morfeusz84 Napisano 23 Listopada 2017 Share Napisano 23 Listopada 2017 Witam , oddam moją dane . Troszkę rozgrzebana , brak instrukcji , komplet blach eduarda . Oraz kompresor na części . Za 10 funtów sprzedam lupa + lampka ( żarówka w lupie nie działa , brak żarówki w lampce) . Biurko 140x65 wysokość 73 , 10 funtów . Odbiór osobisty w Wolverhampton Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzidek1968 Napisano 29 Listopada 2017 Share Napisano 29 Listopada 2017 Zainteresowany jestem zwłokami kompresora...poszła wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcintosh Napisano 8 Stycznia 2018 Share Napisano 8 Stycznia 2018 Witam, W weekend 10-11 lutego w Tank Museum, Bovington, Dorset, odbedzie sie cykliczna impreza South West Model Show. Beda wystawiac sie kluby modelarskie, sprzedawcy plus oczywiscie bedzie mozna zwiedzac muzeum. Obowiazuje normalna wejsciowka, £13 kupiona przez internet lub na miejscu £14. Bylem w zeszlym roku i bylo fajnie. Polecam :-) http://tankmuseum.org/whats-on/events/bovevt64074 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Stycznia 2018 Share Napisano 26 Stycznia 2018 W niedzielę tj. 28 Stycznia wystawa modelarska w Bolton. Na chwilę obecną pojawię się tam, ktoś jeszcze się wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Lutego 2018 Share Napisano 19 Lutego 2018 W najbliższą niedzielę wystawa w Nantwich. Mam w planie jechać. Ktoś będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 3 Kwietnia 2018 Share Napisano 3 Kwietnia 2018 Już w najbliższą niedzielę 8 kwietnia odbędzie się wystawa modelarska w Muzeum RAFu w Crosford niedaleko Telford i Birmingham. Byłem w tamtym roku..dużo modeli głównie lotnictwo. Stoły są ustawione pod eksponatami muzeum. W pamięć mi zapadł stół z modelami F111 ustawiony pod prawdziwym F111. Samo muzeum też warte odwiedzenia. https://ipmsuk.org/calendar/shropshire-model-show-2018/ Pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Kwietnia 2018 Share Napisano 3 Kwietnia 2018 Też się wybieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 3 Kwietnia 2018 Super Moderator Share Napisano 3 Kwietnia 2018 nu deczko za daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szary Napisano 30 Kwietnia 2018 Share Napisano 30 Kwietnia 2018 Wybiera się ktoś na Tankfest w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Maja 2018 Share Napisano 18 Maja 2018 Już w niedzielę wystawa modelarska w Hinckley. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Września 2018 Share Napisano 17 Września 2018 W niedzielę wystawa w Keighley. Pierwsza edycja. Jedziemy zobaczyć jak to będzie wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Groot Napisano 23 Września 2018 Share Napisano 23 Września 2018 Witam ja tu nowy i zielony z londka zdrój N16 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Września 2018 Share Napisano 29 Września 2018 Za tydzień taka mała wystawa, ale wybieram się z klubem z Chester. Ostatnio było dużo miejsca między stołami i można było sobie coś pokleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Października 2018 Share Napisano 10 Października 2018 Już tylko miesiąc do Telford. Ktoś się poza mną i Greifem wybiera? Punkt zborny tradycyjnie przy stoliku Mastera około 12:00 w Sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 11 Października 2018 Share Napisano 11 Października 2018 No ja bede napewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 8 Listopada 2018 Super Moderator Share Napisano 8 Listopada 2018 Dla zainteresowanych spotkaniem pod stoiskiem Mastera, zmienione położenie stoiska tuż obok "dziatwy" sklejającej Airfixy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Listopada 2018 Share Napisano 8 Listopada 2018 Nareszcie nie będę musiał przez wszystkie hale zapychać. Warrington jest tylko dwie alejki dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 8 Listopada 2018 Super Moderator Share Napisano 8 Listopada 2018 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Listopada 2018 Share Napisano 11 Listopada 2018 I po Telford. Czy impreza udana? Z mojego punktu widzenia raczej tak. Jak co roku udało się spotkać ze starymi znajomymi - Tomek, Przemek, Krzychu. Oczywiście o Bogdanie i Piotrku z Model Master należy wspomnieć - ich stolik wywstawowy jak zwykle stał się miejscem spotkań. Udało się też pogadać pierwszy raz z kilkoma znajomymi z forum. Był Krzysztof (meser262) oraz Mikołaj (Mikołaj75). Trochę modeli przybyło, nawet udało się coś na konkursie ugrać. Mam nadzieję że wszyscy dotarli (bądź dotrą jak są jeszcze w drodze) bezpiecznie do domu. I pozostaje tylko odliczać dni do następnego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Listopada 2018 Share Napisano 16 Listopada 2018 (edytowane) Tu są filmiki z Telford, jakby ktoś chciał zobaczyć jak to wygląda. Edytowane 16 Listopada 2018 przez bazylms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 16 Listopada 2018 Share Napisano 16 Listopada 2018 Czy był tam ktoś w wieku poniżej 30 lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Listopada 2018 Share Napisano 16 Listopada 2018 Może kilku, ale głównie dzieci na stoisku Airfix, gdzie mogły sobie za darmola model posklejać i pomalować. Elektronika wypiera to hobby wśród młodych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 16 Listopada 2018 Share Napisano 16 Listopada 2018 No właśnie smutne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 16 Listopada 2018 Share Napisano 16 Listopada 2018 Byli i mlodsi moze nie tylu ilu bysmy chcieli. Ja siebie 2 razy na filmiku filmiku znalazlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 16 Listopada 2018 Share Napisano 16 Listopada 2018 (edytowane) Ja siebie nie znalazłem za co winię osobiście nagrywającego, za to znalazłem miejsca w których zostawiłem sporo pieniędzy. Za to w tym roku było zadziwiająco dużo kobiet, normalnie to straszny 'sausage-fest' jest. Edytowane 16 Listopada 2018 przez zbiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi