marek d Napisano 6 Października 2013 Napisano 6 Października 2013 (edytowane) Model Hayate jest dla mnie szczególny; od starego modelu Tamiya zaczęła się moja przygoda z skalą 1/48. Był to też mój pierwszy warsztat na forum internetowym. Tym razem świetny model Hasegawy+ mała blaszka Eduarda+ maski do malowania hinomaru home made. Malowanie z instrukcji, wg. Hasegawy samolot z 22 Flight Regiment+ moja dość dowolna interpretacja. Miłego oglądania. Wyrażanie opinii wszelakich, zwłaszcza objawów zachwytu mile widziane. Edytowane 9 Lipca 2017 przez Gość 1 Cytuj
Desaxe Napisano 6 Października 2013 Napisano 6 Października 2013 Podglądałem warsztat i tak jak na tamtym forum, tak też tutaj podtrzymuję moje zdanie, że to najlepszy model japońskiego samolotu jaki widziałem w 1:48 Slady eksploatacji wyraźne i realistyczne (zwłaszcza przy kabinie), malowanie bez zarzutu Gratulacje! Cytuj
Piotr_P Napisano 6 Października 2013 Napisano 6 Października 2013 naprawdę świetny,realistyczny podobają mi się dolne powierzchnie Cytuj
Daniel-Martola Napisano 6 Października 2013 Napisano 6 Października 2013 Bardzo piękny. pozdrawiam Cytuj
iceman Napisano 6 Października 2013 Napisano 6 Października 2013 Szkoda, że zdjęcia trochę prześwietlone, bo model ma bardzo dobre momenty. Cytuj
MIRO Napisano 6 Października 2013 Napisano 6 Października 2013 Świetny. Złachany, ale ze smakiem. Gratuluję. Cytuj
Sławekb Napisano 6 Października 2013 Napisano 6 Października 2013 No panie Marku...brak słów ...temat prawie nie mój....aaale co tam temat-WYKONANIE CUDO Cytuj
GEM Napisano 6 Października 2013 Napisano 6 Października 2013 Brawo. Bardzo udany model. I Ty mi powiesz, że nie masz, co wystawiać na konkursach? W przyszłym roku w kwietniu z największą przyjemnością zobaczę ten model w Inowrocławiu. Jeszcze raz gratuluję. Cytuj
spiton Napisano 6 Października 2013 Napisano 6 Października 2013 Model o wyjątkowej urodzie. Pomalowany z ogromnym wyczuciem . Bardzo realistyczny !. Gratulacje. Cytuj
rhinoceros Napisano 6 Października 2013 Napisano 6 Października 2013 Warsztatu nie śledziłem... ale efekt finalny zachwyca... Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów! Cytuj
HK1885 Napisano 6 Października 2013 Napisano 6 Października 2013 Fajnie styrany. Podoba się. Co następne na warsztacie? Cytuj
Ostach Napisano 6 Października 2013 Napisano 6 Października 2013 A gdzie warsztat był? Obicia malowane czy drapane? Cytuj
marek d Napisano 6 Października 2013 Autor Napisano 6 Października 2013 Dziękuję wszystkim za wpisy. Miło mi że się podoba. W przyszłym roku w kwietniu z największą przyjemnością zobaczę ten model w Inowrocławiu. ...no nie wiem, nieśmiały jestem. Co następne na warsztacie? ...teraz obijam się. a co nowego- decyzja nie zapadła. A gdzie warsztat był? Obicia malowane czy drapane? ..obicia w większości drapane. Warsztat jest w podpisie. Cytuj
Ostach Napisano 6 Października 2013 Napisano 6 Października 2013 Dzięki za odpowiedź. Bardzo fajnie to wszystko wyszło Japońce to wdzięczny temat. Też muszę zrobić jakiegoś Cytuj
Banny Napisano 7 Października 2013 Napisano 7 Października 2013 No ładne cacuszko! Naprawdę jest co pooglądać! Cytuj
bożo wpożo Napisano 7 Października 2013 Napisano 7 Października 2013 Dobry jest Marku Jest w nim Zuoo Cytuj
marek d Napisano 7 Października 2013 Autor Napisano 7 Października 2013 Też muszę zrobić jakiegoś ...polecam ten model. Jest w nim Zuoo ...następne zUoo pcha się na warsztat. Banny- Cytuj
Radziu83 Napisano 13 Października 2013 Napisano 13 Października 2013 Rewelacyjnie wykonany. Gratulacje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi