Keisyzrk Napisano 6 Lutego 2014 Share Napisano 6 Lutego 2014 Universal Carrier Mk.II z 9 Batalionu Strzelców Flandryjskich, 1 Polska Dywizja Pancerna, Niemcy 1945 wg. Toro model. Tamiya z kilkoma pakunkami z BlackDoga, linę holowniczą muszę poprawić... Usyfiłem jak zwykle Jeżeli chodzi o część merytoryczną to lepiej pomińmy... Tamiya i jej modele coraz bardziej wydają się być najdroższymi kadłubami pod blaszki.. jakoś nie specjalnie lubię tą Tamiye. A tu z trochę innymi ustawieniami aparatu..i bądź tu mądry oczywiście kierujemy się do wcześniejszych wersji z kolorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerkk Napisano 6 Lutego 2014 Share Napisano 6 Lutego 2014 UUuuuu... cóż za piękno tylko pogratulować A piękniej by było gdybyś dodał Bern'a lub skradzione MG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 6 Lutego 2014 Share Napisano 6 Lutego 2014 Nie grzesz Tamka robi super 48-ki Co tu duzo gadac model bardzo ladny te klamoty szczegolnie fajnie wkomponowales.Przyznam ze zmotywowales mmie co by swojego dokomczyc ktorego kiedys rozgrzebalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 6 Lutego 2014 Share Napisano 6 Lutego 2014 Podoba mi się. Bardzo w moim guście Gąsienice jako element zestawu- żenada.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 7 Lutego 2014 Autor Share Napisano 7 Lutego 2014 UUuuuu... cóż za piękno tylko pogratulować A piękniej by było gdybyś dodał Bern'a lub skradzione MG Po co ? nie widziałem sensu pchać tam patyka, nie podobał mi się. Nie grzesz Tamka robi super 48-ki Co tu duzo gadac model bardzo ladny te klamoty szczegolnie fajnie wkomponowales.Przyznam ze zmotywowales mmie co by swojego dokomczyc ktorego kiedys rozgrzebalem. Dzięki. Czy super to polemizowałbym, super składalność to nie super model. Kończ swojego Podoba mi się. Bardzo w moim guście Gąsienice jako element zestawu- żenada.. Dzięki. Gąski najbardziej mnie zdemotywowały.. nie dotykałem ich Tamiya tak lubi to tak zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 7 Lutego 2014 Share Napisano 7 Lutego 2014 Świetna praca. Podoba mi się bardzo. Ostatnie 4 zdjęcia po zmianie ustawień aparatu są jak by ostrzejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 7 Lutego 2014 Share Napisano 7 Lutego 2014 Styrany strasznie Pan Kierowca nie powinien mieć czasem czarnego beretu? ...W maju 1943 wszystkie oddziały 1 DPanc. otrzymały filcowe berety czarne... Gąski najbardziej mnie zdemotywowały.. Fakt, gąski w tym zestawie to żenada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 7 Lutego 2014 Share Napisano 7 Lutego 2014 Ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 7 Lutego 2014 Share Napisano 7 Lutego 2014 Witam bardzo pięknie to wyszło, gratuluję , chociaż przydałby się kawał podstawki pod niego. W ogóle to chyba mój ulubiony aliancki pojazd . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 7 Lutego 2014 Share Napisano 7 Lutego 2014 bardzo fajnie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibizk Napisano 7 Lutego 2014 Share Napisano 7 Lutego 2014 Fajnie sfatygowany !!! Jakaś podstawka z drogą by się przydała, aby mógł te marchewki dowieźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Lutego 2014 Share Napisano 7 Lutego 2014 Generalnie mi się podoba, choć w niektórych miejscach obicia jakby troszkę za duże do tej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 7 Lutego 2014 Share Napisano 7 Lutego 2014 Model bardzo fajny - mnie się podoba takie "styranie" go a co do beretu kierowcy to tak jak Gajowy napisał - powinien być czarny, od razu mi się to rzuciło w oczy, ale to drobiazg łatwy do poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sickboy69 Napisano 7 Lutego 2014 Share Napisano 7 Lutego 2014 Gra i bucy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 7 Lutego 2014 Autor Share Napisano 7 Lutego 2014 Świetna praca. Podoba mi się bardzo. Ostatnie 4 zdjęcia po zmianie ustawień aparatu są jak by ostrzejsze. Dzięki, jak tylko zakupię statyw to mam nadzieję, że zdj. będą jeszcze ostrzejsze Styrany strasznie Pan Kierowca nie powinien mieć czasem czarnego beretu? ...W maju 1943 wszystkie oddziały 1 DPanc. otrzymały filcowe berety czarne... Gąski najbardziej mnie zdemotywowały.. Fakt, gąski w tym zestawie to żenada... Czarne.. kurde fakt oderwę mu łeb i przemaluje. Ładny Witambardzo pięknie to wyszło, gratuluję , chociaż przydałby się kawał podstawki pod niego. W ogóle to chyba mój ulubiony aliancki pojazd . Dzięki Podstawka nie jest przewidziana bardzo fajnie wyszedł Dzięki. Fajnie sfatygowany !!! Jakaś podstawka z drogą by się przydała, aby mógł te marchewki dowieźć Fatyguje masakrycznie, nawet takie pojazdy a co tam bo lubię. Marchewki tak na prawdę to kierowca sam zje Generalnie mi się podoba, choć w niektórych miejscach obicia jakby troszkę za duże do tej skali. Których ? mój pędzelek do obić po 6 modelach praktycznie do wymiany a i tak dobrze wytrzymywał. Udany Kozłowski 5/0 mi się trafił. Gra i bucy! I warczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Lutego 2014 Share Napisano 7 Lutego 2014 Góra przedniej płyty. Są jakby mało zróżnicowane. No nie wiem jak ci to wyjasnić. Ale domyślam się że w skali 1/48 to jest to na pewno niezły mikrus tak więc nie martw się tym zbytnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 7 Lutego 2014 Autor Share Napisano 7 Lutego 2014 Góra przedniej płyty. Są jakby mało zróżnicowane. No nie wiem jak ci to wyjasnić. Ale domyślam się że w skali 1/48 to jest to na pewno niezły mikrus tak więc nie martw się tym zbytnio. A tutaj.. na wielkość jest jak wieża od IS-2 w 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 7 Lutego 2014 Share Napisano 7 Lutego 2014 Dawaj go na podstawkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 7 Lutego 2014 Autor Share Napisano 7 Lutego 2014 Dawaj go na podstawkę! Myślę, że nie dam się namówić. Podstawki słabo mi wychodzą. Model stoi na znanym portalu aukcyjnym już. Przemalowałem beret co można uznać za szczyt chęci. Model który uznałem za skończony to ciężki temat do dalszych prac. Odpakowałem części z Jagdpanzera IV od italki i to będzie kolejna galeria za jakieś 3 tyg Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi