Adrianowro Napisano 27 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2013 Jeden z samolotów czeka na glony i rośliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 28 Grudnia 2013 Share Napisano 28 Grudnia 2013 Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Grudnia 2013 Share Napisano 28 Grudnia 2013 Projekt rozwija się w dobrym kierunku. Oglądam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 29 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2013 Samoloty czekają na wyschniecie , następnie dojdą roślinki i jeszcze trochę glutów w miejscach czystych, aby zamaskować wszelkie babole. Po pomalowaniu wylatują w ładowni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 29 Grudnia 2013 Share Napisano 29 Grudnia 2013 wraki samolotów znakomite coraz ciekawiej to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 29 Grudnia 2013 Share Napisano 29 Grudnia 2013 Cudeńko Panie Dzieju, jako to skala nielotów? Bo mi to na 1/72 wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 29 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2013 Cudeńko Panie Dzieju, jako to skala nielotów? Bo mi to na 1/72 wygląda Nie inaczej ;) Właśnie ładnie wyschły i dostały roślinki - oczywiście minimum bo w ładowni wylądują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 29 Grudnia 2013 Share Napisano 29 Grudnia 2013 kapitalne wrakowisko się szykuje. Podziwiam z rozdziawioną gębą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 29 Grudnia 2013 Share Napisano 29 Grudnia 2013 tak sobie do tej pory w ciszy podglądałem ale muszę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 30 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2013 tak sobie do tej pory w ciszy podglądałem ale muszę: Piw to chyba wystarczy w tym temacie Tak wyglądają po wyschnięciu i przymiarce w ładowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 30 Grudnia 2013 Share Napisano 30 Grudnia 2013 Odpadłem A, masz jeszcze skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 30 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2013 Beczki - made in McDonald's, czekają na dekielki Może nie grzeszą finezją ale i tak dostaną po części zmasakrowane + rdza zrobi swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Stycznia 2014 Share Napisano 1 Stycznia 2014 Samoloty też paskudziłeś proszkiem czy to superglut? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 3 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2014 Samoloty też paskudziłeś proszkiem czy to superglut? Wszędzie użyłem proszku..... Pierwsze malowanie ..... Najpierw zieleń i szary, mostek został wymalowany mogę go zamknąć i zamaskować ślady łączeń. Wnętrze ładowni czeka na odrobinę zieleni i wklejenie samolotów , tak aby reszta malowania połączyła to w całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba77 Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 Bardzo ciekawe i z klimatem Z czego robisz porosty?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 3 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2014 Bardzo ciekawe i z klimatem Z czego robisz porosty?? Pozdrawiam gąbka do mycia , druciak do garów i porwana siatka na pomarańcze...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 No Panie klasa!! Zamierzasz całość na koniec zalać "wodą"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 3 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2014 No Panie klasa!! Zamierzasz całość na koniec zalać "wodą"? Nie , to ma jakieś pół metra długości co = bankrut na żywicę + nie wiadomo jak by sam model zareagował .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 4 Stycznia 2014 Share Napisano 4 Stycznia 2014 I bez żywicy to istne szaleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2014 Przyszedł czas na "małego" bohatera tej scenki czyli batyskaf. W tym celu idzie na ogień model hasegawy realnego pojazdu made in japan..... W filmie jest pokazany pływający model jakiegoś świrusa i historia budowy.... http://www.youtube.com/watch?v=S62PY1mZlS0 Sam model do ZŁOŻENIA na jeden wieczór... Zamierzam podświetlić kabinę + wyprowadzić światłowody do reflektorów kamer. Na razie do testów użyłem małej żaróweczki, w końcowej fazie będzie to dioda. Aby minimalizować okablowanie, postaram się wykorzystać lakier elektroprzewodzący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Stycznia 2014 Share Napisano 8 Stycznia 2014 A może by go tak w podówjne akwarium wsadzić i zlać wodą tylko między ściankami? Nie wiem jakby to działało, ale może na jakichś słoikach wypróbować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 12 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2014 A może by go tak w podówjne akwarium wsadzić i zlać wodą tylko między ściankami? Nie wiem jakby to działało, ale może na jakichś słoikach wypróbować? I bawić się we wlewanie co zawody wody ? Na stałe to by mogła skisnąć - chyba że jakaś destylowana ....nie będzie kasa będzie pleksi Jedziemy dalej. Dwie diody led , jedna dla kabiny druga do reflektorów kamer poprzez światłowody... Chyba tylko malowanie zostało i mocowanie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 13 Stycznia 2014 Share Napisano 13 Stycznia 2014 Potraktujesz go jeszcze jakąś czarną farbą, żeby świeciło się tylko tam, gdzie ma? Pewnie tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 13 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2014 Potraktujesz go jeszcze jakąś czarną farbą, żeby świeciło się tylko tam, gdzie ma? Pewnie tak... tak a nawet trzema warstwami Środek metalizer srebrny, na wierzch podkład szary i biała właściwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 18 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2014 Kolejna partia kolorów................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi