bożo wpożo Napisano 21 Grudnia 2013 Share Napisano 21 Grudnia 2013 Nad Polskimi konstrukcjami warto się pochylać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 21 Grudnia 2013 Share Napisano 21 Grudnia 2013 Nad Polskimi konstrukcjami warto się pochylać ! Dobrze gado! Wódki mu Bardzo ładna "jedenstka", zwłaszcza fajnie wygląda pootwierana w tak małej skali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 21 Grudnia 2013 Share Napisano 21 Grudnia 2013 Łeee no fajnaaaa...podoba mi się ...fajne otwieranka,fajny klimacik...tymbardziej,że to maleństwo.....ową książkę też posiadałem i wspominam z sentymentem...wracając do konstrukcji-zawsze coś czułem do P-11tki-konstrukcja sama w sobie piękna i jedyna w swoim rodzaju...więc będziesz posiadał kolejny fajny modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 21 Grudnia 2013 Share Napisano 21 Grudnia 2013 Ech, kto tej książki nie miał Panie, no piknie no, Panie Spody skrzydeł jakieś takie nierówne na zdjęciach wyszły (nie wiem, jak się te żeberka nazywają, ja tu ze stoczni przylazł ), ale chrzanić to, ogólny odbiór w dechę, że tak młodzieżowo zajadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba77 Napisano 21 Grudnia 2013 Share Napisano 21 Grudnia 2013 Chyba nic poza klejeniem nie robisz ciągle widzę nowe modele. Co mogę powiedzieć , dobrze i z klimatem . To mi się podoba. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 21 Grudnia 2013 Share Napisano 21 Grudnia 2013 Kalki nie zostały zmarnowane - świetny z Ciebie modelarz. Przesiadaj się już na aero ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 21 Grudnia 2013 Share Napisano 21 Grudnia 2013 Nie mam tej książki, co do modelu to ładny, może trochę za bardzo styrany jak na mój gust. ___________________________________________________________________________ Na warsztacie: Defiant mk.I - MPM 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 21 Grudnia 2013 Share Napisano 21 Grudnia 2013 Moim zdaniem ogólnie pozytywny odbiór jedenastki Nie wiem na pewno bo to nie mój okres i nie kleiłem jedenastki ale wydaje mi się, że tu jest jakaś niekonsekwencja: przerobiony dół trochę przerobiony i nierówny, troszkę nitowania chyba i wypukłe linie podziału góra, trochę to nie gra. Jak idziesz w zmiany idź całością samolotu Ale po za tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hardy1987 Napisano 21 Grudnia 2013 Share Napisano 21 Grudnia 2013 Model świetny, naprawdę patrzę na moją w 48 i mam ochotę nauczyć ją latać A książka to wydanie z którego roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pancho Napisano 22 Grudnia 2013 Share Napisano 22 Grudnia 2013 Piękna 11, ukłon za ogrom pracy włożony w model. Jak widać na załączonych obrazkach można wycisnąć z tego zestawu bardzo dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 22 Grudnia 2013 Share Napisano 22 Grudnia 2013 No Panie tego modelarstwo przez duże Em. Podoba się!! Gratulacje - kolejny świetny model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 22 Grudnia 2013 Share Napisano 22 Grudnia 2013 Fajny. wyrazisty model. Jedyne co mi sie nie podoba to imitacje "grzebieni" na spodniej stronie skrzydła. Bardzo fajne zdjęcia !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 22 Grudnia 2013 Share Napisano 22 Grudnia 2013 Nity są słabo widoczne bo chyba za słabo naciskałem co do linii podziału to wszystkie przetrasowane, nie została ani jedna wypukła Kadłub to może i cały przeryty a skrzydła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdk_uk Napisano 25 Grudnia 2013 Share Napisano 25 Grudnia 2013 Czesc i kolejny fajny modelik do kolekcji. Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi