tytus Napisano 23 Października 2013 Share Napisano 23 Października 2013 Adaś, wg mnie lepiej zainwestuj w partyjne blachi, a te zostaw sobie do takiego bez NVG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robroy Napisano 23 Października 2013 Share Napisano 23 Października 2013 Jak się zdecydowałeś na zestaw Self Adhesive to myślę, ze lepsza jest farba USSR Interior Blue/Green z Model Mastera: http://www.testors.com/product/0/2135/_/ poza tym czekają Cie przeróbki, bawiłem sie z tymi samymi blaszkami i drugi raz chyba bym się nie skusił, choć efekt jest bardzo fajny. czyli już w zasadzie wiemy Kto wie ten wie Qalimar chyba tylko, bo kiedyś nawet zasięgałem fachowych porad, co do pewnych dwóch maszyn... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 23 Października 2013 Share Napisano 23 Października 2013 Poduszki są też większe niż plastikowe elementy i trzeba je troszkę przypiłować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 25 Października 2013 Share Napisano 25 Października 2013 Jak się zdecydowałeś na zestaw Self Adhesive to myślę, ze lepsza jest farba USSR Interior Blue/Green z Model Mastera:http://www.testors.com/product/0/2135/_/ Ta farba do tych blaszek zupełnie nie pasuje. Gdzieś w necie są podane proporcje, jakie Gunziaki wymieszać, żeby idealnie dopasować kolor do blaszek Edka. Gdybym pamiętał gdzie, to bym podlinkował, ale nie pamiętam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 25 Października 2013 Share Napisano 25 Października 2013 Pół na pół H25 i H46. Adaś, rzuć no jakieś foty z warsztatu, bo tu dyskusja już czwartą stronę leci ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 25 Października 2013 Autor Share Napisano 25 Października 2013 Pół na pół H25 i H46. Adaś, rzuć no jakieś foty z warsztatu, bo tu dyskusja już czwartą stronę leci ;) POPIERAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 25 Października 2013 Share Napisano 25 Października 2013 Adaś, rzuć no jakieś foty z warsztatu, bo tu dyskusja już czwartą stronę leci ;)Bo to wątek dyskusyjny.Warsztaty będą leciały w oddzielnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 26 Października 2013 Share Napisano 26 Października 2013 Sofa ogólnie rzecz biorąc jest jasno szara, ale sam widzisz, że na jednym egzemplarzu obicia są i mogą być różne: Natomiast kasetony straciły swoje przeszycia- pewnie zależy to od umiejętności i chęci tapicera. Kolor natomiast zależy od beli skóry z wężą strażackiego jaką zakupił POM: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 26 Października 2013 Share Napisano 26 Października 2013 Bo to jest produkcja uwzględniająca indywidualne potrzeby użytkownika. Taki lotniczy Maybach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 26 Października 2013 Autor Share Napisano 26 Października 2013 Przynajmniej jest wiele ciekawych modeli...kolorystycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 27 Października 2013 Share Napisano 27 Października 2013 ... oraz wyciąłem luk na SARP-a ( czarna skrzynka )... Pomarańczowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 27 Października 2013 Share Napisano 27 Października 2013 Niestety wiem... ;-) Swoją drogą można by było, w modelu, ją pokazać, skoro dziura ku temu już jest :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 28 Października 2013 Share Napisano 28 Października 2013 no ja mam 4 szt Zvezdy ( 3 pod ręka, 1 na banicji) Dziś o 19:27 do nocnego lotu wystartował Hind. Kierunek EPRH, więc koniec z banicją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 1 Listopada 2013 Autor Share Napisano 1 Listopada 2013 Jak tam Adamie prace modelarskie przy MILUSIACH? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 2 Listopada 2013 Share Napisano 2 Listopada 2013 stojanka nr4 już zajęta, lądowania bez komplikacji I czak ma być! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 21 Listopada 2013 Autor Share Napisano 21 Listopada 2013 NOOO RUSZYŁO... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesko Napisano 21 Listopada 2013 Share Napisano 21 Listopada 2013 Adaś piknie Ci to idzie zreszta co do twojej wiedzy dotyczącej tych wiatraczków to nie mam wątpliwości A modelik następny do kolekcji twoich Milków Siedzę podziwiam i patrze z zachwytem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 22 Listopada 2013 Autor Share Napisano 22 Listopada 2013 Tempo prac lepiej odstawić na bok....ważny jest wygląd końcowy...a jest spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinej Napisano 22 Listopada 2013 Share Napisano 22 Listopada 2013 Po dotychczasowych efektach pracy, śmiem twierdzić że może to być najwierniej odwzorowany polski mi-24 w tej skali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 22 Listopada 2013 Share Napisano 22 Listopada 2013 Zdecydowanie. Ale widać postępy widać, mnie jakiś leń dopadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 24 Listopada 2013 Share Napisano 24 Listopada 2013 Sam 213 "Stainless" jest za ciemny. Ja rozrabiam z 218 "Alumine" w proporcji na oko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 24 Listopada 2013 Share Napisano 24 Listopada 2013 Powinny. Możesz sobie dobrać odcień, jaki Ci się podoba, więc można różnicować kolor różnych elementów. Na koniec jakieś suche pastele czy coś, a lakier schnie szybko, i masz piastę gotową w godzinę czy tam pół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kojot92 Napisano 26 Listopada 2013 Share Napisano 26 Listopada 2013 Obawiałem się, że więcej ich popęka w czasie transportu, a tu tylko jeden. Poczta dała radę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 5 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2013 Paneee Adamkuu...to je krasnee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 5 Grudnia 2013 Share Napisano 5 Grudnia 2013 to je krasnee Znaczy jakie? Czerwone?? Adaś, a co ten gość wszędzie z takimi rozłożonymi rękami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi