M.A.V. Napisano 25 Lutego Share Napisano 25 Lutego 31 minut temu, AchtungCancer napisał: ...w czołgach to straszne rzeczy bywają pod względem merytorycznym.... w okrętach też... dlatego właśnie napisałem o "rzeźbieniu w gó...e dla własnej satysfakcji" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AchtungCancer Napisano 25 Lutego Share Napisano 25 Lutego 14 minut temu, M.A.V. napisał: w okrętach też... dlatego właśnie napisałem o "rzeźbieniu w gó...e dla własnej satysfakcji" Aaaa nie zrozumiałem. Myślałem, ze chodziło tylko o jakość wydruku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 28 Lutego Share Napisano 28 Lutego Zapowiedź 3D-WILD drukowany IJN Shoho Light Aircraft Carrier Water Line version (WS0172) w 1/350 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 28 Lutego Share Napisano 28 Lutego 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 28 Lutego Share Napisano 28 Lutego to jest pewnie imitacja spękanej farby po długotrwałym pobycie w morzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 1 Marca Share Napisano 1 Marca Ej bosman, marynarze się nudzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek-M128 Napisano 1 Marca Share Napisano 1 Marca Dajcie spokój... Podziwiam ludzi, którzy kupują te modele. Takao od Very Fire już dostępny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudzio Napisano 1 Marca Share Napisano 1 Marca 1 godzinę temu, Mirek-M128 napisał: Dajcie spokój... Podziwiam ludzi, którzy kupują te modele. Takao od Very Fire już dostępny. Widziałeś w jakichś sklepach w Europie? Ja tylko w Chinach, Japonii i Australii póki co go widziałem (aczkolwiek ciągle jako preorder). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yamamoto Napisano 1 Marca Share Napisano 1 Marca 14 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Mi ciśnie się tylko jedno słowo na usta … ..T R A G E D I A to żywica 3D-wild? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 1 Marca Share Napisano 1 Marca To ich Zuiho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sampo Napisano 1 Marca Share Napisano 1 Marca 2 godziny temu, Szydercza Gała napisał: To ich Zuiho. Zakupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 1 Marca Share Napisano 1 Marca (edytowane) Pogięło Cie? Pan Plan mi podrzucił Ponownie apeluje o przywrócenie Pana Plana. Forum bez niego nie jest takie samo Edytowane 1 Marca przez Szydercza Gała 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sampo Napisano 1 Marca Share Napisano 1 Marca 1 godzinę temu, Szydercza Gała napisał: Pogięło Cie? Pan Plan mi podrzucił Ponownie apeluje o przywrócenie Pana Plana. Forum bez niego nie jest takie samo Pomyślałem, że brakuje Ci nowych wyzwań modelarskich Temu kto wyprowadzi coś takiego do normalnego wyglądu kadłuba stawiam flaszkę i bije pokłony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 2 Marca Share Napisano 2 Marca Dałoby sie, tylko po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Marca Share Napisano 2 Marca kolejne o.p. w 1/350 od IronShipWrights : USS Tench (SS-417) - konfiguracja przed GUPPY ( z końca Ii WŚ ) USS Permit (SSN-594) USS Jack (SSN-605) - czyli wydłużony Permit z przeciwbieżnymi śrubami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek-M128 Napisano 3 Marca Share Napisano 3 Marca W dniu 1.03.2025 o 10:34, Dudzio napisał: Widziałeś w jakichś sklepach w Europie? Ja tylko w Chinach, Japonii i Australii póki co go widziałem (aczkolwiek ciągle jako preorder) Tylko w oficjalnym sklepie na Ebay-u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudzio Napisano 3 Marca Share Napisano 3 Marca O, nie wiedziałem o ich oficjalnym koncie na eBay Do tej pory śledziłem tylko ich oficjalne konto na Aliexpressie (tam nie ma jeszcze Takao). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek-M128 Napisano 3 Marca Share Napisano 3 Marca Godzinę temu, Dudzio napisał: O, nie wiedziałem o ich oficjalnym koncie na eBay Do tej pory śledziłem tylko ich oficjalne konto na Aliexpressie (tam nie ma jeszcze Takao) Świetny kontakt i cenę można negocjować. Dowiedziałem się również, że trwają pracę na modelem Hood-a. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 3 Marca Share Napisano 3 Marca 3 godziny temu, Mirek-M128 napisał: Świetny kontakt i cenę można negocjować. Dowiedziałem się również, że trwają pracę na modelem Hood-a. A wiesz może coś o San Diego (przeciwlotniczy krążownik klasy Atlanta)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek-M128 Napisano 4 Marca Share Napisano 4 Marca 11 godzin temu, socjo1 napisał: A wiesz może coś o San Diego (przeciwlotniczy krążownik klasy Atlanta)? Nic na temat San Diego, ale jeszcze w tym roku ma być North Carolina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZI Napisano 6 Marca Share Napisano 6 Marca (edytowane) Hejo, Nie wiem czy było gdzieś wcześniej, ale można już zamawiać: Edytowane 6 Marca przez FAZI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 11 Marca Share Napisano 11 Marca Zebrano / PST znany z produkcji pancerki w 1/72 (początek kilkanaście lat temu) przerzuca się (?) na morze . Modele w technologii 3D + fototrawionki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudzio Napisano 12 Marca Share Napisano 12 Marca W dniu 3.03.2025 o 18:23, Mirek-M128 napisał: Świetny kontakt i cenę można negocjować. Dowiedziałem się również, że trwają pracę na modelem Hood-a. Okazuje się, że nie tylko można negocjować cenę, ale także sami z siebie wysyłają oferty promocyjne. Dostałem niedawno maila, że "ze względu na to, że oglądałeś nasz przedmiot" oferujemy ci zniżkę 7% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 12 Marca Share Napisano 12 Marca 13 godzin temu, Cypis napisał: Zebrano / PST znany z produkcji pancerki w 1/72 (początek kilkanaście lat temu) przerzuca się (?) na morze . Modele w technologii 3D + fototrawionki. wszystko pięknie tylko destroyer = fakt ładnie zrobiony za ponad 1k PLN w 1/200 to grubo nawet jak na unikalność tematu... / choć może jeszcze nie przywykłem do inflacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 12 Marca Share Napisano 12 Marca 12 minut temu, laskonogi napisał: wszystko pięknie tylko destroyer = fakt ładnie zrobiony za ponad 1k PLN w 1/200 to grubo nawet jak na unikalność tematu... / choć może jeszcze nie przywykłem do inflacji jak to mówią , dżentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają , ale .... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi