em Napisano 29 Września 2013 Share Napisano 29 Września 2013 Tak to wygląda http://ipmsnymburk.com/forum/viewtema.php?ID_tema=37780&page=0&idp=0&idc=1&show_html= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 29 Września 2013 Share Napisano 29 Września 2013 Wreszcie ktos zrobil podobna do oryginalu przednią goleń 15/17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 29 Września 2013 Share Napisano 29 Września 2013 Tyle tylko ze cene Czesi dali troche z kosmosu. Na E-Day-u 650 koron za podwojny zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 30 Września 2013 Share Napisano 30 Września 2013 na allegro stoi pojedyńczy,rozparowany http://allegro.pl/mig-15-wypraski-eduard-1-72-okazja-i3589569818.html manas poczekajmy miesiąc, dwa, to może ktoś żywiczną goleń puści,z drugiej strony skoro do dziś nie ma to może być problem. Albo ktoś kupi zestaw i zacznie kopiować...w razie czego jestem pierwszy do kupna pod warunkiem ,że nie będzie kosztowac tyle co pół zestawu. z linku który wkleił em pojawiły sie na str 4 kolejne fotki jakby ktoś nie zaglądał.. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 30 Września 2013 Share Napisano 30 Września 2013 (edytowane) rozumiem, że jeden kadłub jest do MiGa-15 a drugi do Bisa? Edytowane 30 Września 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarCorp Napisano 30 Września 2013 Share Napisano 30 Września 2013 na allegro stoi pojedyńczy,rozparowany http://allegro.pl/mig-15-wypraski-eduard-1-72-okazja-i3589569818.html On nie jest rozparowany. To overtrees, oryginanie zapakowany przez Eduarda. Produkt dostępny tylko na eday i rozdrapany natychmiast. Jak się pojawi ponownie (o ile w ogóle) to będzie do kupienia tylko przez ich witrynę. Sądzę że wtedy cena z przesyłką nie będzie zachęcająca, bo Polacy muszą im płacić w EUR :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 30 Września 2013 Autor Share Napisano 30 Września 2013 Jest już cała kolekcja brassinów do 15 tek , kokpity , hamulce ,oczywiście oddzielnie do prostych i bisów . Ten na e-dayu który można kupić na ... był sprzedawany bez instrukcji i kalkomani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 30 Września 2013 Share Napisano 30 Września 2013 Ja osobiście na 15tkę Eduarda się skusiłem i powiem, że wygląda to bardzo dobrze - szczegóły jak na tą skalę są maskaryczne -tak samo jak cena - 650 koron to troszku przesada. Człowieczek sprzedający na Allegro Overtreesy robi interes życia - one na Edayu kosztowały chyba poniżej 200 koron . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarCorp Napisano 30 Września 2013 Share Napisano 30 Września 2013 Człowieczek sprzedający na Allegro Overtreesy robi interes życia - one na Edayu kosztowały chyba poniżej 200 koron . Kosztowały 185 koron, czyli 30zł. Wystawione za 40, Allegro pobierze prowizję za wystawienie + 6% ceny końcowej to około 4zł. Zarobek 6 zł na modelu to jest interes życia ?? ROTFL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 30 Września 2013 Share Napisano 30 Września 2013 biorąc pod uwagę ,ze to nie kup teraz to poczekajmy z osądami.Może ma kilka i bada grunt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarCorp Napisano 2 Października 2013 Share Napisano 2 Października 2013 biorąc pod uwagę ,ze to nie kup teraz to poczekajmy z osądami.Może ma kilka i bada grunt Aż sprawdziłem na stronie Eduarda, bo własnie wrzucili do sklepu Dual Combo i Overtrees. Każdy sobie może sprawdzić sam: Cena dla Czechów to 175CK, ale dla reszty świata to 9,95EUR i Polacy też tak płacą. Za dwa overtrees rachunek wynosi : Total Products incl. VAT: 19,90 € + Shipping excl. VAT: 5,60 € + VAT 21%: 1,17 € -> Grand Total: 26,67 € Czyli za jeden Overtrees zapłacimy 13,34 EUR, po dzisiejszym kursie to wychodzi 56,2 PLN (nie licząc narzutu przy przeliczaniu walut przez banki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 2 Października 2013 Share Napisano 2 Października 2013 Powiazanie logiki z matematyką daje miażdżące efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 2 Października 2013 Autor Share Napisano 2 Października 2013 Za Mig-21 Pfm i Mig-15 edka dałem w sumie 80pln Overtrees oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 12 Października 2013 Share Napisano 12 Października 2013 Zakupiłem na allegro wersję Overtrees i mam pytanko czy to wypraski MiG 15 czy MIG 15 bis ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 12 Października 2013 Share Napisano 12 Października 2013 Zakupiłem na allegro wersję Overtrees i mam pytanko czy to wypraski MiG 15 czy MIG 15 bis ?. Sam Ci nie powiem, ale zobacz po kształcie hamulców aerodynamicznych - są widoczne różnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 12 Października 2013 Autor Share Napisano 12 Października 2013 Zakupiłem na allegro wersję Overtrees i mam pytanko czy to wypraski MiG 15 czy MIG 15 bis ?. Mój to prosta 15 ,i chyba wszystkie overy takie były.Rozpoznasz po osłonie na górze kadłuba ,za kabiną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 12 Października 2013 Share Napisano 12 Października 2013 Na stronie Eduarda są oba modele jako Overtreesy do kupienia. Jeden ma numer 7058X a drugi 7059X (bis). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 12 Października 2013 Autor Share Napisano 12 Października 2013 Zgadza sie, u edwarda we sklepie. Ten na allegro był z E-Day. Na modelforum.cz piszą że te wypraski 15 zostały znów zmodyfikowane , coś tam przeryli w gondolach podwozia oraz ...http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=1&t=79383&start=15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 12 Października 2013 Share Napisano 12 Października 2013 Dzięki , faktycznie jest to sama 15 bez bis . Bardzo przyzwoicie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 18 Grudnia 2013 Share Napisano 18 Grudnia 2013 Właśnie wylądowały u mnie dwa zestawy Combo od Edka. Wyglądają znakomicie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 18 Grudnia 2013 Share Napisano 18 Grudnia 2013 Właśnie wylądowały u mnie dwa zestawy Combo od Edka. Wyglądają znakomicie :-) Też się cieszę z posiadania jednej sztuki combo - eduard naprawdę odwalił kawał dobre roboty. Gdyby jeszcze kalki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 18 Grudnia 2013 Share Napisano 18 Grudnia 2013 Właśnie wylądowały u mnie dwa zestawy Combo od Edka. Wyglądają znakomicie :-) Też się cieszę z posiadania jednej sztuki combo - eduard naprawdę odwalił kawał dobre roboty. Gdyby jeszcze kalki... Mimo całej sympatii do Czechów, też nie wyobrażam sobie jednak czeskosłowackiej Piętnastki:)) Jednak to już nie problem. White Eagles, Sagittarius...Jak chcesz koreańskie, to też znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi