Erni Napisano 20 Stycznia 2014 Share Napisano 20 Stycznia 2014 Model Academy , lekko zwaloryzowany blaszkami ze złomu , i tobołki Black Doga. Jak sie Wam podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 20 Stycznia 2014 Share Napisano 20 Stycznia 2014 Bardzo się podoba! Niezły "ksiądz". Wyciągnąłeś chyba wszystko z zestawu. Jak ze składalnością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 20 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2014 Składalność jak klocki lego:) Tylko te gąski.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 20 Stycznia 2014 Share Napisano 20 Stycznia 2014 To właściwie "tobołki z Black Doga" z dodatkiem Priesta... Masz rację, Erni... "tylko te gąski"... Przy tak efektownym modelu trzeba było od razu pomyśleć o wymianie... Ale, znając Cię- model pewnie "eksportowy" i "rynek" nie wymagał zmiany gąsienic... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 20 Stycznia 2014 Share Napisano 20 Stycznia 2014 Sam miałem chęć na ten model z tymi pakunkami , ale wygrała jagpanthera od dragona. A co do modelu to prezentuje się bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Stycznia 2014 Share Napisano 20 Stycznia 2014 Bardzo ładny, a o gąsiencach już było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 20 Stycznia 2014 Share Napisano 20 Stycznia 2014 O bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 20 Stycznia 2014 Share Napisano 20 Stycznia 2014 dla mnie znakomity model malowanie i pojazdu i pakunków pierwsza klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 21 Stycznia 2014 Share Napisano 21 Stycznia 2014 Piękny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreator86 Napisano 21 Stycznia 2014 Share Napisano 21 Stycznia 2014 Jestem na tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 21 Stycznia 2014 Share Napisano 21 Stycznia 2014 bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S.I.C.K Napisano 21 Stycznia 2014 Share Napisano 21 Stycznia 2014 Bardzo mi się podoba. Tobołki świetnie się prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 21 Stycznia 2014 Share Napisano 21 Stycznia 2014 gwiazda z boku malowana czy kalka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 21 Stycznia 2014 Share Napisano 21 Stycznia 2014 Przepiękny, tylko tobołki wyglądają tak... bo ja wiem... Warhammerowo ;) W sensie, że wash strasznie mocny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 21 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2014 Fajnie że się podoba. Tez jestem z niego zadowolony a to modelik czysto rekreacyjny zrobiony w cztery dni. Gwiazda malowana , nie chciało mi sie bawić z kalkomania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikadze Napisano 16 Maja 2014 Share Napisano 16 Maja 2014 model ładny podobają mi się te worki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 17 Maja 2014 Share Napisano 17 Maja 2014 Świetnie wygląda A bambetle,rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 17 Maja 2014 Share Napisano 17 Maja 2014 Model super. A gąski były już opisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi