sabatms Napisano 17 Czerwca 2015 Share Napisano 17 Czerwca 2015 kurde za mało razy odwiedziłem "Warsztat" - podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drabik Napisano 18 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2015 No i Czapla w częściach... Jeden nieostrożny ruch... Pozostawiam sobie tylko nadzieję, że może jej to wyjdzie na dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 18 Czerwca 2015 Share Napisano 18 Czerwca 2015 Jak u Hitchcocka. Najpierw trzęsienie ziemi, a potem napięcie powoli będzie rosło... Nie martw się, będzie dobrze. Kibicujemy dalej! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drabik Napisano 18 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2015 Pewnie, że będzie; teraz już musi - za daleko to zabrnęło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 18 Czerwca 2015 Share Napisano 18 Czerwca 2015 To współczuję,bo ja w takich momentach...nie wiem,czy robić model,czy kończyć model...np.o ścianę ........też mam obecnie nie kończącą się przeprawę,no ale ponoć modelarze mają w sobie wieeeele cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drabik Napisano 18 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2015 Podobno... więc poprostu wychodzi na to, że dłużej wszystko potrwa... w każdym razie dziś nie mogę na niego patrzeć;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drabik Napisano 20 Lipca 2015 Autor Share Napisano 20 Lipca 2015 Podniosłem się Zastrzały baldachimu (jeden jest jeszcze do dołożenia) są z zeszlifowanego na płasko pręcika węglowego. Lotki dostały popychacze. I nie mogłem się powstrzymać przed "przyłożeniem" silnika i śmigła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 20 Lipca 2015 Share Napisano 20 Lipca 2015 Podniosłem się Zastrzały baldachimu (jeden jest jeszcze do dołożenia) są z zeszlifowanego na płasko pręcika węglowego. Kosmiczne technologie, a zwykła szpilka działa tak samo dobrze, albo i lepi:) Na szpilkach klejonych distalem trzyma się od 30 lat płat w mojej Czapli. Nie chcę krytykować, ale szpilki jakby subtelniejsze:)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drabik Napisano 20 Lipca 2015 Autor Share Napisano 20 Lipca 2015 Subtelniejsze, ale to szerokość a nie grubość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 20 Lipca 2015 Share Napisano 20 Lipca 2015 Grześ, nie krytykuj bo będzie budował tą Czapelę tyle to co ja Antka No to dobrze żeś się powstał i pokazał progres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drabik Napisano 20 Lipca 2015 Autor Share Napisano 20 Lipca 2015 Koszmarna Czapla krytyki się nie boi:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 20 Lipca 2015 Share Napisano 20 Lipca 2015 Grześ, nie krytykuj bo będzie budował tą Czapelę tyle to co ja Antka No to dobrze żeś się powstał i pokazał progres W długości budowanie jestem niepobitym mistrzem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drabik Napisano 20 Lipca 2015 Autor Share Napisano 20 Lipca 2015 Medal za wytrwałość;) A co budujesz? Pamiętasz?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 20 Lipca 2015 Share Napisano 20 Lipca 2015 Medal za wytrwałość;) A co budujesz? Pamiętasz?;) Nie jestem w stanie spamiętać. Za dużo na raz, ale może zaraz coś skończę Zaczęty w 2009 roku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drabik Napisano 20 Lipca 2015 Autor Share Napisano 20 Lipca 2015 Tak myślałem, ale nie przejmuj się; każdy wiek ma swoje prawa. Coś o tym wiem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 20 Lipca 2015 Share Napisano 20 Lipca 2015 No i poszło się kochać, nie skończę dzisiaj:) Blaszka jedna naciśnięta skalpelem skoczyła jak pchełka i...nawet nie będę jej szukał. Trzeba coś wymyślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 22 Lipca 2015 Share Napisano 22 Lipca 2015 To bierz się za inny rozgrzebany lub zacznij kolejny Swoją szosą ja mam Jaka-1 z ZTSu leżakującego od 2008, BAE Hawka porzuconego przed maturą, L-39 Albatrosa zapauzowanego w 2005, Zefira prawie ukonczonego w 2003 itd, itp. Wszystko musi z czasem nabrać mocy urzędowej lub przepaść na zawsze w odmętach czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 22 Lipca 2015 Share Napisano 22 Lipca 2015 Ja już od miesiąca mam warsztat przeniesiony do garażu, a w poprzedniej lokalizacji permanentny remont kroczący, stąd stały brak czasu na Czaplę. Ale powstanę! Drabik, jest OK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drabik Napisano 31 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Poszedłem drogą, którą kroczył Pies Saba... Głównie dzięki temu, że Czapla uległa jeszcze jednemu wypadkowi; łudząco podobnemu do poprzedniego. Została spasowana z nowymi zastrzałami baldachimu ( ) no i aktualnie dzieje się z nią to... Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 1 Września 2015 Share Napisano 1 Września 2015 Jak ja Ci zazdroszczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drabik Napisano 1 Września 2015 Autor Share Napisano 1 Września 2015 Jeszcze nie masz czego:P No i właśnie... trochę dobrze, trochę szkód... bilans nie wypada najlepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi