marioba Napisano 13 Kwietnia 2014 Share Napisano 13 Kwietnia 2014 Witam Szanownych Forumowiczów! GAZ-AAA, 1:35 Zvezda. Kolejny ulepek mojej produkcji. Zapraszam do oglądania i oceny. I tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Kwietnia 2014 Share Napisano 13 Kwietnia 2014 Podoba mi się, szczególnie efekt osiągnięty na szybach. A co z Shermanami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 13 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2014 A co z Shermanami? Czekają. Trochę mi obrzydły, ale myślę że za jakiś czas przejdzie mi to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 13 Kwietnia 2014 Share Napisano 13 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 13 Kwietnia 2014 Share Napisano 13 Kwietnia 2014 Trochę brak konsekwencji w zużyciu i brudzeniu pojazdu i wnętrza paki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 13 Kwietnia 2014 Share Napisano 13 Kwietnia 2014 Ale fajny !! Czuć klimat !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 13 Kwietnia 2014 Share Napisano 13 Kwietnia 2014 Ale go styrałeś! Jest moc! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 13 Kwietnia 2014 Share Napisano 13 Kwietnia 2014 Fajny model , tylko ta paka faktycznie mało zmasakrowana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bushi Napisano 14 Kwietnia 2014 Share Napisano 14 Kwietnia 2014 Dla mnie bomba, kiedyś zrobiłem gazika w podobnym stylu oczywiście w 1/72, ale ten twój to pocisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 14 Kwietnia 2014 Share Napisano 14 Kwietnia 2014 ładnie zmęczony pojazd szyby świetne, jak już ktoś pisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 14 Kwietnia 2014 Share Napisano 14 Kwietnia 2014 A mi się ogólnie model zaj...... podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 1 Maja 2014 Autor Share Napisano 1 Maja 2014 Witam! Po kilkunastu dniach w galerii wypada coś napisać. Trochę brak konsekwencji w zużyciu i brudzeniu pojazdu i wnętrza paki. Myślę że masz trochę racji.Paka miała być załadowana po brzegi, ale koncepcja się zmieniła i wygląda jak wygląda... Ale fajny !! Czuć klimat !! Dzięki! Ale go styrałeś!Jest moc! Staram się... Fajny model , tylko ta paka faktycznie mało zmasakrowana Prawda z tą paką.... Dla mnie bomba, kiedyś zrobiłem gazika w podobnym stylu oczywiście w 1/72, ale ten twój to pocisk Dzięki! ładnie zmęczony pojazd szyby świetne, jak już ktoś pisał Szyby miały być oblodzone i chyba mi się to udało. Pomalowałem je w całości matem Humbrola, a potem środek wytarłem wacikiem kosmetycznym namoczonym w oliwce dla niemowląt.... A mi się ogólnie model zaj...... podoba Jeszcze raz wszystkim dziękuję za wpisy. I tyle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 2 Maja 2014 Share Napisano 2 Maja 2014 Kapitalne malowanie! Były jakieś problemy przy składaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi