karoleski Napisano 17 Września 2007 Share Napisano 17 Września 2007 A można poprosić o więcej fotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 17 Września 2007 Share Napisano 17 Września 2007 Witaj Zgadzam się z przedmówcą. Pokaż trochę więcej zdjęć. Szczególnie Jeepa i żołnierza w hełmie i Denisonie. Pierwsze wrażenie jak najbardziej pozytywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemos19 Napisano 17 Września 2007 Share Napisano 17 Września 2007 Na tej fotce prezentują się bardzo fajnie ;) Podziwiam talent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 17 Września 2007 Share Napisano 17 Września 2007 Az prosza sie o jakas dioramke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 tylko jedno zdjęcie?! chyba na zaostrzenie apetytu Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 Figurki mają świetną mimikę twarzy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 No spokojnie mozna mi wmowic ze te figurki to 1/16 Wykonanie super - szczegolnie malowanie oczu - sztuka jest zrobic to dobrze. Skoro to SAS bardziej bym sponiewieral tzn. tak mniej defiladowo - jakis zarost, moze krwawiace kostki rak - wiadomo ze to zbiry nie w kij dmuchal. Dobra koniec mojego pitolenia. Teraz czekam na jakas relacje warsztatowa - bedzie mozna cos podpatrzyc... Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 Twoje figurki wyglądają jak żywe , pisałeś że zastosowałeś głowy z żywicy, mógłbyś podać gdzie można kupić, ILE TO KOSZTUJE, i czy dobrze żywica spaja się z plastikiem ogólnie więcej o warsztacie bo ja też miałem sobie sprawić takie głowy tylko nie wiedziałem skąd, etc... Po za tym Jeep wygląda super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 dzięki za kolejne zdjęcia naprawdę jest na co popatrzeć, zarówno jeep jak i figurki są pierwsza klasa aż żal, że nie prezentujesz ich na jakiejś dioramie Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 19 Września 2007 Share Napisano 19 Września 2007 Twój Jeep i figurki Pawle, to dla mnie niedościgniony wzór, przy budowie moich SASów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 19 Września 2007 Share Napisano 19 Września 2007 No bardzo ładne figurki tylko troche za czyste, jepek też wporzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 19 Września 2007 Share Napisano 19 Września 2007 Witam. Piękna rzecz Pawle - MOCNE !! zaliczyłem szczękoopad !! Pozdrawiam S. - Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 19 Września 2007 Share Napisano 19 Września 2007 A ja trochę pójde pod prąd, bo tak jak autko bardzo, bardzo mi sie podoba, to coś mnie w tych figurkach nie przekonuje... Trochę te bereciki dla mnie jakby za mocno wycieniowane (na pierwszej fotce bardzo to mocno widać) no i te buziaczki jakby za bardzo gładziutkie i plastelinowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 20 Września 2007 Share Napisano 20 Września 2007 ... Widzę że kolega modelarz teoretyk;) No nazwanie Grześka modelarzem - teoretykiem to wielkie nadużycie Ktoś kto robi lotniskową APĘ od podstaw i to 1:72 to raczej nie jest modelarzem teoretykiem. Pozdrawiam sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 20 Września 2007 Share Napisano 20 Września 2007 Może się wyraziłem nieprecyzyjnie - chodziło mi o nadbudowę APY. Bo tego to nikt nie robi. Pozdrawiam sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 20 Września 2007 Share Napisano 20 Września 2007 Mnie mozecie nazwyac "modelarzem teoretykiem", a o co chodzi ? Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 20 Września 2007 Share Napisano 20 Września 2007 Mnie mozecie nazwyac "modelarzem teoretykiem", a o co chodzi ? Bedzie awantura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 20 Września 2007 Share Napisano 20 Września 2007 A dlaczego ma być awantura?? Pozdrawiam sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 22 Września 2007 Share Napisano 22 Września 2007 Mogę być i teoretykiem, ale buźki i tak mnie nie przekonują. Dla małego sprecyzowania: Pawle, nie mam tu na myśli malowania, bo to jest super, tylko gładkie i obłe kształty i mimikę dla mnie bardziej przypominającą strażaka sama niż modele żołnierzy formacji wojskowej, a to ewidentna zasługa producenta Pozdrawiam sokol !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi