adamkijak Napisano 22 Stycznia 2014 Share Napisano 22 Stycznia 2014 Hej Model ukończony już jakiś czas temu, konkretnie to dwa dni przed Telford. Dotarł do mnie z powrotem dopiero w niedziele, więc zamieszczam pare fotek. Jest na tyle duży że porządnych zdjęc na porządnym tle nie udało mi się zrobic, więc musi zostac jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Stycznia 2014 Share Napisano 22 Stycznia 2014 Widziałem na żywca - zdjęcia do bani nie oddają prawdziwego efektu. Dodatkowo zniknął na nich pigment z kół. Bardzo dobra robota. Teraz kończ D9R, a temu trzeba by coś na pakę rpzygotować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 22 Stycznia 2014 Share Napisano 22 Stycznia 2014 Ja rozumiem że ciężko zrobić zdjęcia takiej potęgi ale postaraj się zrobić lepsze, nawet osobno z ciągnikiem i naczepą. Z tych można wywnioskować że nie ma wash'a i brudzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 23 Stycznia 2014 Share Napisano 23 Stycznia 2014 Świetny model - i do tego współczesny pojazd - duży plus za teatykę. Delikatny wash, drybrush i kurzenie - tak jak lubię (nie lubię tygrysów zatopionych w błocie spod Kurska ). Zielona maska daje fajny kontrast. Sklejony czysto i naprawdę efektownie. Zdjęcia nie najlepsze, może zrób nowe w wolnym czasie... I obowiązkowo jakiś pasażer na "pakę"... Podoba się, świetna praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 5 Lutego 2014 Autor Share Napisano 5 Lutego 2014 Witam z powrotem Troche inne zdjecia, czy lepsze to nie wiem. Dodalem pasazera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Lutego 2014 Share Napisano 5 Lutego 2014 Teraz zestaw prezentuje się dużo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 5 Lutego 2014 Share Napisano 5 Lutego 2014 dłuuuugie bydle łańcuchy mocujące transporter (a dokładniej mech.napinający) sam zrobiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 5 Lutego 2014 Share Napisano 5 Lutego 2014 Jest moc Oczywiście taki zestaw zawsze z jakimkolwiek ładunkiem wygląda lepiej. A sam ładunek ciekawy wybrałeś, rzadko spotykany model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 5 Lutego 2014 Share Napisano 5 Lutego 2014 Budzi respekt. Wszystkie nasze ulepki bledną przy tym smoku. Podstawka będzie, czy zostaje ten mebel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 5 Lutego 2014 Share Napisano 5 Lutego 2014 Wypasiony i wielki model, bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 5 Lutego 2014 Share Napisano 5 Lutego 2014 Ładny. Kiedy ja w końcu zacznę swojego. Jakieś sukcesy tym modelem w Telford były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 5 Lutego 2014 Share Napisano 5 Lutego 2014 Po prostu coś wspaniałego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 5 Lutego 2014 Autor Share Napisano 5 Lutego 2014 Hej Dzieki za pozytywy odbior. Krzychu83 - samorobka, sa dostepne w metalu, ale ze skapy jestem to sam strugalem Makinen - przyklejony jest to zostaje ten mebel (tez sam strugalem) Imek46 - za cienki jestem na konkursy, stal na stoisku IPMS Warrington. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 6 Lutego 2014 Share Napisano 6 Lutego 2014 Widzialem na zywo znakomita praca poklonic sie tylko zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzes430 Napisano 6 Lutego 2014 Share Napisano 6 Lutego 2014 Świetny ten model. Mieć tak dobrze wykonanego w swoim dorobku to byłoby na prawdę coś. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi