Skocz do zawartości

Mile, Milki i Milusie...

Sławekb

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Jak się zdecydowałeś na zestaw Self Adhesive to myślę, ze lepsza jest farba USSR Interior Blue/Green z Model Mastera:

http://www.testors.com/product/0/2135/_/ poza tym czekają Cie przeróbki, bawiłem sie z tymi samymi blaszkami i drugi raz chyba bym się nie skusił, choć efekt jest bardzo fajny.

czyli już w zasadzie wiemy

Kto wie ten wie Qalimar chyba tylko, bo kiedyś nawet zasięgałem fachowych porad, co do pewnych dwóch maszyn...

Jak się zdecydowałeś na zestaw Self Adhesive to myślę, ze lepsza jest farba USSR Interior Blue/Green z Model Mastera:

http://www.testors.com/product/0/2135/_/

Ta farba do tych blaszek zupełnie nie pasuje. Gdzieś w necie są podane proporcje, jakie Gunziaki wymieszać, żeby idealnie dopasować kolor do blaszek Edka. Gdybym pamiętał gdzie, to bym podlinkował, ale nie pamiętam ;)

Adaś, rzuć no jakieś foty z warsztatu, bo tu dyskusja już czwartą stronę leci ;)
Bo to wątek dyskusyjny.

Warsztaty będą leciały w oddzielnych

Sofa ogólnie rzecz biorąc jest jasno szara, ale sam widzisz, że na jednym egzemplarzu obicia są i mogą być różne:

sofa_zps809fdac5.jpg

Natomiast kasetony straciły swoje przeszycia- pewnie zależy to od umiejętności i chęci tapicera. Kolor natomiast zależy od beli skóry z wężą strażackiego jaką zakupił POM:

kasetony_zps85ee1ad1.jpg

• 3 weeks later...

Po dotychczasowych efektach pracy, śmiem twierdzić że może to być najwierniej odwzorowany polski mi-24 w tej skali

Powinny. Możesz sobie dobrać odcień, jaki Ci się podoba, więc można różnicować kolor różnych elementów. Na koniec jakieś suche pastele czy coś, a lakier schnie szybko, i masz piastę gotową w godzinę czy tam pół.

• 2 weeks later...
to je krasnee
Znaczy jakie? Czerwone??

Adaś, a co ten gość wszędzie z takimi rozłożonymi rękami?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.