bartek33365 Napisano 20 Stycznia 2014 Share Napisano 20 Stycznia 2014 Witam w galerii Łosia. Momentami w budowie było ciężko, choćby walka z ogonem czy też łączenie skrzydeł z kadłubem. W budowie modelu wspomagałem się blaszkami Parta jak i silnikami żywicznymi Malowanie z 12 eskadry z Małaszewicz koło Brześcia nad Bugiem wrzesień 1939. Tyle gadania reszta w warsztacie http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=86&t=40927&start=30 A teraz czas na zdjęcia. Początek kolekcji I mała zabawa z photoshopem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 20 Stycznia 2014 Share Napisano 20 Stycznia 2014 Nie jestem znawcą techniczno-wymiarowym tego samolotu, ale model mi się podoba, z chęcią bym taki na półce u siebie postawił tylko lepsze fotki by się przydały, bo na niektórych jest śnieżek i słabe światło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 20 Stycznia 2014 Share Napisano 20 Stycznia 2014 No co tu dużo gadać-model mi się poprostu podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 20 Stycznia 2014 Share Napisano 20 Stycznia 2014 Świetny Łoś! Dobrze prezentuje się z Karasiem. Co do fotek, to przydatny jest arkusz bialego brystolu jako tło. Łatwiej wtedy ustawić aparat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 20 Stycznia 2014 Share Napisano 20 Stycznia 2014 Ładnie wygląda z Karasiem Fajny model! Spód mi się bardziej podoba niż góra. Czyściutko posklejany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zvezdar Napisano 21 Stycznia 2014 Share Napisano 21 Stycznia 2014 Model sam w sobie bardzo mi się podoba, prezentował by się świetnie z Karasiem w duecie - tylko te tło (dzielone płyty z depronu) zupełnie nie pasuje do tak dobrego modelu. Coś wiadomo więcej o tej maszynie? strącona została, zniszczona na lotnisku czy w obce łapy się dostała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 21 Stycznia 2014 Share Napisano 21 Stycznia 2014 Bardzo fajny. Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 21 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2014 Dzięki za oceny. Z tego co ja wiem maszyna ta została zniszczona na lotnisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 21 Stycznia 2014 Share Napisano 21 Stycznia 2014 Bardzo ładny Łoś ___________________________________________________________________ Na warsztacie: Defiant Mk.I - MPM 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 21 Stycznia 2014 Share Napisano 21 Stycznia 2014 Gratuluję kolejnego ukończonego, fajnego modelu! W odbiorze Twych zdjęć nie pasuje mi jedna rzecz. Czy skrzydła mają ujemny wznios czy to tylko takie złudzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 21 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2014 Dzięki Przyjrzałem się i to jest na szczęście złudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdk_uk Napisano 21 Stycznia 2014 Share Napisano 21 Stycznia 2014 Część bardzo fajny łoś...co tu dużo gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 24 Stycznia 2014 Share Napisano 24 Stycznia 2014 Łoś jest gość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdk_uk Napisano 8 Lutego 2014 Share Napisano 8 Lutego 2014 Mozna ddostać je w skali 1/72? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 8 Lutego 2014 Autor Share Napisano 8 Lutego 2014 Tak są Plastyka i Mastercrafta z tym że trzeba w nie wsadzić dużo pracy gdyż są bardzo słabej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 7 Maja 2014 Autor Share Napisano 7 Maja 2014 Wrzucam parę nowych zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi