adamkijak Napisano 9 Kwietnia 2014 Napisano 9 Kwietnia 2014 Witam Czas już kończyć tą telenowele i wstawic galerie. Model to oczywiscie Meng, klatka dokoła kabiny to modyfikacja od E.T. Models, nie dedykowana do tego modelu tylko użyta w tym celu. Malowanie to farby Tamya, brudzenie to wszystko co mi przyszło na myśl, lub miałem pod ręką, czyli lakier do włosów, oleje, akwarele, pigmenty, gąbeczka, green stuff. Koniec gadania, foty: Cytuj
Skoti Napisano 9 Kwietnia 2014 Napisano 9 Kwietnia 2014 Jakbyś mu zrobił zdjęcie w terenie, to wiele osób by się nabrało, ze to prawdziwy. Cudo!!! Cytuj
Desaxe Napisano 9 Kwietnia 2014 Napisano 9 Kwietnia 2014 piach i ślady eksploatacji na pojeździe pierwsza klasa! czoła chylę Cytuj
bazylms Napisano 9 Kwietnia 2014 Napisano 9 Kwietnia 2014 Dziś widziałem w realu. Super sprawa, szczególnie ten przyklejony syf na lemieszu. Cytuj
imek46 Napisano 10 Kwietnia 2014 Napisano 10 Kwietnia 2014 Dwie rzeczy mi tu nie pasują. Pierwsza to ta siatka a druga brak podstawki. Wg mnie siatka jest w nim nie potrzebna, a podstawka znacznie by uatrakcyjniła ten model. Cytuj
Super Moderator Reflect Napisano 10 Kwietnia 2014 Super Moderator Napisano 10 Kwietnia 2014 Topowa konstrukcja i świetna egzekucja konceptu - bardzo mi się podoba! pozdrawiam Christian Cytuj
Przemek Przybulewski Napisano 10 Kwietnia 2014 Napisano 10 Kwietnia 2014 Brudzenie i ślady eksploatacji powalają. W szczególności lemiesz. Cytuj
copycat Napisano 10 Kwietnia 2014 Napisano 10 Kwietnia 2014 Niesamowity model, gleba na lemieszu, siatka mi pasuje, bo lubię takie dodatki. Cytuj
adamkijak Napisano 11 Kwietnia 2014 Autor Napisano 11 Kwietnia 2014 Dzieki za wszystkie opinie. Czas sie teraz powazniej zabrac za M88a2 Cytuj
Gerd Napisano 11 Kwietnia 2014 Napisano 11 Kwietnia 2014 Bardzo udany. Gratuluję i przyłączam się do głosów nawołujących o podstawkę. Cytuj
leon Napisano 14 Lipca 2014 Napisano 14 Lipca 2014 miazga.normalnie genialny!ja planuje wykonanie linowego T-100.jak dobrne do etapu malowanie/brudzenie z pewnoscia bede sie wzorował.grtuluje i pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi