Skocz do zawartości

Okrętowe nowości i zapowiedzi modelarskie

Jędrek

Rekomendowane odpowiedzi

31 minut temu, AchtungCancer napisał:

...w czołgach to straszne rzeczy bywają pod względem merytorycznym....

w okrętach też...     dlatego właśnie napisałem o "rzeźbieniu w gó...e dla własnej satysfakcji"   :szczerbol:

• Like 1

1 godzinę temu, Mirek-M128 napisał:

Dajcie spokój... Podziwiam ludzi, którzy kupują te modele. 

Takao od Very Fire już dostępny. 

Widziałeś w jakichś sklepach w Europie? Ja tylko w Chinach, Japonii i Australii póki co go widziałem (aczkolwiek ciągle jako preorder).

2 godziny temu, Szydercza Gała napisał:

To ich Zuiho.

Zakupiłeś?

Napisano (edytowane)

Pogięło Cie?

Pan Plan mi podrzucił :haha:

Ponownie apeluje o przywrócenie Pana Plana.  Forum bez niego  nie jest takie samo :wink:

Edytowane przez Szydercza Gała
  • Like 1
  • Haha 1

1 godzinę temu, Szydercza Gała napisał:

Pogięło Cie?

Pan Plan mi podrzucił :haha:

Ponownie apeluje o przywrócenie Pana Plana.  Forum bez niego  nie jest takie samo :wink:

Pomyślałem, że brakuje Ci nowych wyzwań modelarskich😛

Temu kto wyprowadzi coś takiego do normalnego wyglądu kadłuba stawiam flaszkę i bije pokłony🙂

kolejne o.p. w 1/350 od IronShipWrights :

USS Tench (SS-417) - konfiguracja przed GUPPY ( z końca Ii WŚ )

USS Permit (SSN-594)

USS Jack (SSN-605) - czyli wydłużony Permit z przeciwbieżnymi śrubami

W dniu 1.03.2025 o 10:34, Dudzio napisał:

Widziałeś w jakichś sklepach w Europie? Ja tylko w Chinach, Japonii i Australii póki co go widziałem (aczkolwiek ciągle jako preorder)

Tylko w oficjalnym sklepie na Ebay-u.

O, nie wiedziałem o ich oficjalnym koncie na eBay :D Do tej pory śledziłem tylko ich oficjalne konto na Aliexpressie (tam nie ma jeszcze Takao).

Godzinę temu, Dudzio napisał:

O, nie wiedziałem o ich oficjalnym koncie na eBay :D Do tej pory śledziłem tylko ich oficjalne konto na Aliexpressie (tam nie ma jeszcze Takao)

Świetny kontakt i cenę można negocjować. Dowiedziałem się również, że trwają pracę na modelem Hood-a. 

• Like 2

3 godziny temu, Mirek-M128 napisał:

Świetny kontakt i cenę można negocjować. Dowiedziałem się również, że trwają pracę na modelem Hood-a. 

A wiesz może coś o San Diego (przeciwlotniczy krążownik klasy Atlanta)?

Zebrano / PST znany z produkcji pancerki w 1/72 (początek kilkanaście lat temu) przerzuca się (?) na morze . Modele w technologii 3D + fototrawionki.

scale_2400.jpg

scale_2400 (1).jpg

scale_2400 (2).jpg

scale_2400 (3).jpg

• Like 1

W dniu 3.03.2025 o 18:23, Mirek-M128 napisał:

Okazuje się, że nie tylko można negocjować cenę, ale także sami z siebie wysyłają oferty promocyjne.

Dostałem niedawno maila, że "ze względu na to, że oglądałeś nasz przedmiot" oferujemy ci zniżkę 7% 😛

13 godzin temu, Cypis napisał:

Zebrano / PST znany z produkcji pancerki w 1/72 (początek kilkanaście lat temu) przerzuca się (?) na morze . Modele w technologii 3D + fototrawionki.

wszystko pięknie tylko destroyer = fakt ładnie zrobiony za ponad 1k PLN w 1/200 to grubo nawet jak na unikalność tematu... / choć może jeszcze nie przywykłem do inflacji :)

12 minut temu, laskonogi napisał:

wszystko pięknie tylko destroyer = fakt ładnie zrobiony za ponad 1k PLN w 1/200 to grubo nawet jak na unikalność tematu... / choć może jeszcze nie przywykłem do inflacji :)

jak to mówią , dżentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają , ale ....

• Haha 2