia 2015 Dzięki, baza to też Tamka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 18 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2015 Mała zmiana planów:D , czwórka dostała zimowe malowanie . Z którego jestem bardziej zadowolony niż przy poprzednim modelu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszF Napisano 18 Kwietnia 2015 Share Napisano 18 Kwietnia 2015 Moim zdaniem wyszło jej to na dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 26 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Moim zdaniem wyszło jej to na dobrze Dzięki A teraz dalsza część z budowy .I pewnie cały wysiłek spartoliłem brudzeniem , czyli jak zawsze :s , ale budowę chcę doprowadzić do końca , jna chwile obecną wygląda to tak .Przemalowałem Także ekrany boczne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Dobrze wygląda, jak na zimowy wypust możesz go wręcz utopić w błocie, jednak w tym przypadku ekrany chyba zbyt sterylne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Kwietnia 2015 Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Zdecydowanie podzielam uwagę kolegi powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 27 Kwietnia 2015 Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Wygląda fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artellos Napisano 27 Kwietnia 2015 Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Mam go, ale Twój fajnie idzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 27 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Dobrze wygląda, jak na zimowy wypust możesz go wręcz utopić w błocie, jednak w tym przypadku ekrany chyba zbyt sterylne. Nad ekranami będę jeszcze pracował jak i nad resztą modelu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadem Napisano 6 Października 2015 Share Napisano 6 Października 2015 Będziesz go kończył? Bo projekt bardzo fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 9 Października 2015 Share Napisano 9 Października 2015 Ja bym wrzucił jeszcze zimowe kamo na przednie opancerzenie z gąsienic. Na archiwalnych zdjęciach widać. Czołg z czarnym prawie przodem byłby bardziej widoczny. Poza tym super. Ja zrobiłem takiego bez zimowego kamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi