marek d Napisano 6 Października 2013 Share Napisano 6 Października 2013 (edytowane) Model Hayate jest dla mnie szczególny; od starego modelu Tamiya zaczęła się moja przygoda z skalą 1/48. Był to też mój pierwszy warsztat na forum internetowym. Tym razem świetny model Hasegawy+ mała blaszka Eduarda+ maski do malowania hinomaru home made. Malowanie z instrukcji, wg. Hasegawy samolot z 22 Flight Regiment+ moja dość dowolna interpretacja. Miłego oglądania. Wyrażanie opinii wszelakich, zwłaszcza objawów zachwytu mile widziane. Edytowane 9 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 6 Października 2013 Share Napisano 6 Października 2013 Podglądałem warsztat i tak jak na tamtym forum, tak też tutaj podtrzymuję moje zdanie, że to najlepszy model japońskiego samolotu jaki widziałem w 1:48 Slady eksploatacji wyraźne i realistyczne (zwłaszcza przy kabinie), malowanie bez zarzutu Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 6 Października 2013 Share Napisano 6 Października 2013 naprawdę świetny,realistyczny podobają mi się dolne powierzchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel-Martola Napisano 6 Października 2013 Share Napisano 6 Października 2013 Bardzo piękny. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman Napisano 6 Października 2013 Share Napisano 6 Października 2013 Szkoda, że zdjęcia trochę prześwietlone, bo model ma bardzo dobre momenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 6 Października 2013 Share Napisano 6 Października 2013 Świetny. Złachany, ale ze smakiem. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 6 Października 2013 Share Napisano 6 Października 2013 No panie Marku...brak słów ...temat prawie nie mój....aaale co tam temat-WYKONANIE CUDO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 6 Października 2013 Share Napisano 6 Października 2013 Brawo. Bardzo udany model. I Ty mi powiesz, że nie masz, co wystawiać na konkursach? W przyszłym roku w kwietniu z największą przyjemnością zobaczę ten model w Inowrocławiu. Jeszcze raz gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 6 Października 2013 Share Napisano 6 Października 2013 Model o wyjątkowej urodzie. Pomalowany z ogromnym wyczuciem . Bardzo realistyczny !. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 6 Października 2013 Share Napisano 6 Października 2013 Warsztatu nie śledziłem... ale efekt finalny zachwyca... Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 6 Października 2013 Share Napisano 6 Października 2013 Fajnie styrany. Podoba się. Co następne na warsztacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 6 Października 2013 Share Napisano 6 Października 2013 A gdzie warsztat był? Obicia malowane czy drapane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 6 Października 2013 Autor Share Napisano 6 Października 2013 Dziękuję wszystkim za wpisy. Miło mi że się podoba. W przyszłym roku w kwietniu z największą przyjemnością zobaczę ten model w Inowrocławiu. ...no nie wiem, nieśmiały jestem. Co następne na warsztacie? ...teraz obijam się. a co nowego- decyzja nie zapadła. A gdzie warsztat był? Obicia malowane czy drapane? ..obicia w większości drapane. Warsztat jest w podpisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 6 Października 2013 Share Napisano 6 Października 2013 Dzięki za odpowiedź. Bardzo fajnie to wszystko wyszło Japońce to wdzięczny temat. Też muszę zrobić jakiegoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 7 Października 2013 Share Napisano 7 Października 2013 No ładne cacuszko! Naprawdę jest co pooglądać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 7 Października 2013 Share Napisano 7 Października 2013 Dobry jest Marku Jest w nim Zuoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 7 Października 2013 Autor Share Napisano 7 Października 2013 Też muszę zrobić jakiegoś ...polecam ten model. Jest w nim Zuoo ...następne zUoo pcha się na warsztat. Banny- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radziu83 Napisano 13 Października 2013 Share Napisano 13 Października 2013 Rewelacyjnie wykonany. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi