sickboy69 Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 Wszyscy kleją, to i ja się wziąłem. Wszyscy robili z września to postanowiłem się wyłamać. Chciałem zrobić w malowaniu z hiszpańskiej wojny domowej z roku 1937, opierałem się na ilustracji z Bison Decals, a czy tak jest w rzeczywistości, ciężko stwierdzić. Model to PzKpfw I Ausf A Skala 1/72 z gazety Wrzesień 1939 w realu wielkości pudełka od zapałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 I fajnie , że odmiana.Nie Wrześniowy...Podobuje się bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 Fajnie, fajnie, nadaj tylko trochę wieku i zużycia łopacie, bo za nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 I dobrze że się wyłamałeś. Model bardzo ładny i powiem nawet że nie wygląda jak 1/72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 14 Marca 2014 Share Napisano 14 Marca 2014 No wreszcie nie Niemiec! Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 18 Marca 2014 Share Napisano 18 Marca 2014 Bardzo fajnie zrobiona ta jedyneczka, uroku dodaje hiszpańskie malowanie. Co do brudzenia układu jezdnego chyba trochę za dużo przy tej wielkości oraz odlaniu zawieszenia w jednym kawałku mam wrażenie zlania się tego w jedną bryłę, ale to tylko moje subiektywne odczucie. Ogólne wrażenie jak najbardziej na duży plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 28 Marca 2014 Share Napisano 28 Marca 2014 Mimo to, że nie jestem zwolennikiem aż takich zacieków, model prezentuje się rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sickboy69 Napisano 4 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2014 Bardzo dziękuję za opinie i ciesze się że się podoba, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viehu Napisano 11 Kwietnia 2014 Share Napisano 11 Kwietnia 2014 Do całości brakuje anteny, ale i tak kawał porządnej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 11 Kwietnia 2014 Share Napisano 11 Kwietnia 2014 Mi tez się bardzo podoba. Pokazałeś, że można, bo niewątpliwie wyróżnia się od tych pokazanych na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 11 Kwietnia 2014 Share Napisano 11 Kwietnia 2014 Świetne malowanko(Hiszpania) i świetne wykonanie !! Model całkiem nieźle znosi powiększenia !!! Brawo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 22 Kwietnia 2014 Share Napisano 22 Kwietnia 2014 Zaje.isty , zacieki pierwsza klasa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sickboy69 Napisano 22 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2014 Dzięki! Miałem nie robić 72ki... ale chyba strzelę Bizona, przez was znowu wydałem kasę na model w tej skali :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 23 Kwietnia 2014 Share Napisano 23 Kwietnia 2014 Co tam kasa liczy sie FUN P.S. w 72 i tak taniej niż w 35 hehe .Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sickboy69 Napisano 24 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2014 Spoko, tylko ja głównie 1/48 robię i zamiast dokupić sobie jakieś klamoty, blachy albo nowe farby to się rozdrabniam i kupuję pudełka po zapałkach. Z drugiej strony nie mam wyjścia bo sdkfz 138/1 zawsze mi się podobał, a w 48 nima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi