Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pierwszego nie widziałem a drugi jest całkiem, całkiem. Poza tym porównując inne modele tych samych okretow obu firm stawiam właśnie na Bronco.

• 2 weeks later...
Napisano

Nowy zestaw waloryzacyjny LionRoar RS3511 dla modelu WWII IJN YAMATO FOR TAMIYA 78025 - planowane wydanie maj 2012 roku

Napisano
Napisano

Nie jesteś sam. O tym, że się pojawi wiadomo było już jakiś czas temu i od tamtej pory zbieram informacje na temat oryginału. Fajnie, że czas oczekiwania już się kończy.

• 2 weeks later...
Napisano
Zapraszam na INBOXA FlyHawk model FH350121 Italian Navy Battleship RN Roma dedykowany dla modelu TRUMPETER 05318

Link: http://plastikowaflota.pl/inbox/fh/fh_350121/fh_350121.html

Tia..Troche mnie wyprzedziles. Do mnie tez idzie z Honk Kongu ten zestaw "bizuterii". Powinien byc w polowie przyszlego tygodnia. Wreszcie bedzie mozna wyjac "Rome" z pudla i zabrac sie do budowy tego pieknego pancernika.

Napisano
Wreszcie bedzie mozna wyjac "Rome" z pudla i zabrac sie do budowy tego pieknego pancernika.

Fakt, naprawdę ładny okręcik ale może lepiej Kolego wyjąc Arizone

• 2 weeks later...
Napisano

Wyczytałem dziś w jakiejś gazecie modelarskiej że Revell wznowił produkcję korwety typu Flower w skali 1:72, wypraski pozostają te same ale w pudełku znajdziemy nowe malowanie i kalki, drewniany pokład i zestaw blaszek, model jest sprzedawany jako Platinum Edition, w Polsce będzie dostępny już niedługo Juz ciułam kase

Jest już w zapowiedziach na moje hobby : http://www.mojehobby.pl/products/Flower-Class-Corvette-PLATINUM-EDITION.html

Pozdrawiam

Napisano

Niestety tego nie wiem, ale raczej poniżej 300 nie zejdzie

Edit : Zagranicą cena wacha się od 80 funtòw do 200 zielonych :/

Napisano
Jednak warto poczekać

Oczywiscie, ze warto! Ta wielkosc modelu pozwala myslec o RC. Jak dobrze poszukac, to mozna jeszcze dostac stary model. W niemickojezycznych sklepach ceny whaja sie pomiedzy 113 a 128 €.

• 2 weeks later...