Dumo Napisano 21 Marca 2014 Share Napisano 21 Marca 2014 Witam serdecznie. Model prawię przygotowany do malowania, zostało kilka duperelków: Pierwszy etap: Drugi etap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Marca 2014 Share Napisano 21 Marca 2014 Będzie kamo czy standard Panzer Grey? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 21 Marca 2014 Autor Share Napisano 21 Marca 2014 Będzie kamo czy standard Panzer Grey? Afrika korps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 21 Marca 2014 Share Napisano 21 Marca 2014 Zapowiada się kolejny świetny model . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 21 Marca 2014 Share Napisano 21 Marca 2014 Genialnie wygląda na tych podrasowanych fotkach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 21 Marca 2014 Share Napisano 21 Marca 2014 te uchwyt nad lewym włazem w wieży to tak specjalnie jest wgnieciony? rzuca się w oczy i dlatego pytam. Jestem niezmiernie ciekawy malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Marca 2014 Share Napisano 21 Marca 2014 Będzie kamo czy standard Panzer Grey? Afrika korps Była jeszcze ta opcja, ale już mi się edytować nie chciało bo z komórki pisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 22 Marca 2014 Autor Share Napisano 22 Marca 2014 Uchwyt wgnieciony specjalnie, tak samo specjalnie uszkodzone siatki. Nałożone dwa podkłady chaos black i skull white: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Marca 2014 Share Napisano 22 Marca 2014 Naprawdę fajnie trójka wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 22 Marca 2014 Autor Share Napisano 22 Marca 2014 Baza gotowa, jutro modulacja i obijanie do panzergrau: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Marca 2014 Share Napisano 22 Marca 2014 Początek bardzo ciekawy. Po ostatnich modelach narobiłeś smaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 22 Marca 2014 Share Napisano 22 Marca 2014 Warsztat jak zwykle świetnie pokazany, czekam na modulację, bo jestem ciekaw jak wyjdzie. W przyszłości też mam w planach Afrika Korps to i tu trochę zaobserwuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejon26 Napisano 22 Marca 2014 Share Napisano 22 Marca 2014 Mam taką małą prośbę, otóż w pierwszym poście na pierwszym zdjęciu pokazałeś moim zdaniem świetnie wymodelowane worki z piaskiem na wieży panzer III, czy była by możliwość pokazania jak to się robi? Na jażmie działa brakuje jeszcze płyty pancernej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 22 Marca 2014 Share Napisano 22 Marca 2014 Mam taką małą prośbę, otóż w pierwszym poście na pierwszym zdjęciu pokazałeś moim zdaniem świetnie wymodelowane worki z piaskiem na wieży panzer III, czy była by możliwość pokazania jak to się robi? Na jażmie działa brakuje jeszcze płyty pancernej? To jest ten zestaw http://exito.sklep.pl/pl/p/PANZERART-35140-135-Sand-Armor-for-Pz-III-North-Africa/10976 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejon26 Napisano 22 Marca 2014 Share Napisano 22 Marca 2014 Jak myślisz (jak oceniasz mając to tworzywo-worki w rękach) do IV też pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 22 Marca 2014 Share Napisano 22 Marca 2014 Jak myślisz (jak oceniasz mając to tworzywo-worki w rękach) do IV też pasuje? nie liczył bym na to.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 23 Marca 2014 Autor Share Napisano 23 Marca 2014 Do IV nie pasują, jakościowo nawet dobre ale dopasowanie ich graniczy z cudem... Modulacja koloru gotowa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 23 Marca 2014 Autor Share Napisano 23 Marca 2014 Mam pytanie czy wnętrze włazu na wieży ma być w kolorze bazowym czy białe ? Baza: szczegóły i wstępne obicia gotowe: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 23 Marca 2014 Share Napisano 23 Marca 2014 Poobijany jak arabskie samochody, mam nadzieję,że trochę stonujesz te obicia jeszcze? Wtedy będzie cacy. Właz chyba powinien być w kolorze bazowym, ale głowy nie dam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 23 Marca 2014 Share Napisano 23 Marca 2014 Rafał włazy białe ew. kość słoniowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 23 Marca 2014 Share Napisano 23 Marca 2014 Z tymi włazami to różnie bywa raz białe ,raz Panzer Grau ,a raz piaskowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 23 Marca 2014 Autor Share Napisano 23 Marca 2014 Poobijany jak arabskie samochody, mam nadzieję,że trochę stonujesz te obicia jeszcze? Wtedy będzie cacy. Właz chyba powinien być w kolorze bazowym, ale głowy nie dam. Tak oczywiście obicia będą mocno stonowane. Wnętrze zostawiłem z bazowym kolorze. Zostało najgorsze czyli malowanie bandaży na kołach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 24 Marca 2014 Autor Share Napisano 24 Marca 2014 Przygotowany pod oleje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Marca 2014 Share Napisano 24 Marca 2014 Jest dobrze. Zrób coś z tym zielonym pokrowcem na lufie (pewnie o tym pamiętasz). Widze twój typowy dodatek w postaci miniowego dekla na kole napędowym, he, he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 24 Marca 2014 Autor Share Napisano 24 Marca 2014 ... a u mnie nie pasowały za cholere, musiałem sporo obciąć i usunąć przednią żywiczną gąsienice z hakami. Nadal nie są dopasowane do końca będe musiał dodać jakieś drewniane belki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi