adamkijak Napisano 9 Kwietnia 2014 Share Napisano 9 Kwietnia 2014 Witam Czas już kończyć tą telenowele i wstawic galerie. Model to oczywiscie Meng, klatka dokoła kabiny to modyfikacja od E.T. Models, nie dedykowana do tego modelu tylko użyta w tym celu. Malowanie to farby Tamya, brudzenie to wszystko co mi przyszło na myśl, lub miałem pod ręką, czyli lakier do włosów, oleje, akwarele, pigmenty, gąbeczka, green stuff. Koniec gadania, foty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 9 Kwietnia 2014 Share Napisano 9 Kwietnia 2014 Jakbyś mu zrobił zdjęcie w terenie, to wiele osób by się nabrało, ze to prawdziwy. Cudo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 9 Kwietnia 2014 Share Napisano 9 Kwietnia 2014 piach i ślady eksploatacji na pojeździe pierwsza klasa! czoła chylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Kwietnia 2014 Share Napisano 9 Kwietnia 2014 Dziś widziałem w realu. Super sprawa, szczególnie ten przyklejony syf na lemieszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 10 Kwietnia 2014 Share Napisano 10 Kwietnia 2014 Dwie rzeczy mi tu nie pasują. Pierwsza to ta siatka a druga brak podstawki. Wg mnie siatka jest w nim nie potrzebna, a podstawka znacznie by uatrakcyjniła ten model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 10 Kwietnia 2014 Super Moderator Share Napisano 10 Kwietnia 2014 Topowa konstrukcja i świetna egzekucja konceptu - bardzo mi się podoba! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 10 Kwietnia 2014 Share Napisano 10 Kwietnia 2014 Brudzenie i ślady eksploatacji powalają. W szczególności lemiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 10 Kwietnia 2014 Share Napisano 10 Kwietnia 2014 Rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 10 Kwietnia 2014 Share Napisano 10 Kwietnia 2014 Pycha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 10 Kwietnia 2014 Share Napisano 10 Kwietnia 2014 Niesamowity model, gleba na lemieszu, siatka mi pasuje, bo lubię takie dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 11 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2014 Dzieki za wszystkie opinie. Czas sie teraz powazniej zabrac za M88a2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 11 Kwietnia 2014 Share Napisano 11 Kwietnia 2014 Bardzo udany. Gratuluję i przyłączam się do głosów nawołujących o podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon Napisano 14 Lipca 2014 Share Napisano 14 Lipca 2014 miazga.normalnie genialny!ja planuje wykonanie linowego T-100.jak dobrne do etapu malowanie/brudzenie z pewnoscia bede sie wzorował.grtuluje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi