isz007 Napisano 2 Stycznia 2014 Share Napisano 2 Stycznia 2014 Hey. RWD 14b CZAPLA, PLASTYK 1/72 - podejście drugie. (pierwsza próba złożenia tego modelu zakończyła się niepowodzeniem) Model chciałbym wykonać PZP to i tak będzie sukces. Trzymajcie kciuki jak również, wytarte to hasło ale: liczę na waszą pomoc. Pozdrawiam. In-box. Pudełko i instrukcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreator86 Napisano 2 Stycznia 2014 Share Napisano 2 Stycznia 2014 Będę podglądał bo na półce mam 3 takie w 3 różnych kolorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 2 Stycznia 2014 Share Napisano 2 Stycznia 2014 Czapla z serii Mikro, zielony plastik, nie zjechane formy, tak więc nie powinno być tragedii ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastk4 Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 Interesujący model z września, będę zaglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 przede wszystkim wrażanie robi zabytkowy zestaw; nie iwem czy znasz warsztat zacnego Ipkinssa z tego forum ale jeśli masz chwilę czasu warto go odszukać i podejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 Czołem! Zajrzałem z ciekawości, bo przerabiałem ten temat, a tu okazuje się, że wywołano mnie do tablicy O mojej Czapli do poczytania na blogu pod tym linkiem http://zszachownica.blogspot.com/2013/06/rwd-14b-czapla-luty-2010-wrzesien-39-4.html Życzę powodzenia przy pracy i służę pomocą jakbyś miał jakieś pytania Pozdrowienia Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isz007 Napisano 3 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2014 Czołem! Zajrzałem z ciekawości, bo przerabiałem ten temat, a tu okazuje się, że wywołano mnie do tablicy O mojej Czapli do poczytania na blogu pod tym linkiem http://zszachownica.blogspot.com/2013/06/rwd-14b-czapla-luty-2010-wrzesien-39-4.html Życzę powodzenia przy pracy i służę pomocą jakbyś miał jakieś pytania Pozdrowienia Ipkinss Hey. Oczywiście warsztat z czaplą Ipkinss znam i przeglądałem wielokrotnie . Pytania będę miał na 1000%, dziękuję za pomoc w budowie. Planuję też budowę modelu czapli z blaszkami, ale pewnie nie szybciej niż w 2015r. bo doświadczenie z blaszką jest u mnie na poziomie zerowym. Na razie od czasu do czasu wyciągam je z pudełka żeby sobie pooglądać, i dziwie się za każdym razem: k...a, jakie to wszystko małe i delikatne. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 Tak to jest wyzwanie, ale da się z tego wydłubać na prawdę przyzwoity model. Zwłaszcza, że Kolega Ipkinss zamieścił gotową "instrukcję". Powodzenia! Będę zaglądał i nie spiesz się z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 Powodzenia, też zbieram siły na walkę z tym draniem. Bardzo fajne perełki masz w tych kartonikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 29 Stycznia 2015 Share Napisano 29 Stycznia 2015 Co słychać w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi