FAHR Napisano 23 Maja 2009 Share Napisano 23 Maja 2009 Proszę Was o zdjęcia ZSU-23-4 z czasów służby w LWP, jakiekolwiek, idealnie byłoby w kolorze. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 23 Maja 2009 Share Napisano 23 Maja 2009 ATZ-5-375ZIL-157 ATZ-4-131 ATZ-5-4320 Czy któraś z tych cystern była/ jest używana w Polskiej armii? Jeśli chodzi o lotnictwo to zdaje się widziałem fotki cysterny ZiŁ-157 reszta na pewno nie była używana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 1 Czerwca 2009 Share Napisano 1 Czerwca 2009 Czy te malowanie występowało w rzeczywistości na T-64 (wersja A bodajże)? Gdzie służyły w takim kamo? (fotka z zasobów forum) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 2 Czerwca 2009 Share Napisano 2 Czerwca 2009 Polecam tą stronę dla wszystkich szukających szczegółów broni pancernej i nie tylko:) http://svsm.org/gallery/walkarounds Np. rewelacyjne szczegóły współczesnych SCUD B, SAM 6 KUB i innych współczesnych. Dużo IIWŚ. Polecam, warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 2 Czerwca 2009 Share Napisano 2 Czerwca 2009 Odpowie ktoś na moje pytanie dotyczące T-64? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 2 Czerwca 2009 Share Napisano 2 Czerwca 2009 Może ZSRR Afganistan ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 2 Czerwca 2009 Share Napisano 2 Czerwca 2009 Może ZSRR Afganistan ? Dlaczego ja o tym nie pomyślałem?! Nawet mi się podoba, chociaż niespotykane te kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 4 Czerwca 2009 Share Napisano 4 Czerwca 2009 (edytowane) Mam nadzieję, że to dobry dział na takie pytania... Czy, a jeżeli tak, to w jakich pojazdach (oprócz ukraińskich Humvee) montowana jest obrotnica dokładnie taka jak na zdjęciach poniżej (tutaj z karabinem NSW kal. 12,7 mm)? Czy taką obrotnicę znajdę w jakimś modelu w skali 1:35? I jeszcze jedno pytanie - czy karabin NSW jest w jakimś modelu w skali 1:72? Edytowane 4 Czerwca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 4 Czerwca 2009 Share Napisano 4 Czerwca 2009 poszukam na fotkach "ruskich" pojazdów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 Dokładnie tak i jeśli chodzi w tym przypadku nie ma co się za bardzo nad RAL-em zastanawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 mój ulubiony temat jaki jest słuszny kolor w tym przypadku odpowiedz jest jedna =zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 Bądz wyjątkowy i pomaluj swój czołg na różowo będzie super. A tak dla powagi to popieram poprzedników każdy zielony będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudziutki Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 Potrzebuję więcej zdjęć tego wozu (T-55 APC) a zwłaszcza widoku z góry, pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus92 Napisano 12 Czerwca 2009 Share Napisano 12 Czerwca 2009 Witam! Mam pytanko co do IS'a-3. Chce go zrobić w polskich barwach, takiego jak stoi w Muzeum w Poznaniu. Nie mogę się doszukać zdjęć za bardzo. Czy mogę zrobić samego orzełka czy jakiś nr taktyczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 24 Czerwca 2009 Share Napisano 24 Czerwca 2009 Mam już zrobiony taki model w barwach Libanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 25 Czerwca 2009 Share Napisano 25 Czerwca 2009 Kubus92, oba polskie ISy-3 miały tylko orzełka na wieży. Żadnych numerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 29 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2009 Super robota...brawo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 2 Lipca 2009 Share Napisano 2 Lipca 2009 Chudziutki-pomogę czemu nie.ZEwzgledu na niewielka znajomość kompa, zadzwoń lub napisz to ci dostarczę materiały poczta .Jest tego tylko 5-6 zdiec M.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 5 Sierpnia 2009 Share Napisano 5 Sierpnia 2009 Panowie czy wiecie jaki pojazd kryje sie pod nazwą gaz -33 Ps nie chodzi o ciężarówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shilka (Robert T.) Napisano 7 Sierpnia 2009 Share Napisano 7 Sierpnia 2009 Cześć Znalazłem bardzo fajna galerie zdjęć pojazdów: http://www.mhrfweb.extra.hu/joomlaTEL/index.php?option=com_content&view=article&id=50&Itemid=56&lang=en Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus92 Napisano 11 Sierpnia 2009 Share Napisano 11 Sierpnia 2009 Witam Czy posiada może ktoś dokumentacje zdjęciową do Ba-10? Generalnie zależałoby mi najbardziej na fotach silnika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 11 Sierpnia 2009 Share Napisano 11 Sierpnia 2009 Witam, pytam bo ciekawi mnie od dawna czemu na ruskich czołgach montowali sprężyny z łóżek czy czegoś tam. Chodzi o to \/ i znalazlem tylko tyle "T-34 wyposażony w improwizowane ekrany mające spowodować przedwczesną detonację pocisków z granatników przeciwpancernych Panzerfaust i Panzerschreck" Czy w czymś innym miały zastosowanie czy tylko w/w opisie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 11 Sierpnia 2009 Share Napisano 11 Sierpnia 2009 To nie są sprężyny z łóżek, tylko ekrany z siatki. Zastosowanie takie jak w opisie. PS. Model z tymi ekranami wygląda bardzo efektownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 12 Sierpnia 2009 Share Napisano 12 Sierpnia 2009 Dzisiaj jest to powszechnie uzywane w konfliktach asymetrycznych Ostatni to polski pomysł z niewiadomych przyczyn nie użyty w Iraku, użyto zbrojonej gumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kass Napisano 25 Sierpnia 2009 Share Napisano 25 Sierpnia 2009 Witam co do wersji i modernizacja T- 54/55 serii produkowanych w Polska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi