sickboy69 Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 Wszyscy kleją, to i ja się wziąłem. Wszyscy robili z września to postanowiłem się wyłamać. Chciałem zrobić w malowaniu z hiszpańskiej wojny domowej z roku 1937, opierałem się na ilustracji z Bison Decals, a czy tak jest w rzeczywistości, ciężko stwierdzić. Model to PzKpfw I Ausf A Skala 1/72 z gazety Wrzesień 1939 w realu wielkości pudełka od zapałek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikk Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 I fajnie , że odmiana.Nie Wrześniowy...Podobuje się bardzo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin M. Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 Fajnie, fajnie, nadaj tylko trochę wieku i zużycia łopacie, bo za nowa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 I dobrze że się wyłamałeś. Model bardzo ładny i powiem nawet że nie wygląda jak 1/72. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 No wreszcie nie Niemiec! Bardzo ładny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gumowy01 Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 Bardzo fajnie zrobiona ta jedyneczka, uroku dodaje hiszpańskie malowanie. Co do brudzenia układu jezdnego chyba trochę za dużo przy tej wielkości oraz odlaniu zawieszenia w jednym kawałku mam wrażenie zlania się tego w jedną bryłę, ale to tylko moje subiektywne odczucie. Ogólne wrażenie jak najbardziej na duży plus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skala72 Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Mimo to, że nie jestem zwolennikiem aż takich zacieków, model prezentuje się rewelacyjnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sickboy69 Posted April 4, 2014 Author Share Posted April 4, 2014 Bardzo dziękuję za opinie i ciesze się że się podoba, pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viehu Posted April 11, 2014 Share Posted April 11, 2014 Do całości brakuje anteny, ale i tak kawał porządnej roboty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czak45 Posted April 11, 2014 Share Posted April 11, 2014 Mi tez się bardzo podoba. Pokazałeś, że można, bo niewątpliwie wyróżnia się od tych pokazanych na forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted April 11, 2014 Share Posted April 11, 2014 Świetne malowanko(Hiszpania) i świetne wykonanie !! Model całkiem nieźle znosi powiększenia !!! Brawo ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erolo2000 Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 Zaje.isty , zacieki pierwsza klasa . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sickboy69 Posted April 22, 2014 Author Share Posted April 22, 2014 Dzięki! Miałem nie robić 72ki... ale chyba strzelę Bizona, przez was znowu wydałem kasę na model w tej skali :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erolo2000 Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 Co tam kasa liczy sie FUN P.S. w 72 i tak taniej niż w 35 hehe .Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sickboy69 Posted April 24, 2014 Author Share Posted April 24, 2014 Spoko, tylko ja głównie 1/48 robię i zamiast dokupić sobie jakieś klamoty, blachy albo nowe farby to się rozdrabniam i kupuję pudełka po zapałkach. Z drugiej strony nie mam wyjścia bo sdkfz 138/1 zawsze mi się podobał, a w 48 nima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts